Komentari na vest

Oglasio se Lotito o Sergeju: Preklinjao me je da ga pustim, nisam ništa potpisao

M

Mile fuzbaler

pre 10 meseci

Lik ima neverovatan marketing,ali je realno bilo jedino da ode na istok ili SAD za veće pare, ni jedan ozbiljan Evropski klub nije mogao da proguta tu priču kako je on van serijski igrač. Dovoljno je pogledati dve njegove utakmice da se vidi da takvih igrača ima koliko voliš za manje para....
i

igor978

pre 10 meseci

Jeste naš čovek, ali ne postoji precenjeniji srpski fudbaler od Sergeja trenurno. Jović je bio precenjen jedno vreme ali to se brzo vratili u normalu, ali Sergej mi je enigma. On napravi jedno dodavanje i odmah kreću tekstovi i hvalospevi, magico, vizija, itd…Da je vrhunski igrač ne bi proveo u Laciju najiblje godine svoje karijere, već bi odavno igrao u nekom od Top 15 klobova u Evropi. Prosto, on nema brzinu i eksplozivnost za Box-to-Box igrača, jako mu ke teško naći poziciju na terenu zvog nedostatka brzine. U Laciju igra OK jer sa 5 igrača u sredini terena Lacio može da zakrpi rupe iza Sergeja…
G

Gost1111

pre 10 meseci

Ima istine i u tome sto kazes,ima izuzetaka.A reci mi zasto eto Brozovic nije otisao u Barselonu da osvaja trofeje i za 10 puta manju platu.Svaka cast Luki Mosricu, jedan od retkih i kao covek i kao igrac.
H

Hm

pre 10 meseci

Brozovic je s Interom osvajao trofeje, ima ih 5-6. Bio i prvak Italije. Osvajao 2 SP medalje s Hrvatskom, srebro LN. Trenutno viceprvak Europe. Imao je lijepu karijeru. Barcelona ga nije mogla platiti i zato nije otisao tamo, sam Laporta je to priznao. Uskoto puni 31 i odlucio je otici. Hocu reci da su pravi sportasi gladni trofeja jer su milijune ionako svi oni zaradili. Rakitic ili CR su se naosvajali trofeja pa sa 35 i 38 mogu u Arabiju. Sms ima 28 i u tom kontekstu je steta.
G

Gost1111

pre 10 meseci

Da se razumemo,svi taj fudbal igraju zbog novca.Tako da je prica o trofejima samo otrcana fraza.A mi sto citamo i komentarisemo nemamo apsolutno nista od toga.I ja bi prvi otisao za tolike novce.Tako da samo drvimo i da ne kazem sta jos bez veze.
N

Ne bih rekao :)

pre 10 meseci

Kako kome, care. Pitaj Modrica da li je to tako. Istina, vrti se oko love. Ali pravi i istinski sportasi zeljni su trofeja i zeljni su da pisu povijest. Da ostave trag iza sebe, milijune su ionako odavno zaradili. Oni sportasi koji nemaju dovoljno samopouzdanja i/ili talenta za vise, koriste tvoju teoriju kako bi se utjesili.
н

непознат

pre 10 meseci

То можда вама који све гледате кроз паре и кладионице, ако погледаш који играчи су отишли у Арабију а раније у Кину видећеш да су то играчи на заласку каријере који већ достигли своје циљеве, више не могу да играју на том нивоу или једноставно нису квалитет да се боре за трофеје лига петице и европских такмичења. А играча као што ду Тоти, Малдини, Џерард имаш на претек.
b

bakuttaa

pre 10 meseci

Trazeci nerealne cifre u predhodnih 3-4 sezone upropastio je evropsku karijeru svom igracu, tako da je Sergej pametno odlucio. Bjezzz iz Lacia dok se moze uzeti ogromna para.
l

lateeeee

pre 10 meseci

Dodji u Vosu da napadnemo Lige Konferencija da osvojimo. Napravicemo stadion FK Vojvodini.
R

Realno 2

pre 10 meseci

Mi smo budale sto ovo uopste citamo. Bravo Mozzart sport najjaci ste
M

Maltese falcon

pre 10 meseci

“Predsednik Lacija je progovorio o priči koja od sinoć drma italijanski fudbal” hahahaaaa ovo je bas smesno. Realno decko je indijanac, ne drma on nista
V

Voda komšija

pre 10 meseci

Ako je tekst tačan, onda je tužna situacija. Vlasnik Lacija koji priča neku potresnu priču je u najmanju ruku neozbiljna. Lotito je težak čovek, i njegova pohlepa je takva da je nezadovoljan. Prosto je samo joškoji euro bitan, i sve se svodi na to.
N

Nene Priča

pre 10 meseci

Pa zar ne reče pre neki dan da je Keži rek’o da ga ne uznemirava (ne smara) sa pozivima osim ako Juventus ne zove? Kako sad preklinj’o ovog da ga pusti da se naplati/uhlebi? Nista ne razumem.
P

Pedja 333

pre 10 meseci

Zasto? Zasto unisti covek svoju karijeru
J

Jao bre Lotito

pre 10 meseci

Taman smo pomislili da je sve gotovo i da necemo vise svako leto citati o ovoj transfer sapunici kad ono...
I

Imperator8768

pre 10 meseci

Razumijem ga upotpunosti, kakvo zlato sto. neko prica ovde jel nesto osvojio ili nije, momak ce sa ovim parama da obezbjedi svojih narednih par koljena i ko da je njemu hocel da ga pamte ili ne, kad ce uzivat i bolit ga k za sve.
P

Pera NS

pre 10 meseci

Jeste, da je ostao u Laciju ili da je otisao u neki drugi jak evropski klub umro bi od gladi. Covek se vec materijalno obezbedio (i sebe i decu i unuke) i moze da radi sta hoce kada zavrsi fudbalsku karijeru. Ali stvar je u tome sto je on sportista i ako mu je stalo da napravi nesto znacajnije u karijeri onda mu je ovaj odlazak u fudbalsku nedodjiju Saudijsku Arabiju veliki korak nazad. No, momak ocigledno zeli samo novac i briga ga za trofeje i za neki veci sportski uspeh.
K

Kleo

pre 10 meseci

Nadam se da ga posle ovog transfera vise nece zvati u reprezentaciju, od njega nikad nije bilo koristi, a tek sad nece.
н

нс бој

pre 10 meseci

Пусти га молимо те и ми навијачи Војводине да и нама капне који ојро.
G

Gost 1999

pre 10 meseci

Ma kakve finansije, oni igraju fudbal zato što ga vole. hahaha
I

Inzaghi

pre 10 meseci

Talenat nesporan, sportski duh i zalja da se takmiči je uvek bio upitan. Pa nije džabe ostao tolike godine u Laciju.
z

zolili

pre 10 meseci

Kakav talenat ima kornjaca??? Komedijas obican istetovirani. Niko ga ne voli jer igra katastrofalno
L

LATTE

pre 10 meseci

STA JE SA MARUSICEM. NJEGA BI MOGLA ZVEZDA. SAD SMO JACI OD LACIJA.
N

Neka ide

pre 10 meseci

Zbog love neka ode. Samo sto reprezentaciju nece videti ali briga njega vise za fudbal
H

Hranča

pre 10 meseci

Čovek bio spreman da ga pusti i za 35 mil samo da ne pojačava konkurenciju u Italiji, i sad kao traži 50 mil za njega. Mnooogo težak čovek.
u

unpamozzart

pre 10 meseci

Ajde više prodajte ga ikome...Svake godine ista priča, otimaju se najbolji klubovi za Sergeja a sad bi potrčao i u Arabiju da može
С

Само висок пресинг

pre 10 meseci

Прва понуда која је икад стигла за овог момка, зато и преклиње да га пусти.
С

Су-57

pre 10 meseci

Не зна се ко је гори, он или онај Де Лаурентис, мада ни Леви из Тотенхема није ништа бољи
m

mikelenjo

pre 10 meseci

Novinari, šta vam to znači da Lotito mora da proda Sergeja ispod tržišne cene? Tržišna cena je ona po kojoj je neko nešto spreman da kupi i koliko nešto realno vredi u datom trenutku. Dakle, i tržišna cena nekom fudbaleru je ona po kojoj je prodat, a ne ona koju je neko zamislio u svojoj glavi. Druga je stvar što se sve oko SMS medijski naduvava godinama, ali je mora da dođe momenat i suočavanje s realnošću.
v

van bronchorst

pre 10 meseci

Pošto je u poslednjoj godini ugovora, a trenutna cena mu je 50m€, niko neće da mu ponudi taj novac tako da mora da ga proda ispod cene ako neće da sledeće leto ode za dž.
S

SMS

pre 10 meseci

DA PREDJE U SAUDIJSKU ARABIJU, PA NA POZAJMICU NA PROLECE U ZVEZDU LIGA SAMPIONA. PA NEKA IDE U LACIO PONOVO.

NemanjaKZ

pre 10 meseci

Kako si to lepo smislio. Prosto se ne zna sta ima vise logike, da mu Saudijci placaju tolike pare da igra u Zvezdi ili da mu Zvezda placa tolike pare...
D

DELIJE87

pre 10 meseci

Kao gazda kluba svaka cast . Ne da svoje i tjt. Ali igraci dobro da razmisle kakav ugovor sklapaju kada potpisuju tamo jer ludak te nece prodati ni za milijardu ako misli da mu trebas :D
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Kakva crna svaka čast. Lotito ima da ga spakuje sa sve mašnom za Arabiju, ovo je samo klasična fora koju prodaje novinarima svaki prelazni rok, da se isprsi kako se on pita za sve, a iza kulisa već dogovorio transfer.

Владан

pre 10 meseci

Гори је од Пироћанца овај Лотито.. пусти Сергеја бре, таква лова се не одбија..
8

8

pre 10 meseci

Nije sve u lovi ima nešto i u Zlatu , a zlato nosiš na grudima kada nešto osvojiš tipa prvenstvo u ligi petica ili nekog Evropskog kupa reprezentaciju da i ne spominjem ( seniorsku ) . Ali očigledno da veliki klubovi u njemu ne vide potencijal to je na kraju presudilo . Nadam se i da će ga iz reprezentacije zaobići stižu mlađi željni SPORSKOG nadmetanja .
z

ziki889

pre 10 meseci

@8 Pa ti idi pa se takmici ako ti je do takmicenja. Pun Beograd takmicara sa zlatnim medaljama sto prezivljavaju od sportskih penzija.