""
""

ODVRATNO: Felaini prvo nokautirao, pa pljunuo Zabaletu (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.03.14. | 13:40

Pokrenuta istraga protiv veziste Mančester junajteda zbog prostačkog gesta na derbiju sa Sitijem

Ostrvski fudbal izgleda ne može bez kontroverzi. Alan Pardju je nedavno udario u glavu Dejvida MajleraŽoze Murinjo svaki čas nađe način da pecne Arsena Vengera, sudija Andre Mariner je na derbiju Čelsi – Arsenal isključio pogrešnog čoveka (i za to nije kažnjen), a nova afera desila se na meču mančesterskih rivala Junajted – Siti (0:3).

Susret je pripao Građanima, ali su Crveni đavoli po svoj prilici bili besni što ne mogu da savladaju mrskog rivala, a živce je izgubio Maruan Felaini. Belgijanac je najpre laktom u glavu udario Pabla Zabaletu, a onda ga, po svoj prilici, pjunuo dok je Argentinac povređen ležao na zemlji.

Izabrane vesti

Mediji u Velikoj Britaniji bruje o tom incidentu i na osnovu snimaka je Fudbalska asocijacija Engleske je pokrenula istragu s ciljem da utvrdi šta se tačno dešavalo u 30. minutu meča na Old Trafordu, neposredno posle starta nad Zabaletom, za koji je kažnjen žutim kartonom.

Ukoliko se utvrdi da je bivši vezista Evertona stvarno pjunuo Zabaletu očekuje ga minimum tri meča pauze, jer je naknadnim pregledavanjem snimka za isti prekršaj kažnjen i Džordž Bojd i Hala, pošto je – takođe na meču sa Mančester Sitijem, pljunuo golmana Džoa Harta.

(FOTO: Screenshot youtube.com)


tagovi

Premijer ligaPablo ZabaletaMaruan FealiniMančester JunajtedEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara