Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Ne, nije nam trebao X Rosonera i Stare dame

Vreme čitanja: 4min | pet. 14.02.20. | 08:05

Pogledajte ko vam je 13. februara doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

SOSIJEDAD - MIRANDES (tip 1, kvota 1,30), rezultat 2:1

Odličan rezultat ostvario je drugoligaš Mirandes u prvom meču polufinala Kupa. Međutim, i vi ste imali razloga za zadovoljstvo. Sosijedad vas je ispoštovao i doineo još jedan dobitak. Bilo je vrlo čupavo. Poveo je domaćion već u devetom minutu golom iz penala. Međutim, Mirandes je uspeo da uzvrati udarac...Mirnije snove darovao vam je Edegard u 42. minutu. 

EPINAL - SENT ETJEN (tip 2, kvota 1,65), rezultat 1:2
Imao je Sent Etjen večeras čistu šansu da se plasira u polufinale Kupa Francuske, a to Etjen nije propustio. Gostovao je Epinalu, ekipi koja se takmiči u četvrtoj ligi Francuske, pa kvalitet nije bio pod znakom pitanja. Samo se čekalo da li će gosti odraditi posao, što je Etjen učinio pobedom od 2:1 (1:0). Moglo je to sigurno i ubedljivije, ali u ovom momentu je za Sent Etjen najvažnije da je ušao u samu završnicu Kupa Francuske te da će imati šansu da se bori za trofej.

GO AHED IGLS - UTREHT (tip 2, kvota 1,55), rezultat 1:4
Rutinski je Utreht slavio u četvrtfinalu holandskog Kupa. Pitanje pobednika bilo je rešeno već u prvom delu igre kada su gosti poveli sa 2:0. Uspeli su domaćini da smanje zaostatak na početku drugog dela igre, ali je Utreht vrlo brzo sa dva pogotka dovršio posao. Ova pobeda znači da će u polufinalu koplja ukrstiti Utreht i Ajaks. Veliki rivali čiji su mečevi uvek nosili ogromnu napetost.

SETIF - KONSTANTINE (tip 1, kvota 2,10), rezultat 2:1
Upisali su domaćini šestu vezanu pobedu na svom terenu, a ovoga puta na tapetu je bio Konstantine u okviru osminefinala Kupa Alžira. Vodili su gosti na poluvremenu rezultatom 1:0, ali ni to im nije pomoglo. Brzo po početku drugog dela igre poravnao je Setif rezultat, da bi na deset minuta do kraja uprkos igraču manje totalno okrenuli meč u svoju korsti.

LIVERPUL W - ARSENAL W (tip 2, kvota 1,25), rezultat 2:3
Možda nisu na terenu bili muškarci, ali ovo što su odigrale dame bilo je veoma interesantno. Poveo je Liverpul posle 15 minuta susreta, ali favorizovane igračice Arsenala vrlo brzo su okrenule rezultat u svoju korsit. Ipak u nadoknadi vremena uspeo je domaćin da poravna rezultat, te se na odmor otišlo rezultatom 2:2. Totalna dominacija Arsenala viđena je u drugom poluvremenu, gol je pao na deset minuta do kraja.
ARMANI MILANO - KREMONA (tip bezh1, kvota 1,30) - 86:62
Olimpija Milano prvi je učesnik polufinala Kupa Italije posle pobede u prvoj utakmici turnira nad Kremonom 86:62. Sjajnu utakmicu odigrali su srpski internacionalci Vladimir Micov sa 13 poena i Nemanja Nedović koji je dodao deset. Tim Etorea Mesine u Kupu nastupa u bojama Los Anđeles Lejkersa u čast tragično nastradalom Kobiju Brajnatu.

PRECRTANO

HERENVEN – FEJENORD (tip 2, kvota 2,25), rezultat 0:1
Sjajnu formu Fejenord je potvrdio danas na gostovalju Herenvenu u okviru četvrfinala Kupa Holandije. Ekipa Dika Advokata povela je već u prvih 15 minuta susreta. Rutinski su fudbaleri tima iz Roterdama odradili posao i priveli meč kraju. Mreže su mirovale u nastavku susreta, pa je gol Liroja Fera bio odlučujuć. Ova pobeda znači da će u borbi za finale Fejenrod dočekati Bredu.

MILAN - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,20), rezultat 1:1
Ponovo će navijači Milana imati noćne more! Pre četiri večeri su gledali kako njihov voljeni tim gazi Inter 45 minuta, a potom umire. Večerašnje scene su bile još brutalnije. Držala je ekipa Stefana Piolija za vrat, u šah poziciji, Juventus svih 90 minuta. Nije bilo naznaka da će se Stara Dama izvući iz kome, čak i sa igračem više, a onda je pokušaj makazica Ronalda leđima okrenuti Kalabrija zaustavio rukom... Dobro, uvek može da se raspravlja o penalima za Juventus, ali je ovog puta uz pomoć VAR-a sudija Valeri je ispravno presudio... Naravno, Ronaldo nije propustio da golom približi Juventus finalnoj predstavi – 1:1.

Detalja izveštaj pogledajte OVDE!

ANTVERPEN - GENK (tip 1, kvota 2,15), rezultat 1:1
Duel ekipa koje se nalaze u gornjem domu protekao je u velikoj borbi, a posle 90 minuta nije bilo pobednika. Poveo je aktuelni prvak Genk golom Onuačua u desetom minutu susreta, ali uspeo je domaćin Antverpen da poravna rezultat do odlaska na odmor. Izuzetno neizvesna utakmica u drugom poluvremenu, a jedino što je falilo bili su golovi. Ipak, nerešen rezultat ne odgovara nijednoj od ekipa pošto bi pobeda Antverpen vratila na treće mestu na tabeli, dok bi Genk uspeo da napravi osetniju prednostu u odnosu na prvog pratioca u borbi za ulazak u plejof.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara