Sjajna vest: Rašford se vraća pre kraja sezone i ide na EURO

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.03.20. | 12:53

Oporavak od povrede leđa ide bolje nego što se predviđalo

Sjajna vest za fudbalsku javnost na Ostrvu, ali pre svega za navijače Mančester junajteda. Napadač Crvenih đavola, Markus Rašford, na teren će se vratiti pre završetka sezone, što znači da će konkurisati i za učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Da oporavak od povrede ide u pozitivnom smeru potvrđuje i Ole Gunar Solšer.
"Snimci su pokazali pozitivne stvari, ali mi ćemo mu dati vreme koje neophodno. On očajnički želi da se vrati, ali to neće učiniti dok u potpunosti ne bude spreman. Proći će još nekoliko meseci pre nego što ćemo ga videti na terenu. Ne možemo da žurimo. Ali, kada Markus bude spreman to će biti veliko pojačanje za nas. On želi da bude tu kada dođe sama završica, želi da pomogne momcima kada budemo igrali u finalu Lige Evrope ili FA kupa, ako prođemo. Takođe, mi imamo i Premijer ligu", poručuje Solšer.

Izabrane vesti

Rašford je u januaru doživeo povredu leđa, a spekulisalo da bi pauza mogla da se produži do samog kraja sezone. Sjajni napadač je pre toga bio ključni igrač Junajteda, postigavši 18 golova u svim takmičenjima ove sezone. Rašford ima samo 22 godine, ali je već odigrao 200 golova za Crvene đavole i postigao 64 gola uz 26 asitencija. Tu su i četiri osvojena trofeja. Za reprezentaciju Engleske postigao je 10 golova na 38 utakmica i Sautgejt bi silno želeo da ga ima na raspolaganju za Evropsko prvenstvo ovog leta.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara