Niklas Zile ne ide na EURO, kreće pritisak na Jogija da vrati Humelsa

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.19. | 13:53

Štoper Bajerna završio sezonu

Problemima Bajerna kao da nema kraja. Taman što se smirila napetost u svlačionici izazvana lošim relacijama između Nika Kovača i Tomasa Milera, gigant iz Minhena upao je u još jednu nevolju. Na remi u lokalnom derbiju sa Augzburgom (2:2), što je samo po sebi loše, nadovezala se teška povreda Niklasa Zilea.

Snažni štoper je pokidao prednje ukrštene ligamente, već je operisan, a kako stvari stoje neće se vraćati na teren do kraja sezone.
Totalna katastrofa. Drama! Kako stvari stoje, sezona za našeg štopeta je gotova. Verovatno će propustiti EURO 2020. Zaboravite na to da će igrati narednog leta. Mora da se odmara i spremi kako bi bio fit na početku naredne sezone“, objavio je Uli Henes, prvi čovek Bavaraca.

Izabrane vesti

Dok će Bajern nekako da premosti Zileov izostanak – siguran ostanak Džeroma Boatenga i moguće dovođenje još jednog centralnog defanzivca u januarskom prelaznom roku – čelo se naboralo Joahimu Levu, jer mora da nađe altenativno rešenje za poziciju koju je smatrao zakucanom.

Uz opasku da je stanje Zileove povrede „veoma loše“, kormilar Pancer divizije mora da smišlja ko da ga zameni. Opcije su mu skraćene usled saznanja da je posle Mundijala u Rusiji otpisao iz kandidature Matsa Humelsa i upravo Boatenga. Trenutno su u fokusu Antonio Ridiger, Džonatan Ta, Tilo Kerer, Matijas Ginter, Niklas Štark... Ne bi bilo iznenađenje da Jogi pod zastavu vrati baš Humelsa, jer je posle povrede Zilea pokrenut pritisak na selektora da promeni mišljenje i defanzivca Borusije vrati u državni tim, zarad nacionalnog interesa.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara