Šangaj hoće Kvadrada, u igri velike pare

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.19. | 13:20

Ovaj transfer bi izvesno značio i povlačanje Kansela sa tržišta

Spreman je Šangaj Šenhua ponovo da ustalasa fudbalsko tržište i izdvoji veliki novac za transfere koji bi značajno ojačali ekipu za budućnost, a u planu je da se dogovori transfer Huana Kvadrada.

Kolumbijac je pred izvesnim odlaskom iz Juventusa pošto za njega nema budućnosti po dolasku Maurisija Sarija. Italijanski, ali i kineski izvori tvrde da je Kvadrado već otpočeo pregovore s mogućim poslodavcem sa Dalekog istoka, a da bi Bjankoneri mogli da računaju na zaradu od 15.000.000 evra. To bi bila sasvim zadovoljavajuća svota novca s obzirom da hitronogom univerzalcu na desnom boku ugovor s Juventusom ističe narednog leta.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 6. jul

Što se Kvadrada tiče, Šangaj je spreman da mu ponudi ugovor na 15.000.000 evra neto, bez bonusa, a saradnja bi mogla da traje naredne tri godine. Naravno, ako Kvadrado bude zadovoljan na novoj adresi.

Ukoliko se ovaj transfer bude dogodio izvesno je da će Žoao Kanselo biti povučen s tržišta, pošto bi u suprotnom Juventus ostao samo na Matiji de Šilju kao jedinim klasičnim desnim bekom. Podsetimo, Kansela duže vreme vreba Mančester Siti, koji je spreman da izdvoji bogatstvo za njega, ali bi Juventusu više prijala varijanta u kojoj bi Kvadrado otišao, a Portugalac ostao.

Podsetimo, Šangaj Šenhua je nedavno ponudio veliki novac Stefanu El Šaraviju koji je on prvobitno odbio, ali je onda otvorena i druga runda razgovra koji još traju. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara