Komentari na vest

Nenezić oštro po Gaćinoviću: Kako otkaz vajberom?! Ko hoće da igra plej-of neka potpiše novi ugovor

B

Bbbb

pre 12 dana

U klubu ništa ne funkcioniše, plate kasne, prete kaznama, kažnjavaju.. jako bolesna sredina za fudbal… mnogi igrači oterani protiv svoje volje!
m

mare fkv

pre 12 dana

Da li je to lik otvoreno priznao da je trazio od trenera da odradi sklanjalicu?
T

Tamo_neki_lik

pre 12 dana

Reče direktor Trayal Korporacije (fabrika za proizvodnju guma) i ujednoi direktor FK Napretka iz Kruševca! Pa kako to brate moj?
G

GostP

pre 12 dana

Kombinovani tim protiv zvezde si hteo a sa fkp pun i u punu, ti se izborio za termin a fkp dobije termjn KUP u 15 h radnim danom, te sad sudija Pavla Ilica.. .samo neka od poslednjih omalovazavanja kluba koji je veliki i sa velikkm istoijom, mozes da ga mrzis ali je tako.... proci ce i ovo zlo, nadam se ovi tirani listom odgovarati jer samo tako moze dalje, a kad prodje vratice im se sve.... ..
N

Nenad ks

pre 12 dana

Gde je igrao ovaj gospodin? Osim u Sns kadru kod Gasica. Ako uspe da ispimpuje 10 puta i da je podigne sa zemlje moze da bude sta god do tada. Mars iz kluba. Upropasti sve.
b

bugdala

pre 12 dana

e ako si mu nene reko. sad svi znamo da je gaćin zao. I u zvezdu je bio zao trener, ostavio haos u svlacioni. nene je posten covek, sportski radnik, znalac i moralna gromada. Nene ako si mu reko! sve ti verujemo!
t

tupan šukur

pre 12 dana

nisu nene svi dosli preko stranke. Ima nene I postenog sveta. Ae pozz
O

Operi mopu

pre 12 dana

Neno nemoj se srditi. Video covek sa kim ima posla, nece da kalja obraz pa te odjavio preko Vibera. Bolje se pogledaj u ogledalo pre nego sto bilo kome nesto ostro kazes. Pozdrav
U

Ujan Šulj

pre 12 dana

a ko je ovaj? partijski uhleb? I zasto ovo sve prica? Kome se pravda? Jel zbog namestaljke?
B

Bagdala

pre 12 dana

Ti izgleda jedini imas oci, mi smo svi coravi na stadionu. Kako te bre nije sramota?! Pa videlo se iz aviona da si namestio utakmicu protiv Radnika i da je Gacinovic zbog toga otisao. Nego nemas petlje da kazes, samo malo ovo da se prokopa, bili bi smo izbaceni iz lige. A i treba.
T

Trupac

pre 12 dana

Pa naravno da svi znaju da je namestena utakmica, zato je i izasao da da izjavu, da se pravda.
P

Prica

pre 12 dana

O pravim navijačima i 4000 ili 5000 ljudi na stadionu a sve su uradili da budu prazne tribine jer im to nije odgovaralo zbog raznih stvari. I sad bi verovatno grmelo uprava napolje a to njima ne ide u korist
O

Oni

pre 12 dana

Pričaju o pravim navijačima i kao zahvaljuju se pravim navijačima a sve su uradili da budu prazne tribine i da ne budu navijaci na stadionu.
t

tz

pre 13 dana

Trener ne moze svako da bude,ali rukovodilac da.
m

metalika moj dobar

pre 12 dana

ugovor fss je parce wc papira.Trenere najure kad pozele a evo i vaj zbriso kad on hoce.Dobio bolju ponudu i hvala dovidjenja
G

Goran kos

pre 13 dana

Covjek lijepo priznao da je od trenera trazio da igra protiv Zvezde sa drugim timom, da ne bi slucajno odigrali nerijeseno i otkinuli bod drzavnoj miljenici.
g

garinca

pre 12 dana

On je jedino priznao da je sa Zvezdom Napredak igrao u najačem sastavu a sa Partizanom i ostalima sa petlićima i pionirima 🤣
S

Slavuj

pre 12 dana

Baš tako piše, da je trener tražio da igraju punim kapacitetom protiv srpskog Bajerna, a predsjednik reče da je tražio da " taktiziraju" , dakle 2 tim , a ovi što igraju da ne zapinju da se ne bi ko, povrijedio. Čovjek javno to kaže i niko ga ne pita zašto ne igrati punom snagom svaku utakmicu, a samo protiv jednog kluba, može se i taktizirati. Ogledalo srpske Super lige.
a

asddsa

pre 13 dana

svakog mufljuza provalim po faci, svi su isti, to genetski valjda ide
y

yyy

pre 13 dana

boze gospode kakav licemer ...
0

00000

pre 13 dana

Covek od reci. Rekao kako napusta klub da ga nista ne zanima, evo i dalje je u fotelji i daje izjave. Karakter 0
K

Koliko

pre 13 dana

Antipatican i ruzan lik
L

Lambulale

pre 13 dana

Ta poruka koju ti je Gacinovic poslao je i vise nego kulturna i govori kakav je on gospodin, jer se sa tobom i likovima poput tebe malo drugacije razgovara.
Ć

Ćelo culak

pre 12 dana

Sa ovim ne može da se razgovara.Iskompleksiran lik do bola...glumi nekog direktora,nmž na razgovor sa njom ako nisi u odelu i slične budalštine...
Б

Блок

pre 13 dana

Ниподаштавање Гаћиновића. Екипа по мени за грчевит опстанак али их је добар тренер одлично водио. Лепа игра ,са планом.Свесни својих могућности.Кратки пасови,додавања између линија тима,спорији темпо меча и чекање те једне шансе ,па ако се да гол ...још лаганији темпо.Заслугом тренера су у првих осам. Уреду управа га довела и чудно је дати оставку преко поруке.Али боље да је цела управа отишла а остао ову и следећу сезону Гаћиновић.
J

Jakuza kš

pre 13 dana

Budemo li ispali sledece godine iz lige umesto da sa Vladimirom Gacinovicem jurimo Evropu, zabranice ti se prilaz stadionu u krugu od 500 metara, ološu.
?

??

pre 13 dana

Gacinovic je za njega ljudina
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

Realnost srpskog fudbala! Decenijama! Dok god politika/kriminal ne izađu iz sporta, mi ne postojimo!
:

:) :)

pre 13 dana

Sve smrdi od glave… FSS, CZV, Partizan…
n

neznalica

pre 13 dana

Nenazić je teška neznalica, čovek nije potrčao u životu, a utripovao da zna da vodi superligašku ekipu. I ovaj ulazak u plejof nije njegova zasluga, već Gaćinovića. Čovek je od loše ekipe, napravio jednu više nego solidnu na terenu.
Р

Радоје

pre 13 dana

Све политички представници клубова као Остоја Мијаиловић.
B

Bafana

pre 13 dana

A izgleda više mafijaški kao Zvezdan…
B

Bezprizornik

pre 13 dana

Obaj bahati gargamel je oličenje propadanja srpskog fudbala i sporta u celini. Administrator drzavnog(budzetskog) novca, nesposoban da napravi vecu finansijsku stabilnost, prekraja tamo gde ne bi smeo, na direktnim proizvodjacima rezultata, na trenerima i igračima. Zamislite da bilo gde u Evropi, predsednik pozove šefa stručnog štaba i u sred sezone i da mu namece sastav tima za naredne tri utakmiice, i svadja se sa njim pola sata oko toga. Ej bre! Šta si ti umislio. Da sedam kola pre kraja prvenstva, postavlja ultimatum igračima oko potpisa ugovora. Da rusi integritet takmicenja sa omladinskom ekipom u zavrsnici playoff-a. Poslao ti je porukom otkaz zato što ne zaslužuješ poštovanje svojim ponašanjem nezahvalnim i nekorektnim. Poruka je skroz kulturne sadržine, zasluzujes psovke u njoj. Sve osim oduzimanja bodova za sledecu sezonu Napredku i drastične kazne za ovog “sportskog radnika” je sramota za FSS.
K

Kaze

pre 13 dana

Izborili se da igraju za vekend , nedelja, znaci za to se treba boriti
R

Rio Bravo

pre 13 dana

Znaci, covek je javno rekao ono sto se ovde polemise odavno, a to je da partneri cz treba da igraju opusteno i “takticki” protiv mezimice, i to bezuslovno.Ima takvih klubova, najmanje trecina u ligi, sad ce tu biti i ofk…fakticki imas 4 maksimum 5 klubova protiv kojih cz nema sklanjalice, a tu onda uskace sudijska fela i ti je to…recept nekadasnje rezimske Rumunske Steaue, u prevodu “zvezda” za vecite titule…ali ima i druga strana medalje a to je kako je zavrsila ta Rumunska Steaua, ne postoji vise!
Ш

Шкабо

pre 13 dana

Пошто си заборавио Толе суперлигу и ваше отимање, да бар напоменем за ову... Звезда је најјача екипа и овај је хтио да ту изведе слабији састав и сачува се за куп да можда избаце Војводину. И пошто се трећина екипа склања... Чука и Вождовац добили Звезду, а Звезда Раднички Ниш 1:0, Јавор 3:2, Радник 3:1 (трећи гол у 90), Нови Пазар 2:1, Лучани 3:1 (у 89 трећи гол), па гостовања Воши, Панчеву, ИМТу све 1:2, у Крагујевцу 3:4, али због пропуста 0:3 званично. Значи 2 пораза, трећи у дербију, 9 побједа једва извучених са Изреаелцом и остану само 3 мало лакше добијене, а ваљда се бар толико могло са тако јаком екипом. Али нема више Металца, Смедерева, БСКа, Хајдука Куле и склањалица на које сте навикли...
M

Mjv

pre 13 dana

Covek je reko bas suprotno, da su izasli sa najjacim timom protiv zvezde.
R

Rio Bravo

pre 12 dana

@ Kako si se samo prepoznao u ovome?Ima ona cuvena ko o cemu vojnik o skracenju, k…a o postenju, vojnik nisi, zato nemoj o postenju…
v

v1ad

pre 13 dana

Posle tri pasusa ovog intervjua razumem potpuno sto je dao ostavku Gacinovic. Ceo intervju je u stilu "mi smo njega istrpeli" i "nije bio toliko dobar". Gacinovic ti je uveo realno krs ekipu u plej of pre dosta jaceg Novog Pazara i realno jacih Nisa, Javora i Spartaka.
p

pčelar

pre 13 dana

Sve te klubove koje si naveo Napredak je pobedio,tako da ti ne stoji priča
R

Radan38

pre 13 dana

Neoprostiva zamerka najjačim timom protiv Zvezde, pa to se ne sme Gaćinoviću šta je tebi…
V

Vojvodinas je

pre 13 dana

e ovakvi nam odlucuju o svemu,bez stida,bez trunke empatije bez bilo cega ljudskog on kaze ko ne potpise novi ugovor ne igra ,on koji je dao ostavku pa organizovao podrsku da ostane a podrsku su mu dali bas i oni kojima istice ugovor ali sve i na svim nivoima je tako pa sto bi se ovakvi icega stideli jer to im je glavna karakteristika da bi imali funkciju...
K

Kaciga

pre 13 dana

Imati stida danas u Srbiji je mana a ne vrlina. Glupost, bahatost i nemanje stida su direktna ulaznica za uspeh, ko nema mozga taj nema ni kocnica, taj misli da sve moze i da je najbolji. U Srbiji se to danas smatra samopouzdanjem, neka da se samopouzdanje sticalo iskustvom i praksom a danas je dovoljno da si bahat i nevaspitan.
K

Kaciga

pre 13 dana

I jos nesto, o gluposti celavog gospodina dovoljno govori to sto Krusevac naziva prvom srpskom prestonicom, mozda doticni po partijskoj direktivi smatra da Prizren vise nije Srbija.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Prošli put nije bio Gaćinović kad ste bili u plej ofu pa ste igrali rekreativno i gola dali niste. Za ovo izlaganje i priznanje da nećete igrati takmičarski vas treba kazniti oduzimanjem bodova za sledeću sezonu. Čuj razvoj maldih igrača? Čuvena Napretkova škola fudbala koja je izbacila tolko igrača ... mhhhmm...mmmmm... Gobelju? Mhhhhmmm...? Iko? Bilo ko? Ovo je sramota šta ovaj čovek priča.
g

gobeljardo

pre 13 dana

nije ni gobelju hahaha
Ж

Жоржо

pre 13 dana

О каквом фудбалу причате кад сваке године замијените по 15 фудбалера и 3 тренера. Гдје је ту континуитет, план развоја? Клубовима управљају ликови са купљеним дипломама и једином препоруком која се огледа у слијепу послушност према странкама.
Z

Zmagole kš

pre 13 dana

Sa zadovoljstvom cu da gledam kako ispadas iz lige sledece godine, a onda bezis iz kluba kao i uvek sto si radio. Mi neki znamo kako te je Darko Lemajic jurio po kancelarijama dok nisi bio bas toliko politicki podoban, jer nisi dao premije igracima. Kakvu Evropu pominjes? Da nije Dodic doveo Gacinovica i njegov strucni stab i sad bismo ispali iz lige isto. Sram te bilo, ekipa je ocajna, jedini igrac koji valja je Zlicic, a da ti nije dosao Gacinovic ni Majdevca nikad ne bi doveo, dosao je iskljucivo zbog njega i saradnje u Pazaru. Mi neki znamo sv, a i znamo tebe, luzeru.
d

d.g.

pre 13 dana

Jeste čudna ostavka. Ako je zbog nezadovoljstva igrom trebao je da da ostavku posle Vršca. Zanimljivo je čuti i drugu priču. Uvek su kao treneri žrtve rukovodstva. Ipak ima i druga strana medalje.
I

Igorrr

pre 13 dana

Funkcioneri u FSS se prave lude i ćute oko nameštenih utakmica Napredak-Radnik, Mladost-Imt, Vršac-Tekstilac! Prošle godine kada im iz političkih razloga Kolubara zasmetala ekspresno su im oduzeli bodove, sada su ovo njihovi, maksimum što će biti je novčana kazna.
M

Mjv

pre 13 dana

Niko ne pominje trajal koji je pobedio sve utakmice od pocetka sezone, nemaju ljudi neresenu.
S

SimA44

pre 13 dana

Ma mogao i duži tekst, a u celom ništa pametno.
q

qwdqwdqwdd

pre 13 dana

gde ces goreg sljama od kombinacije simitara i snsovca ,u sta su pretvorili ovaj napredak
R

Rural urban

pre 13 dana

Ovaj covek je kontradiktoran u ovoj izjavi. Cas govori da je trener sam vodio ekipu protiv Radnika i da mu se niko nije mesao u posao, a onda govori da ga je pitao kako ce igrati protiv Zvezde i napomenuo mu da ne izgubi tri utakmice, pa i ovo za forsiranje mladih igraca. Nesto tu nije kako treba u izjavi.
L

Lulk

pre 13 dana

Kakav klasičan SNS kadar na čelu kluba...Ima li neki klub da mu predsednik nije član ili bliski saradnik vladajuće stranke?
T

Treskavac

pre 13 dana

U privatnoj drzavi aka Pablo Eskobar, mogu da igraju samo klubovi bliski njemu. Da masu i da pevaju "Hola Pablo" na stadionu!
:

:) :)

pre 13 dana

TSC, Čukarički, Voždovac, Jedinstvo UB….sve ostalo u prve 2 lige vodi bratija na vlasti
G

Gost nedragi

pre 13 dana

Nije dao otkaz vajberom,vec viberom.
H

Hesler

pre 13 dana

Klasična izjava jednog političara i predsednika kluba. Čuj diskusija oko sastava o konflikt! Pa da li tebe trener pita koliko ćeš platu dati igračima? Toliko se cene treneri u ovoj zemlji... a sad će da se usrećite sa ovim domaćim trenerom u "pokušaju", hahaaa
H

Hesler

pre 13 dana

A ovo posebno što je trebalo da izvede protiv zvezde sastav da se ne zamere vodji, kakav cirkus od ljudi, podanici
G

Grajkula

pre 13 dana

Ekipa stvorena za štelovanje,uz velikog sportskog radnika iz Lucana, Ve pra Milovanovica...
р

рндуљо бре

pre 13 dana

Ко је луд да о Гаћиновићу чита оволики текст. Да Србија игра финале светског првенства не би имао живаца. Дај пет реченица, ко је крив, за шта, како и готово.
g

gostinjo

pre 13 dana

a valjao ti je kada je oduzeo tri boda partizanu
C

Carapan

pre 13 dana

A mene zanima ima li ga Vlada Arsic negde, sta li sad rovari covek iz senke koji bi sve da se pita svugde a nigde ne pojavi. Podrska za igrace.
S

Sport15

pre 13 dana

Vlada Arsic je onaj lik iz Game of Thrones, sto je sve zakuvao, a niko ne bi rekao 😃😃 O Nenezicu ne treba trositi reci… Al kakav god da je(a uzasan je), nezreo i nekorektan nacin na koji je otisao Gacinovic (porukom).