Komentari na vest

Nastavak, a ne novi početak

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Vreme je da gospodin Dragan Stojkovic Piksi pokaze da je izvukao pouke iz Katara i da Srbija pobedi ubedljivo bez primljenog gola.
9

95

pre oko 1 godinu

Na žalost ovo jeste nastavak a ne restart. Nastavak loženja ovog naroda na jedan od najneuspešnijih sportova kod nas. Izlaziće se opet na teren sa orlom na ramenu, pevaće se patriotske pesme...a u pozadini svega ekipa će da trpa milione u dzep. Šta bre eventualno, kako eventualno...
G

Gost4

pre oko 1 godinu

Citam i ne vjerujem da je neko napisao ovaj tekst za Ronalda.

bojke

pre oko 1 godinu

Krece po ko zna koji put novi ciklus sa tim sto sad imamo najslabiju kvalifikacionu grupu i bice stvarno iznenadjenje ako ne prodjemo. Nakon toga sledi ono pravo, snimanje spotova za kladionice, pivo i slicno. Pa onda se izbacuje neka opasna pesma , da se pokaze koliko vole svoju zemlju tipa srbijo majka zove, i onda ide odlazak na euro i bunga bunga zurke , pevaljke i slicno i na kraju hladan tus na terenu kao i uvek i opet neki novi ciklus se otvara. Posle izbora samo lud covek i sendvicari ce ici na stadion
M

MegaBot

pre oko 1 godinu

Tako je, bilo mi je drago kada je došao Piksi za selektora jer smo pre njega imali samo neke zakrpe, ali trebamo profesionalni odnos igrača prema reprezentaciji. Inače nas čeka ono što uvek gledamo na kraju.

бартендер

pre oko 1 godinu

Како год окренеш ако истрчи онај најављени састав од јуче са Гудељом и Машовићем позади, Лукићем у средини може да буде само наставак мучења и брукања из Катара… Највећи усуд у Србији је бити квалитетан у скроман, ево пример Грујића, дечко игра стандардно у Порту, одличан је, али зато Илић ведета великана попут Вероне и Торина и овај неснађени Лукић имају предност, лепше су им фризурице! Никад ми ништа нећемо направити, “избори” у савезу су то и потврдили!
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Na zalost nama se poslije Katara i Svjetskog prvenstva dogodio izbor predsjednika FSS-a i ponovo bacio sjenku na ono sto se zove boljitak i oporavak Srpskog fudbala. Taman kada je sve krenulo kako treba u kvalifikacijama i sjajna igra i pozitivna atmosfera oko reprezentacije mi Srbi smo sebi uspijeli pokvariti sve pred sam polazak u Katar...uzurbanim pokusajem izglasavanja Bjekovica da nastavi da vodi savez...kada to nije uspjelo i naislo na turbulencije i otpor odredjenih ljudi (Terzic prije svega) i javnosti naravno...desio nam se i slobodno mogu reci debakl na sampionatu. Slag na torti dolazi sabotazom Vidica i ne pruzanja sanse covjeku koji nema orasa u dzepu i koji je evidentno zelio da se distancira od sadasnjih pojedinaca koji vode fudbal i postojece strukture i nasledja koje nas prati jos od komunizma...dobili smo jos jedan osjecaj izdaje i ne povjerenja prema svemu onom sto se zove Srpski fudbal. Naravno da za ovo sve nista nisu krivi igraci...ali cinjenica da sve i oko reprezentacije ostavlja gorak ukus i opet nas vraca na pocetak o kom ste pisali u tekstu iznad. Naravno da navijam, zelim i nadam se da ce mo ovu grupu proci i zavrsiti kao prvi...ali to ce samo da bude alibi za ove Nedimovice i sve parazite koji godinama koriste funkcije za licnu korist a ne prosperitet i buducnost Srpskog fudbala.

VrloZadovoljanTip

pre oko 1 godinu

Svi smo mi vec siti novih pocetaka,okretanja novih stranica,a nista se ne menja.Ovo nije novi pocetak,vec nastavak,zaista,ali samo ako se usvoje naucene lekcije i napravi iskorak.Grupa je slaba,pa ce za procenu stanja,da li napredujemo ili ne,morati da sacekamo EP.Sto se tice Saveza,rukovodilaca,birokrata i cinovnika,tu vec godinama "padamo".Ne ucimo nove lekcije,nema novih pocetaka,"okretanja novih listova",na tom polju smo "ponavljaci".Imamo Savez u koji ne veruje niko od ljubitelja fudbala.Ako na to dodamo i da reprezentacija i nema bas veliku podrsku naroda,niti ugled,da se ne trazi karta vise,onda je jasno sve.Grupa je netraktivna,i zaista ispod prosecna,i uz malo ozbiljnosti,prvo mesto ne bi trebalo da se dovede u pitanje,a o prolazu da i ne govorimo,mada ja ne bih bio zadovoljan drugim mestom,realno.Da iskoristimo kvalifikacije,ne samo za sam prolaz na EP(na kom cemo morati da budemo bolji,na mentalnom,fizickom planu,struka ce morati biti "potkovanija")vec i da napravimo seriju pobeda,pobednicki mentalitet,da koliko toliko vratimo poverenje u reprezentaciju(mada ce i to zavisiti od EP i rezultata u Nemackoj),mozda da "otkrijemo" i "dobijemo" nekog novog igraca.Opet,nedostatak pravih rivala,moze da nas odvede na stranputicu,da pomislimo da smo jaci nego sto jesmo,ali da ne izmisljamo sada,bitno je da prodjemo na EP,i zato je dobro sto je grupa ovakva,jer smo do sada znali itekako da uprskamo.Sada ne bi smeli.
Л

Лаик

pre oko 1 godinu

После дуже времена могла би да се гледа репрезентација. Ствари у фудбалу су коначно на свом месту са јединим логичним предводником, највећим клубом у региону. Србија!
S

Saaat

pre oko 1 godinu

Da li neko zna jel ima prenos veceras na rts-u ili samo na areni?
e

esex

pre oko 1 godinu

Ima na rts..
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Mi moramo da popravimo odbranu i to drastično ako hoćemo bilo šta. Nije oproblem kvalifikovati se u ovakvoj grupi ali ćemo na Euru proći isto kao na svjetskom. Gledaću i navijati i dalje iako o savezu i ljudima koji ga vode mislim isto što i većina.
l

lambretta

pre oko 1 godinu

Dzaja se raspituje po savezu zasto ne igraju Vujadin Stanojkovic i Dragisa Binic....
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Pitao je i za Mošu i Tirketa! Rekli su mu da FK Sveti Petar neće da ih pusti! Začudio se!
J

JEDAN JE

pre oko 1 godinu

Nemanja vidic!!!!!! Neeeeemanjaaaaa Viiiiiidiiiiic, jedan je Nemanja Viiidic! NEMANJA VIDIC!
д

д.г.

pre oko 1 godinu

Чини ми се да смо у Катару ресетовани и да је ово нови почетак.
.

......

pre oko 1 godinu

Veceras se gleda kosarka, a ne ovi. Posle izbora ja ne znam ko ce ih gledati.
Z

Zvornik

pre oko 1 godinu

Kod nas postoji velika disproporcija između želje i realnosti. Jako želimo uspjeh u fudbalu a realno smo igrački 11-12 u Evropi. Nemamo odbranu i kreaciju u sredini.
N

Nastavak

pre oko 1 godinu

agonije.
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Nastavak cega? 1. Igre i rezultata iz Katara 2. Vladavine geruzije (vece staraca) bivsih fudbalera iz doba SFRJ kao i podobnih kadrova svakoj vlasti gde svaki drugi nije sutnuo loptu vise od 3 puta u zivotu
O

Otodjibaje

pre oko 1 godinu

Ja se ne palsim za srpski fudbal, jer znam da ce bivsi ministar srediti fudbal, bas onako kako je sredio i poljoprivredu....Oni njegovi seljacki komentari, doskocice i poredjenja su kao slag na torti....
B

Batistuta1

pre oko 1 godinu

Dosli malo u provod.
N

Nebitan10

pre oko 1 godinu

Gori ste nego deca.
g

gost 1983

pre oko 1 godinu

kolko dobro ide prodaja karata i kolika je ne "zainteresovanost" javnog menija, govori činjenica da su podelili 25k karata regionima saveza i da će s'autobusi doteruju gledaoce kao na skupove SNS-a. BOJKOOOOOOOOOT
G

Gurman024

pre oko 1 godinu

Treba da bude sramota svakoga ko ovo ode da gleda posle izbora propalog ministra za mesto presednika FSS
М

М21

pre oko 1 godinu

Пре свега, први сам био за Видића и Матића да преузму ФСС, али не идеш ти на утакмицу да гледаш Недимовића и Џајића, већ ове момке који су дошли да играју за Србију, а ти ја трибинама онда испољи незадовољство према управи ... То се тако ради, а не "бојкот" и шта имаш од "бојкота" ? Ништа
G

Gost gost

pre oko 1 godinu

Taman kad je krenula naša reprezentacija da igra malo ozbiljnije, kad je počela euforija među navijačima. Oni sve useru sa ovim izborima. Nemam volju da gledam naše fudbalere u ovakvim uslovima.
O

OkosBokos

pre oko 1 godinu

Nikad vece sanse za plasman na EP, tj 99% idemo jer nema trika da ispred nas budu Bugari ili Crnogorci, dakle bar kao 2. idemo. Euforije nema. Smucili ste se narodu sa svim muljanjem. Stadion ce na svakoj biti prazan, onako kako i zasluzujete.
G

Gost978

pre oko 1 godinu

srecno momci, u inat svim bolesnim hejterima
i

istina

pre oko 1 godinu

nismo nista naucili od proslog lozenja, pa sad lozenje i dalje hahahahahaha
e

esex

pre oko 1 godinu

Niko se ne lozi koliko vidim..sta vise bice prazan stadion
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

necu ni da gledam
M

MILAN GALIĆ

pre oko 1 godinu

Naslov katastrofa.