Golovi su se već isplatili, a sad sledi ostvarenje navijačkog sna!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.05.24. | 20:44

Aleksandar D. je već u ponedeljak pogodio kvotu 516,10 i tako postao peti dobitnik putovanja na utakmicu iz svojih snova

Da se po jutru dan poznaje najbolje može da posvedoči Mozzartov igrač Aleksandar D.

Naime, on je već prvog dana, pete nedelje takmičenje „Ostvari navijački san”, pogodio najveću kvotu (516,10) i tako postao peti dobitnik nagradnog putovanja za sebe i još jednu osobu.

Izabrane vesti

Sve se svelo na šest I1-2&II1-2 sesija. Da je igrački sve bilo „jako” vidi se po minimalnoj kvoti 2,70 sa utakmice Esterela Amadora – Farense. Na Aleksandrovu sreću, prvi pogodak na ovom meču pao je u 44. minutu, pa stvar nije „skliznula”.

U Italiji, Portugalu i Švedskoj je sve išlo „po planu”, ali prava mala drama desila se u Urugvaju. Rasing iz Montevidea postiže golove nakon isteka prvih 45 minuta utakmice i u 87. minutu i tako omogućava Aleksandru da ostvari svoje navijačke snove.

Naš peti pobednik još uvek nije izabrao koji će meč gledati sledeće sezone, a mi vas podsećamo da je Mozzart za nedeljne dobitnike spremio povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje mogu da povedu još jednu osobu.

Nova nedelja je upravo startovala, a sa njom i nova šansa za tebe! Da li maštaš o tome da gledaš Zvezdu ili Partizan iz loža Marakane ili Arene, Napoli na Maradoni ili Real na novom Bernabeuu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje. Pogodi najveću nedeljnu kvotu i ostvari svoj navijački san!



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara