Nemanja Nedović (©MN Press)
Nemanja Nedović (©MN Press)

Najveće kvote na svetu na Crvenu zvezdu, Rems i Sankt Pauli

Vreme čitanja: 4min | pet. 01.12.23. | 11:11

Samo u Mozzartu

Petak je standardno zagrevanje za bogat kladioničarski vikend. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Posle pobede nad Krkom u okviru ABA lige, Crvena zvezda u sklopu Evrolige dočekuje Efes, i kec je u Mozzartu najjači na planeti. U međuvremenu, osim košarke, bukmejkeri su ponudili promo kvotu na jedinicu na Rems u sudaru sa Strazburom u francuskom šampionatu (sve duele Lige 1 možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju), kao i kec na Sankt Pauli protiv Hamburga u gradskom derbiju u okviru Cvajte.

Izabrane vesti

Košarkaši Crvene zvezde, posle poraza od Olimpijakosa na strani i Olimpije Milano pred svojim navijačima, u 11. kolu Evrolige dočekuju Efes. Izabranici Janisa Sferopulosa su za vikend rutinski slavili u Novom Mestu protiv Krke i nastavili sa dobrim rezultatima u ABA ligi, ali na evro-sceni imaju samo tri pobede posle 10 kola i jasno je da će u sudaru sa turskim šampionom imati imperativ pobede. Sastav iz Istanbula je u dobroj formi, dobio je sedam od poslednjih osam mečeva u svim takmičenjima, slavio minule sedmice protiv Partizan Mozzart Beta kod kuće u Evroligi i ima učinak 5-5, a pred put u Beograd bez problema je dobio Manisu u domaćem prvenstvu. Crveno-beli polako izlaze iz krize s povredama, s obzirom na to da se i kapiten Branko Lazić vratio treninzima, dok je pod znakom pitanja status Adama Hange, ali zato Erdem Džan ima ogroman broj problema pred susret. Turski stručnjak ne može da računa na Anta Žižića, Ilajdžu Brajanta i Dereka Vilisa, a Tibor Plajs se tek nedavno vratio treninzima. Zato je pred duel u glavnom gradu Srbije angažovao i novo pojačanje, američkog krilnog cena Majka Dauma, koji je u Istanbul stigao iz italijanske Tortone. Očekuje se da debituje u Evroligi baš protiv srpskog šampiona. Utisak je da bi Zvezda trebalo da ima prednost u reketu, gde će se pod velikim opterećenjem naći MVP turskog prvenstva Tajrik Džons, dok će glavni zadatak crveno-bele odbrane biti da izađe na kraj sa Šejnom Larkinom i Vilom Klajburnom. Američki plejmejker je u odličnoj formi, postiže 15,7 poena, uz 5,9 asistencija na najvećoj pozornici ove sezone, dok je bivši košarkaš moskovskog CSKA na proseku od 11,2 poena i 5,3 skokova.

REMS - STRAZBUR (PETAK, 21.00), KEC 1,85

Rems je imao neuspešna poslednja dva kola francuskog šampionata pošto je izgubio od PSŽ-a sa 0:3 i Rena sa 1:3. Poslednji kiks je bio posebno neočekivan jer je protivnik niže na tabeli. istina, crveno-beli nisu mnogo pali, jer su sa 20 bodova na petom mestu Lige 1 i zaostaju dva poena za ekipama iz najboljih četiri. Rems ima nultu razliku u postignutim i primljenim golovima, i tokom kampanje je smenjivao pobede i poraze na domaćim utakmicama. Strazbur već duže vreme ne pokazuje najbolje rezultate. Uprkos dolasku novih vlasnika i glavnog trenera, rezultati tima nisu mnogo poboljšani u odnosu na prošlu kampanju. Sada sa 13 bodova tim Patrika Vijere je na 14. mestu. Prednost u odnosu na ugrožene rivale iznosi samo dva poena. Strazbur je ušao u kratku seriju bez poraza jer u tri kola zaredom remizirao sa Renom 1:1, Klermonom 0:0 i Marseljem 1:1. Međutim, svi ovi klubovi se ne nalaze udaljeni na tabeli od njega. Strazbur se u aprilu ove godine radovao na terenu Remsa sa 2:0.

SANKT PAULI - HAMBURGER (PETAK, 18.30), KEC 1,95

Sankt Pauli zauzima prvo mesto na tabeli Cvajte i pokazuje veoma kvalitetnu igru u dosadašnjem toku sezone. Pirati nisu izgubili nijedan meč u aktuelnom takmičenju i u odličnom su emotivnom i fizičkom stanju. Puleni Fabijana Hircelera imaju najjaču defanzivnu liniju u ligi jer su primili samo 11 golova u 14 susreta. Ovog petka Sankt Pauliju sledi najteži izazov do sada, jer je na programu gradski derbi sa Hamburgom. HSV je na drugom mestu na tabeli Cvajte i izgleda prilično dobro. Ekipa se odlično ponaša na domaćem terenu, gde je osvojila maksimalan broj poena u sedam mečeva. S druge strane, sastav Tima Voltera ima velikih problema na gostovanjima, jer je u istih sedam okršaja uspela da ostvari samo jednu pobedu. U poslednje dve sezone u gradskom derbiju Hamburga uvek je slavio onaj ko je bio domaćin.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara