Komentari na vest

Najofanzivniji trener na svetu

g

gostimama

pre oko 1 mesec

Ne znam samo odakle vam to da je prvi u Erediviziji...
N

Noni99

pre oko 1 godinu

E vidio sam ga protiv Rome u finale, tu “ofanzivu”. Murinjo ga pojeo za dorucak. Niti jednu sansu nisu stvorili. Ni jednu ama bas. I to vam je najofanzivniji trener? Najofanzivniji trener na svijetu je Zdenjek Zeman. Boem. Takav se vise ne radja… u holandiju svako igra ofanzivno
U

Urke777

pre oko 1 godinu

Atomski fudbal, direktan, napad mora da se zavrsi sutem na gol. Brza transformacija, tranzicija, igra sa 7-8 igraca u zavrsnici. Jak presing. Zato mu je statistika takva. Problem je sto im treba 30ak suteva da bu dali 2-3 gola, a 4-6 suteva protivnika je isto toliko golova. To znaci da takvom napadackom igrom ostavlja protivniku toliko prostora da iz par pasova (preskakanje sredine) i par suteva postozu gol, dok njegovom timu trebaju desetine suteva da bi uradili isto. Mozemo da pricamo sta je lepse oku, i svakako da takav fudbal jeste najlepsi, ali rezultatski, ne donosi ono sto mu treba - trofeje. Mozda bi u ekipi sa boljim igracima to delovalo bolje. Ne znam, ali bih voleo to da vidim. Svakako mi je lepse to da gledam, nego krljanje i smaranje sa svega par suteva na gol (ali to donosi rezultat i trofeje, pa sad…)
G

Gosttttt

pre oko 1 godinu

Sjajan tekst!
T

Tite

pre oko 1 godinu

Uopšte nije tačno da je ovaj holandski trener najofanzivniji on igra 4-2-3-1 i jeste da vrši presing ofanzivni ali je pisalo kao da igra sa 9 napadača sto nije realno jak napad čini jaka odbrana!
C

Cer

pre oko 1 godinu

Ja bih rekao da ti nemas pojma sta si procitao
t

todoos

pre oko 1 godinu

Samo Sparta!
G

Gost112358

pre oko 1 godinu

Znaci Savo je egal sa njim...
D

Deyan X

pre oko 1 godinu

Gledao mec Sahtjor-Fejnord, I u par navrata, imao Sam utisak da kada Sahtjor krece sa 5 metara, da je cela postava Fejnorda oko 16, I da ih svih 10 igraca tu cekaju. Ovi nisu mogli dalje od 20-25 metara u nekim momentima. Neverovatan pressing I oduzimanje lopte kao od sale.
b

bbbb

pre oko 1 godinu

ne mozes da das gol ako ne sutnes prema njemu
@

@

pre oko 1 godinu

Johan krojf
K

Koan

pre oko 1 godinu

Na ovim prostorima se još uvek misli da je najofanzuvnija varijanta ako igraš sa dva fora.Doduše,ima i gorih,sinoć je Inzagi pokušao,u jednom trenutku, da igra sa tri fora(Lukaku,Lautaro I Džeko),I naravno bio je bezopasan.Odavno su veliki treneri rekli da nije važno sa koliko napadača igraš već sa koliko igrača završavaš napad.
P

Pardon bre

pre oko 1 godinu

E zbog ovakvih tekstova citam samo mocart ovo nigde drugo kod nas ne moze da se procita. Eventualno ko je kome jahao zenu
o

ovo je prepisano

pre oko 1 godinu

Ha,ha,sta li jos citas?

VrloZadovoljanTip

pre oko 1 godinu

Covek igra atraktivan,ofanzivan fudbal,i to je pravo osvezenje.Svima je dosadio Real,u niskom bloku,u sporom ritmu,ili Siti sa milion dodavanja.Svi vole vertikalan,direktan fudbal,Dortmund sa Klopom,Liverpul pre koju sezonu,Bajern.Naravno,Fejnord jos nije igrao sa alama u LS,i tu ultraofanziva ne bi prolazila,vec bi bila surovo kaznjena.Ali,ima i do kvaliteta igraca,svakako,ali je poenta u viziji,stavu,filozofiji,koji trener ima.Naravno,holandska liga je takva gde svi igraju napadacki,i ne polaze se previse u odbranu(Az-Utreht 5:5).Ali,pravo osvezenje je ovakav fudbal,po kojem Slota znamo jos od Az.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Studije su pokazale kako su ljudi koji ističu da su zadovoljni zapravo najveći depresivci.
k

kakavNick

pre oko 1 godinu

Vrlo zadovoljan tip... au...

VrloZadovoljanTip

pre oko 1 godinu

Za radoznale,vrlo,vrlo zadovoljan tip,pesma Riblje Corbe:)
n

nick123

pre oko 1 godinu

Ladno nije pustio decu da igraju
f

fontana98

pre oko 1 godinu

Najgori su mi bili ti treneri u mladjim kategorijama. Vodis decu koja imaju 10 godina a igras na rezultat. Aj razumem kadeti i omladinci, al ovo su bukvalno mala decica kojima ne mozes objasniti lepo zasto ne igraju
G

Gost3511

pre oko 1 godinu

dajte vise ovakvih tekstova
G

Gostj

pre oko 1 godinu

Najofanzivniji trener a nema ni najviše golova u svom prvenstvu. Psv i Ajaks postigli dosta više golova
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Jeste, ali iz koliko suteva? Covek igra toliko ofanzivno da njegovi timovi lako dolaze do suta, i to je i bila poenta kad su rekli da je najofanzivniji. Da su igraci bolji, davali bi i vise golova.
J

Ja sam jaaa

pre oko 1 godinu

Najofanzivniji ne znaci najvise golova, nisi ni procitao tekst.
P

Penzija

pre oko 1 godinu

Fejnord, a ne Fajenord pobogu…
N

NL

pre oko 1 godinu

Pravilno je Fajenord a i Zvole. Napokon jedan novinar da tacno pise imena holandskih klubova a ne po engleskom ili nemackom izgovoru.
Z

Zigazaga

pre oko 1 godinu

Ja sam mislio da je Piksi najofanzivniji trener na svetu
B

Bledoliki otpadnik

pre oko 1 godinu

Obožavam da gledam Arneov Fejenord, odličan fudbal, fantastična atmosfera na De Kujpu.
a

aa

pre oko 1 godinu

Za ovog trenera se znalo jos ia AZ-a
e

e jbg

pre oko 1 godinu

Znači,ima šuteva a nema golova!Onda je problem do igrača koji imaju šiljološki problem!