Andrija Majdevac
Andrija Majdevac

Najbolji igrač 34. kola Mozzart Bet Superlige: Andrija Majdevac, Partizanova noćna mora

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 12:44

Prvo ih je skinuo sa vrha, zatim sa dva gola maltretirao i u plej-ofu

Srušio je sam Voždovac, davao važne golove i protiv Novog Pazara, Javora, ali specijalizovao se za – Partizan. Andrija Majdevac je ove sezone već dva puta bio koban po crno-bele. Prvo u 25. kolu prvenstva kada je postigao jedini gol na meču i svukao Partizan sa vrha tabele, a zatim i sinoć u 34. u kome je sa dva komada podvukao utisak da ima poseban pik na giganta iz Humske.

Ovog puta nije bilo dovoljno za pobedu, ali remi od 3:3 će u Kruševcu slaviti kao pehar, pošto su na početku plej-ofa, a sve nakon progona igrača koji nisu hteli da se obavežu na ostanak i u sledećoj sezoni, delovali kao vreća za udaranje.

Izabrane vesti

Međutim, Partizan ima tu neku čudnu moć da u Majdevcu probudi ono najbolje, a on sposobnost da onda sve to prenese na saigrače. Dve verovatno najbolje utakmice u sezoni – uz onu protiv Novog Pazara – Napredak je odigrao baš protiv Partizana, dobrim delom baš zato što Majdevac protiv njih zaliči na špica zrelog i za neke mnogo jače evropske lige.

Prvo trzaj glavom pored Aleksandra Filipovića, a onda majstorija kojom kao da je hteo da potvrdi da Partizanov štoper prosto ne može da ga čuva. I jeste mu Filipović kod drugog gola dao previše prostor, mada je pitanje da li bi i mnogi bolji defanzivci imali rešenje pored ovako raspoloženog Majdevca.

Šest golova u dosadašnjem toku prenstvene sezone. Tri protiv Partizana. I zvanje najboljeg igrača 26. kola Mozzart Bet Superlige.





tagovi

Andrija MajdevacIgrač kola Mozzart Bet SuperligeNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara