Fudbaleri Pari Sen Žermena (©Reuters)
Fudbaleri Pari Sen Žermena (©Reuters)

Najava dana (sreda, 1. maj): Sveci na Vestfalenu, Evroliga pod lupom i Mozzart Bet Superliga

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.05.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

DORTMUND – PSŽ, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Nakon blistavog izdanja u revanšu četvrtfinala protiv Altetiko Madrida, niko više ne sme unapred da otpiše ekipu Edina Terzića. A posebno ne u prvoj polufinalnoj utakmici, gde će Milioneri u paklu Vestfalena pokušati da dođu do prednosti nad Pari Sen Žermenom. To neće biti nimalo lagan posao, pošto su Sveci podvigom u Barseloni stigli do ogromne doze samopouzdanja u finišu sezone.

ŠTURM – RAPID, 17.00

(Fudbal, Kup Austrije, finale)

Šturmu kao da je predodređena dupla kruna. Ne verujemo u žestok otpor Rapida koji je u pozitivnom skoru ima samo dva nerešena rezultata sa poslednjih pet mečeva. Ti iz Graca je poslednji put tukao ovaj klub sa 1:3, pa pa je i sada definitivan i neopoziv favorit.

BOTEV PLOVDIV – CSKA SOFIJA, 17.45

(Fudbal, Kup Bugarske)

U polufinalni revanš, botev ulazi s kapitalom od 1:0 sa prvog meča. Pazite, sevale su varnice na tom meču, a u drugom poluvremenu obe ekipe su zaradile po crveni karton. Statistički, CSKA je imao većinski posed lopte. S druge strane, po dva šuta oba tima u okvir gola govore da je mali broj pogodaka bio neminovan. Tvrdo će biti opet.

DIN. MOSKVA – SPARTAK MOSKVA, 17.00

(Fudbal, Kup regiona Rusije)

Nema poznatih na moskovskom derbiju, a kada kažemo to, definitivno smo uvereni da konstatne ne postoje, te da je slavlje i jednog i drugog tima moguće. Spartak je dobio poslednji meč para, kada je iz X ishoda uhvatio pobedu golom u 87. minutu, pri konačnih 1:2. Biće ovo zanimljiv, svakako napet meč starih rivala.

IMT – RADNIK, 16.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Posle devet sezona u elitnom rangu srpskog fudbala Radnik će se ovog leta vratiti u prvoligaško društvo. Ispadanje Surduličana iz Mozzart Bet Superlige postalo je definitivno posle remija Javora i IMT-a (1:1) kojim su Ivanjičani uvećali razliku u odnosu na fenjeraša na nedostižnih 15 bodova pet kola pre kraja takmičenja. Neugodno će zbog toga biti i ovo viđanje za oba tima.

RADNIČKI NIŠ – VOŽDOVAC, 16.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Znajevima za vrat duvaju Traktoristi, preti im i Javor, pa će meč na Čairu za njih biti vrlo traumatičan. Meraklije ih dočekuju bez poraza na prethodnih pet utakmica, sa tri, u ovom momentu prebitna boda. Radnički je poslednji meč para dobio sa 2:1.

NOVI PAZAR – JAVOR, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Lako je Novom Pazaru, a teško Ivanjičanima! Preti im doigravanje za superligaški život, pa bi im tri boda bila neophodna kao infuzija. Istini za volju Novi Pazar ne blista baš u poslednje vreme, mada je nokautirao Radnik u prethodnom kolu. Javor je poslednji meč para izgubio sa 2:0, a pre ovog meča remizirao je sa IMT-om.

AL NASR – AL AHLI DUBAI, 17.20

(Fudbal, Kup UAE)

Ovo polufinale mora da bude uzbudljivo, kao i prethodna tri meča para na kojima je dva puta dolazio X, a da bi u aprilu Al Nasr konačno slavio sa 3:2, uz pobedonosni pogodak tek u 91. Minutu. Ako to nije najava velike bitke i uzbudljivog meča, onda ništa drugo neće biti.

FENERBAHČE – MONAKO, 19.45

(Košarka, Evroliga)

Fenerbahče je na otvaranju uzeo jedan, a pre neko veče umalo je stigao i do drugog brejka, ali je na kraju kao pobednik isplivao Monako! Još jedna dramatična i generalno sjajna utakmica u kojoj je ekipa Saše Obradovića uspela da uzvrati udarac i bar nakratko se oporavi pre selidbe u Istanbul, gde će se igrati naredne dve utakmice - 93:88 (31:21, 33:29, 11:24, 28:14).

BASKONIJA – REAL MADRID, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Na mala vrata ušla je Baskonija u plej-in, progurala se do plej-ofa, a onda je doživela sudar sa surovom realnošću! Kako sada stvari stoje – a stoje veoma nepovoljno po klub iz Vitorije – u seriji sa Real Madridom nema šta da traži. Nemilosrdan je bio Kraljevski klub u prvom meču u Vizink centru, još manje štedeo je velikog rivala u drugom. Počastio ga je stotkom i doveo na rub eliminacije – 101:90. Zna se šta sledi.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara