Na pomolu povratak posle 10 godina: Zvezda pregovara sa Pejčinovićem

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.19. | 08:35

Slobodan je igrač i nije rekao "ne"

Novo lice za jaču Zvezdinu odbranu! Posle tačno 10 godina otkako je napustio Marakanu, Nemanja Pejčinović bi mogao da se vrati nazad. Iskusni štoper, prekaljeni internacionalac, nekadašnji i reprezentativac, u pregovorima je sa čelnicima srpskog šampiona i postoje ozbiljne šanse da ponovo obuče crveno-beli dres.

Pejčinović je slobodan igrač, bez kluba je šest meseci otkako je postao prekobrojni stranac u kineskom Čangčunu. Trenirao je od tada sa moskovskom Lokomotivom, koja mu je, kao nekadašnjem komandantu odbrane, dozvolila da vežba sa njenim prvotimcima.

Izabrane vesti

Kako saznaje Sportski žurnal, čelnici Zvezde su kontaktirali Pejčinovića pre nekoliko dana i priča je krenula u dobrom smeru. Nemanja je zainteresovan da ponovo zaigra na Marakani, gde bi bio kapitalno pojačanje zbog iskustva koje je stekao igrajući u Rusiji i Francuskoj na najvišem nivou.

Zvezdi trenutno ne gori pod nogama kada su štoperi u pitanju, čeka se prodaja Vujadina Savića, a tu su i Nemanja Milunović, Srđan Babić, koji je trenutno sa mladom reprezentacijom, kao i novajlija Radovan Pankov.

Nedavno je Nemanja Pejčinović dobio i ruski pasoš, izjavljivao je da mu je želja da ostane da živi u Moskvi, ali poziv sa Marakane mu zvuči veoma primamljivo.

Ukoliko ne bude dogovora sa Pejčinovićem, Žurnal tvrdi da Zvezda razmatra opciju da dovede Nikolu Maraša, fudbalera portugalskog Šavesa. Nekadašnji kapiten Rada je imao sjajnu sezonu u Portugaliji, čak se pominjalo da je i Porto zainteresovan za njega. Njegova cena je, navodno, 1.000.000 evra, što je odbilo Partizan, koji se takođe nedavno raspitivao za Maraševo zdravlje.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara