Komentari na vest

Mutu doveo Falka u Rumuniju, Filipo tražio najveći platu u Klužu

?

??

pre 2 meseca

Koliko me nervira rec "uhlebio"
с

сећам га се

pre 2 meseca

док се бавио музиком,имао баш велики хит -"Лајф ис лајф"...боље му ишла та музичка каријера...
G

GostLazar

pre 2 meseca

Ovde u Rumuniji dobio 20000 mesecno, godisnje 240000 evra, a kod nas imao mesecno malo jace od 65000 mesecno, pa godisnje imao 800000. Za te pare koliko smo ga placali 2 sezone, mogli smo dovesti 100 afrikanaca mladih, pa da jednog prodamo za 2 miliona zaradili bismo
M

Mesec

pre 2 meseca

dana i kaput ..... Ovo vise nema mesta u nasoj zoni .....
M

Meni

pre 3 meseca

Nije jasno, da li ovi treneri uopšte prate fudbal, ili samo slušaju menadžere. Dovodiš igrača koji uopšte ne igra fudbal, makar danas nije se problem informisati.
D

Dejani

pre 2 meseca

Pa svi ti treneri uzimaju procenat, dogovore sa menadžerom i gotovo. Šta misliš zašto je Bahar obavezno htio Glazera? Mislils li da je slučajnost daBahar i Glazer imaju istog menadžera?
4

474747

pre 2 meseca

@dejani cela istina 100% tacno
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Jeste, samo sto ovde pricamo o golmanu koji je i u klubu, i u reprezentaciji prvi golman u trenutku dolaska. I pricamo o golmanu koji osim malo slabije igre nogom, brani vise nego dobro, u LS bio svakako najbolji igrac tima.
D

Dejani

pre 2 meseca

Nema to veze Zaza, to je bio samo jedan primjer. Takvih slucajeva ima koliko hoćeš… Sustina priče je u tome da se treneri imaju kontakte sa menadzerima.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Bitno da je u Zvezdi imao milion, kako kazu Grobari 🤣
p

podesen

pre 3 meseca

800 000 e plata,obestecenje bilo 1,2 miliona.
C

Comi81

pre 3 meseca

Jedino je kod nas mogao da ima 800.000 godišnje a da ne vidi teren...Zato smo tu gdje jesmo...Prepušteni Terzić i njegove kombinacije!
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Terzića ne podnosim ali ajte se ljudi malo raspitajte pre nego što kažete da je Falko dunster. Igrao je čovek u Lećeu jako dobro, brz, prodoran, dobar pas u prostor... U mladjim danima je bio jako dobar i kapiram da je to bila ideja da se izvuče taj kvalitet. Nije prošlo i to je to ali da jeste sad bi ga svi dizali u nebesa.
@

@Bon.Jovi_985

pre 2 meseca

ti bi mogao da se informišeš o platama u toj istoj Italiji i to ne u Seriji B u kojoj je ovaj dunster/kombinacija najveći deo karijere proveo, nego u Seriji A. On tamo nije mogao ni do pomenutih 20k mesečno da dobaci. Zemlja botova uzduž i popreko. Razumeo bih vas da ste vi ti koji imate koriti od ovakvih kombinacija, al sedvičarenje, ma kolika glad bila, ne razumem
V

Vinegar

pre 3 meseca

Niko ne moze da mi objasni zasto bilo ko dovede ovakvog igraca, koji godinama ne igra, jos zahteva najvecu platu.
M

Mirko_11

pre 3 meseca

Prost razlog - ugradjivanje u platu.
A

Astoria

pre 3 meseca

Baš me interesuje da li će ga potpisati i kakve partije će pružati. Inače, izgubio je Cluj na domaćem terenu u poslednjem kolu od Rapida iz Bukurešta, našeg Borislava Burmaza, koji je bio od bolje ocenjenih na terenu. I prepustio drugo mesto.