Musa posle debija za Partizan: Šokovi! Kad nas otpišu – vraćamo se

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.19. | 09:40

Zimski novajlija iz Norveške konačno dočekao šansu u crno-belom dresu

Dočekaše Grobari i Musu Ndžaija. Ruku na srce, nisu imali šta da vide, jer je zimski novajlija iz norveškog Stabeka odigrao samo poslednjih frtalj časa na gostovanju Radničkom. Zvanični debi neće pamtiti po dobrom, jer je Partizan poražen u drugom kolu plej-ofa i dodatno zabrinuo navijače pred 160. večiti derbi.

U nizu problema u i oko kluba makar jedna povoljna vest je da je brzonogri krilni fudbaler konačno ozdravio i stavio se na raspolaganje Savi Miloševiću, pa će preopstali deo sezone – najmanje šest, a najviše sedam mečeva – pokušati da iskoristi da se nametne i sebe eventualno pozicionira kao aduta iz senke za letnje kvalifikacije.

Izabrane vesti

Za šta će Parni valjak morati najpre da se izbori.
„Moj debi je u senci lošeg rezultata. Igrali smo dobro, ali onaj prvi gol, za izjednačenje, u nadoknadi prvog poluvremena, nije trebalo da se desi. Drugi gol neću da komentarišem. Imali smo kontrolu igre i zahvaljujući asistenciji Nikolića Đorđe Ivanović je postigao lep gol. Usledeli su potom šokovi za nekoliko minuta, primili smo lako golove. Nema nam druge, kako god da je moramo da gledamo napred i da treniramo još jače“, predočio je Musa Ndžai posle debija na Čairu.

S obzirom da je u nedelju zabeležio prve minute u crno-belom dresu verovatno se nada šansi u 160. večitom derbiju, mada imajući u vidu rotacioni sistem kome pribegava Savo Milošević i činjenicu da je Musa tek izašao iz povrede, nije realno očekivati ga u četvrtak na Marakani u prvih 11.
„Prethotni derbi sam gledao posredstvom TV-a, iako sam želeo da podržim ekipu na stadionu. Video sam totalnu ludu atmosferu, u koju sam mogao da se uverim i pre dolaska u Partizan. Želimo pobedu, jer je to posebna utakmica. Pokazali smo u prva dva derbija koliko želimo trijumf i da je Partizan ozbiljno parirao večitom rivalu i kada su ga otpisivali. Daćemo svaki atom snage, ali neće biti lako“.

Musa se povredio još tokom priprema u Turskoj, dugo je bio van ekipe, mučio se sa mišićnim problemima, kasnije imao grip, ali sad je – uverava – spreman da pokaže zbog čega je doveden u Humsku.
Nije me iznenadilop što mi je šef Milošević ukazao šansu, jer smo imali igrače pod kartonima, kao i krila koja vuku lakše povrede. Ne krijem da mi je bilo teško i da sam bio razočaran zbog odustva. Želeo sam da više igram i doprinosim timu, ali tako se desilo. Rekao sam još na pripremama da se u Partizanu baš predano i jako radi“, zaključio je Ndžai.

FOTO: FK Partizan


tagovi

FK PartizanMusa Ndžai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara