Murinjova procena: Mančester će završiti između četvrtog i šestog mesta

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.09.19. | 15:23

Imaju šansu da razigraju mlade igrače, smatra Žoze

Slabu je Mančester junajted imao prošlu sezonu, a ni ova nova mu ne ide baš najbolje. Uoči današnjeg meča 6. kola protiv Vest Hema, tim Olea Gunara Solskjera je imao osam bodova i bio na šestom mestu na tabeli, a po proceni Žozea Murinja, bivšeg Junajtedovog menadžera, tu će negde i ostati.

Portugalski stručnjak, koji je prošle zime dobio otkaz na Old Trafordu, smatra da će Mančester imati sličnu sezonu kao prethodnu, bez realnih šansi za neki opipljiviji uspeh.
Veoma je bitno da se odrede klupski ciljevi jasni za svakog. A, koji su to ciljevi sada za Junajted? Gledajući sa strane, mislim da će završiti između četvrtog i šestog mesta na tabeli. Po meni, nemaju kvalitet da se bore za prve dve pozicije“, rekao je Murinjo.

Izabrane vesti

On smatra da je klub trebalo pre početka sezone da zacrta kao cilj plasman u Ligu šampiona i da na tome poradi tokom leta.
Za mene, Mančesterov povratak u Ligu šampiona bi bio uspeh i mislim da su trebali svi u klubu to javno da kažu. Da svi to prihvate i prema tome se ravnaju. Ovako, ne znam šta su zamislili. Ako je, recimo, određeno da bi plasman do četvrtog mesta bio klupski uspeh, da se ne misli na borbu za titulu, onda je to odlična pozicija da se pruži šansa i nekim mladim igračima, koji bi bili zalog za budućnost“, ocenio je Murinjo.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara