Aleksandar Nedeljković, Nenad Jovanović i Jovana Strinić
Aleksandar Nedeljković, Nenad Jovanović i Jovana Strinić

Mozzart Sport TV: Analiza španske Primere iz ugla bukmejkera i novinara (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.08.18. | 15:04

O novoj sezoni u španskoj La Ligi, prvoj posle devet godina bez Kristijana Ronalda, naša Jovana Strinić razgovara s Aleksandrom Nedeljkovićem, bukmejkerom kladionice MOZZART, i Nenadom Jovanovićem, novinarom portala mozzartsport.com

Kreće i Primera!

Izabrane vesti

Posle Engleske i Francuske, ovog vikenda počinju takmičenja u elitnim rangovima Španije i Italije, i čekaju se samo još Nemci sledećeg vikenda, da „paket TOP 5“ bude kompletiran.

Špansko prvenstvo biće posebno zanimljivo jer je prvo posle devet godina bez Kristijana Ronalda, najboljeg fudbalera sveta, koji je ovog leta otišao u Juventus. Trostruki uzasopni šampion Evrope Real Madrid ostao je i bez trenera Zinedina Zidana, pa je jasno da na Bernabeu počinje nova era.

Pogledajte sve kvote za prvo kolo španske Primere!

Stručnjaci smatraju da upravo ove promene u Madridu izdižu Barselonu i Lea Mesija na mesto prvih favorita za novo osvajanje La Lige. Tu je i Atletiko Madrid, ali se očekuje da se Čolo Simeone i njegova ekipa prevashodno posvete Lige šampiona, čije se finale ove sezone igra baš na njihovom novom stadionu.

Da li su s ovim saglasni Aleksandar Nedeljković, bukmejker kladionice MOZZART, i Nenad Jovanović, novinar portala mozzartsport.com, pogledajte u razgovoru koji je s njima vodila naša Jovana Strinić, a saznaćete u kojih šest ekipa njih dvojica vide kao sigurne „stanovnike gornjeg doma“ na kraju sezone, ko će ispasti iz lige, i još mnogo toga zanimljivog što vam može biti od pomoći i pri sastavljanju tiketa.

 


tagovi

Mozzart Sport TV

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara