Kilijan Embape (©Reuters)
Kilijan Embape (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na PSŽ i Malme

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.05.24. | 10:49

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igra polufinale Lige šampiona, ali i nekoliko finala Kupa širom Evrope. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na PSŽ protiv Dortmunda u sklopu prvog susreta polufinala elitnog evropskog takmičenja, kao i kec na Malme u sudaru sa Jurgordenom za pehar Kupa Švedske (ovaj susret možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Borusija se našla u "grupi smrti" u Ligi šampiona, gde nije bila glavni kandidat za plasman u nokaut fazu. Ipak, u društvu PSŽ-a, Milana i Njukasla izabranici Edina Terzića su se pokazali konkurentnim i bili najbolji sa 11 poena. U osmini finala Milioneri su u veoma tvrdoglavoj borbi bili jači od PSV-a, a u četvrtfinalu su u dramatičnom obračunu pobedili Atletiko Madrid. U Bundesligi Borusija ima velike probleme jer tri kola pre kraja šampionata BVB zauzima tek peto mesto. Poslednji meč protiv RB Lajpciga bio je skoro pa finale sezone za Dortmund, ali je Borusija u gostima izgubila od Bikova sa 4:1. PSŽ nije imao sreće sa žrebom u grupnoj fazi, ali uprkos nizu neuspeha na startu, Parižani su osvojili drugo mesto. U osmini finala crveno-plavi nisu imali problema sa Sosijedadom, savladavši protivnika ukupnim rezultatom 4:1. Sa Barselonom je PSŽ-u bilo mnogo teže pošto je francuski šampion u prvom meču izgubio kod kuće sa 3:2 i više nije bio favorit. U revanšu su Sveci iskoristili brojčanu nadmoć i pobedili rezultatom 4:1, čime su obezbedili prolaz u polufinale. U prošlom kolu šampionata PSŽ je remizirao sa Avrom 3:3, ali je to bilo dovoljno da obezbedi treću šampionsku titulu u nizu.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

MALME - JURGORDEN (SREDA, 14.00), KEC 1,75

Malme nesumnjivo potvrđuje dominaciju u švedskom fudbalu, pokazujući snagu bez premca. Sezonu u prvenstvu je počeo sa 18 poena iz šest utakmica Alsvenskana uz neverovatnih 18:1 gol-razlike. U utorak popodne, Malme će dobiti priliku da podigne prvi trofej u sezoni pošto se sukobljava sa Jurgordenom u finalu kupa. Prošlog vikenda, Malme je porazio AIK sa 5:0. S druge strane, očekivalo se da će Jurgorden da bude jedan od retkih timova u Alsvenskanu koji će imati priliku da izazove Malme za titulu, ali posle šest kola već zaostaje osam poena. Jurgorden je imao problema u poslednje vreme, sa dva poraza u poslednja tri meča. Poslednji put su trijumfovali tesno sa 1:0 kod kuće protiv GAIS-a.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara