Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Misija usporavanja Mančester Sitija

O

OptimusPrime

pre oko 1 godinu

Real osvaja. Što se tiče revanša u Mančesteru, 2:0 za Real
h

haha

pre oko 1 godinu

HAHHAHA
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Iako nisam fan Sitija i Gvardiole, odigrali su odličnu utakmicu, zrelu, Gvardiola nije eksperimentisao i rezultat je aktivan. Nisu srljali, nisu se ni panično branili, zrelo su odigrali. E sad, Karlo je Karlo i Real je Real, niko ne može da kaže da su propustili šansu. Ipak, mala prednost Sitiju.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Anceloti zna sta radi ali zna i Gvardiola svakako je Siti favorit u revansu.
4

453

pre oko 1 godinu

Au pa lepo sam rekao da urednici itekako navijaju za real neverovatno koliko tekstova pisu o realu i hvalospeve o karlu da ne pricam
u

uefalona

pre oko 1 godinu

O Barsi nemaju sta da pisu kad su ispali davno. Sta ce o Xaviju da pricaju kad pojma nema kao trener, zali se na travu lik. Krivo ti je sto Real igra finale sledece srede
4

453

pre oko 1 godinu

Xavi trpao ancelotija ove sezone te bi je krivo sto vas siti gazi u sredu 7-0
G

Gost7

pre oko 1 godinu

Odlicna analiza Alberta, voleo bih neku analizu Arsenalove taktike ove sezone, i buduci izgledi i varijacije sa potencijalnim pojacanjima(rajs, maunt...)
a

artur2

pre oko 1 godinu

Svi pisete o usporavsnju citia,a ne pisete mozda da je gvardiola usporio..jer mozda mu je doslo iz guzice u glavu..nije davno bilo isti mec kao protiv reala odigrali su protiv lajpciga u njemacky,kuci je bilo potpuno drugacije,posle pobjede nad bajernom od 3 0,u njemacku su isto igrali kao protiv lajpciga..onda je dosao bernabeu i ista igra,kao zadnje 2 u goste..niko ne pise da je mozda bas citijevs igra napokon normalna da ne lete ko muve bez glave,da se kuci vrate sa dobrim rezultatom i na svoj teren da pobjede jer ipak je to domaci teren..tako da real nek se pripremi za srijedu jer u srijedu cu da prime 5..