Modri u lovu na drugi pehar

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.04.19. | 10:20

Dinamo igra za finale kupa sa Osijekom (18.00)

Zagrebački Modri proslavili su titulu prvaka države šest kola pre kraja i sad im preostaje lov na drugu krunu, u kupu, da zaokruže fantastičnu sezonu. Na tom putu im prvo stoji Osijek u polufinalu, koji na proleće ne igra u očekivanoj formi, a to je platio glavom, sada već bivši strateg Zoran Zekić.

Uvek je posebna utakmica za trenera Nenada Bjelicu kada igra protiv kluba svoje mladosti, ali kako kaže, profesionalizam pobeđuje emocije. Dinamo za ovaj susret, osim Majera, Gavranovića i Leovca, ima na raspolaganju 25 spremnih igrača. Trener Bjelica tokom cele sezone rotira igrače i tako čuva svežinu ekipe, što mu naravno dozvoljava širina kadra. Modri su izraziti favoriti, žele ovu krunu i nema sumnje da će to i da pokažu.

Izabrane vesti

Problemi s prodajom i povredama bitnih igrača doveli su Osijek iz sigurne zone do grčevite borbe za mesto u Evropi. Novi trener Dino Skender nema lagan zadatak i u prvenstvu svaka sledeća utakmica je bez kalkulacija i kiks se skupo naplaćuje. Danas je polufinale kupa, još jedna šansa Osijeka za mesto na međunarodnoj sceni, ali i prilika za trofej, tako da će belo-plavi sve da urade u ovoj utakmici za pozitivan ishod. Kormilar Skender neće moći da računa na povređenog napadača Ezekjela Hentija, ali mu se u kadar vraćaju Boban i Bočkaj.

Osijek sanja treće finale, a kup je takmičenje u kome su iznenađenja moguća. Osim, u Hrvatskoj, gde je Dinamo gazda...

HRVATSKA, KUP - POLUFINALE

Utorak
18.00: (1,35) Dinamo Zagreb (4,50) Оsijek (8,50)

Sreda
18.00: (5,90) Inter (3,80) Rijeka (1,55)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenjeDinamo ZagrebOsijekKup Hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara