Miroslav Radović slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.06.19. | 13:09

Legija zvanično objavila rastanak...

Srpski veteran Miroslav Radović slobodan je u izboru nove sredine. Poljska Legija danas se zahvalila Radoviću na svemu što je uradio za taj klub i saopštila da im se putevi razilaze

Ove sezone Radović je odigrao samo 14 utakmica za slavni klub iz Varšave, ali njegove zasluge za trofeje osvojene prethodnih godina, pogotovo tokom prvog mandata u ovom klubu, nisu zaboravljene, niti će biti. Odigravši čak 391 utakmicu za ovaj tim srpski krilni napadač postao legedna Legije. A učinak od 93 gola i 78 asistecnija za sve ove godine samo potkrepljuje tu činjenicu. 

Izabrane vesti

Miroslav Radović stigao je u Varšavu 2006. godine iz redova Partizana. Punih devet godina nosio je dres Legije, dok se nije otisnuo u Kinu, tada već kao 31-godišnjak, u transferu vrednom 2.000.000 evra. Usledio je prelazak u slovenačku Olimpiju, povratak na kratko u Humsku, pa onda još tri godine u Legiji.  

Za ukupno 12 sezona u jednom od najpopularnijih poljskih klubova Radović je osvojio 11 trofeja - četiri puta šampionat, šest puta osvojen kup i jednom superkup. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara