Komentari na vest

Miloš Milanović sudi Kup derbi!

D

Dobrota kamion US

pre 10 dana

Zvanicna ocena pedantnog strucnjaka je da je podbacio. I to nisam ja pisao vec Mozzart objavio. Na +7 je ipak morao prikazati leprsav fudbal a ne da strepimo do 89. minute i gledamo nemoć. Partizan je u rasulu, Duljaj bezi sa derbija, Nadj im daje žišku ali se ipak pojavljuje. I sa krš timom, bez dva najbolja igraca, on odoleva skoro do kraja. Pritisak je bio prevelik a "momci" ipak nisu za velika dela te su u samom finisu izgubili. Sta bi bilo da je tamo sve u redu? Izgubili bi? Nemojmo se zamlacivati i gledati kroz crveno bele naocale. Miloj je truba, mora nesto da se menja. Realno. Dok ne bude kasno.
P

Pedja108

pre 10 dana

Sudjenje u derbiju je bilo dobro. U Partizanu su ili slepi ili bezobrazni. Oba penala cista kao suza, vide se prekrsaji jasno. Kod drugog gola ne postoji faul. Cela postavka Partizana je da su visestruko osteceni, iako niko ne zna kako i gde. Jedino sto vidimo na snimku je da Markovic pada i valjda sudija treba da svira faul, jer je on pao. Ali, treba neko i da ga faulira, a jos niko nije postavio snimak ili sliku da vidimo u cemu se sastoji faul. Jedna od optuzbi iz Partizana je bilo i sto je sudija produzio 15 minuta utakmicu. Produzio je jer je bilo toliko prekida, a u trenutku naknade vremena, rezultat je bio neresen. Znaci i za Zvezdu i za Partizan isto. Zvezda je vec imala bodovnu prednost, pa pobeda i nije bila imperativ, trebao bi Partizan da bude zadovoljniji da se igra duze, ako im treba pobeda. Da su sudije htele da sude za Zvezdu, onda ne bi bio ponisten gol Kataiju. Nema igraca Partizana da su se bunili zbog drugog gola, bio je cist, lako je i snimak mogao da se izmanipulise ili da sudija i ne pogleda VAR. Ali, da bi bili sigurni da je sve OK, evo predlazem Partizanu da trazi da strane sudije sude derbi i resen problem oko sudija.
F

Franjo i Kurti

pre 10 dana

Ovo narikanje žena u crnom nema granice, niti objektivnosti. Nakon onakvog suđenja, umesto da se zahvale sudiji, oni ga kritikuju!? Sada su dobili sudiju koji im je ove sezone već poklonio 2 penala i opet im ne odgovara...verovatno im smeta jer im nije poklonio 5 komada!
B

Borko Povlo

pre 10 dana

a sto ne sudi pavle ilic? crveni i 2 penala su dobra preporuka.
P

Pedja108

pre 10 dana

Zato sto sudi u inostranstvu, jer je dobar sudija. Da li su dva penala ili pet, to zavisi od broja prekrsaja u sesnaestercu. Kada neka ekipa igra lose odbranu ili krlja u kaznenom, drugo se ne moze ni ocekivati. Crveni kartoni se takodje daju kad neko zasluzi. U poslednjem derbiju Ilic je upravo postedeo Ovusua, koji je trebalo da bude iskljucen. UEFA se inace zalaze za sto manje faulova i da fudbal igraju oni koji znaju, a ne koji biju po nogama.
N

Nekac035

pre 10 dana

Bolje da se uvede pravilo da kup utakmice mogu igrati samo domaci igraci plus dva stranca. Ali domaci koji su Srbi a ne ovi Afrikanci sto im se dodelio nas pasos. Ja mislim da bi bio bas pravi derbi a i videlo bi se puno mladih igraca. Videli bi i buducnost reprezentacije!
R

Rodman93

pre 10 dana

Nisu htjeli Mažića, neće Jovanovića, najbolje srpske sudije u istoriji srpskog fudbala. I tim je sve rečeno. Tačka.
M

Milion

pre 10 dana

Miloš Milanović je u subotu bio VAR sudija, komedija ... Dal je moguće da imamo samo trojicu sudija za derbi koji se vrte u krug. Onaj sto je bio četvrti sudija sutra je VAR sudija.
V

Vinnie Jones

pre 10 dana

Druze, znam da si isfrustriran...ali nece ti pomoci to sto izmisljas gluposti! Odakle ti ta neistina da je on bio VAR na Derbiju u subotu??? Jel znas uopste ko je bio u VAR sobi, i da li znas ko je bio cetvrti sudija? Ne znam cemu toliko lazi?!
D

Dexl

pre 10 dana

Pa u čemu je problem??to sto je Zvezdi ponistio drugi gol kod rezultata 1-2???sad vam je neposten i on??
J

Jedini način

pre 10 dana

Obavezno strane sudije da sude derbi!Po mogućstvu da se igra na neutralnom terenu i bez publike!Voleo bih to da doživim pa da krenem da čitam komentare.
R

Rastetor

pre 10 dana

Vazuru za sudiju, linijski Bjekovic Nenad i Vuletic Vladimir, VAR Vujosevic Dule. Navijam za Vojvodinu i mislim da bi predlozeni sastav sudija bio objektivan i zadovoljavajuci za sve objektivne i postene navijace.
I

I OPET NE VALJA

pre 10 dana

Sudija!
Z

Zeleznik

pre 10 dana

Najjači su mi ovi crveno-beli neimari koji nas zavitlavaju oko sudije a zaboravljaju da su upravo oni ti koji su PRVI JAVNO ODBILI da igraju derbi ako na njemu bude sudio naš NAJBOLJI SUDIJA Jovanović. Obraz đon!
L

Laktasi

pre 10 dana

Jel imas bar malo dostojanstva, covece places vec danima?!
v

v1ad

pre 10 dana

Ne pratim, "ciji" je ovaj?
@

@

pre 10 dana

A sta mislis cijij je?😂😂😂
M

Mile led

pre 10 dana

@v1ad Pa jsd sudija a ciji drugi,on im poklonio nepostojeci penal u prvom derbiju!
K

Kolokvo

pre 10 dana

Kako vidimo zvezdaški ,,spin machine" radi punom parom, naravno da bi po njima najbolji izbor bio P Ilić pa da sve opet bude regularno
D

Daj faul

pre 10 dana

A STA je bilo neregularno!? Vise mi imamo pravo da se zalimo nego vi… ako cemo da sitnicarimo…hocemo da nabrajamo?
P

Pa naravno

pre 10 dana

@Mile led da ti nece odgovoriti gde su pokradeni jer ni sam ne zna sta da ti kaze.
N

Nedeljko Kokot.

pre 10 dana

Milanovic osvedoceno grbarski covek,uvek je ostecivao protivnike koji su igrali protiv igokeje,sad je jasno zasto su toliko kmecali da bi dobili svog sudiju,bruka i providno!
R

Rodman93

pre 10 dana

Mi hoćemo najboljeg srpskog sudiju Srđana Jovanovića, a vi nećete, niste isto tako htjeli ni Mažića, kad je bio na vrhuncu, zašto ? Zato što ne možete da mešetarite, ucjenjujete i da vam se svira sve, a Partizanu ništa. Vama odgovara samo ovaj kriminalac Ilić član vaše navijačke grupe. Neviđeno još u svijetu.
@

@rodman93

pre 10 dana

Докле више ви да причате о пеналима, два чиста пенала 100%, види какав пенал сте ви добили зимус. Дакле у пеналима 2-1 за нас, а ми смо за та 3 дербија имали просечно 68% посед лопте и 20 шутева, док сте ви имали 5.
r

realista007

pre 10 dana

I sta ste uradili sa tim posedom lopte i sa 20 suta na gol?! Pobedili uz pomoc sudije, bravo! 👏
D

Daj faul

pre 10 dana

+10 Realista… to smo uradili… + 10
R

Rodman93

pre 10 dana

Pametnjakoviću gdje sam ja pomenuo penale? Nigdje. Ako ste toliko bolji i nemate problema zašto u zadnjih 15 godina niste htjeli ni Mažića ni Jovanovića? Zato što neće navlačiti vama, a to kod vas izaziva strah jer se vi u poštenom ambijentu ne snalazite nikako.
K

Kalcopolista

pre 10 dana

@Rodman93 Videli smo kako se vi snalazite cim provirite u Evropu gde nemate pomoc nasih sudija...Nordsjeland cak 6 komada!
R

Rodman93

pre 10 dana

Ko je pomenuo Evropu, o čemu ti ? A ako oćeš ve, vi ste se opet u Evropi proslavili dođavola. Redate sve same pobjede i četvrtfinala, mojne mi te priče. Ni tu LŠ prošle godine ne bi igrali da nije bilo pobjeda Partizana u onoj Konferencijskoj ligi. I u košarci samo funkcionišete u brlogu, čim se pojavite van granica gdje nema vaših sudija fenjer zagarantovan. I na kraju opet pitanje, zašto nećete najboljeg srpskog sudiju SRĐANA JOVANOVIĆA?
G

Ggostt

pre 10 dana

Partizanov sudija.Dozvoliće svaki faul na centru, povlačenja i sa osmehom se okretati kao ajde igraj, sve u fazonu da ne secka igru.Biće najviše polemike na 'sitne' faulove i uz aut liniju.Zapamtite šta sam rekao.
Č

Čim

pre 10 dana

Se u zadnja tri derbija, nije seckala igra, bilo je golova, i dosta šansi. Ovaj prošli sudija jeste grašio, na obe strane, ali za nikog nije navlačio. Videlo se da sudi pod pritiskom. Ali je pustio da se igra.
j

jsd Sudija

pre 10 dana

JEL TO ONAJ STO JE POKLONIO PENAL ZA JSD U PRVOM DERBIJU!

Kalčopolista®

pre 10 dana

Kakva bahatost! Osvedoceni zvezdin delija, pc, sudi polufinale kupa!
M

Mile led

pre 10 dana

@Kalčopolista® Cestitam vam ispadanje iz EL i top 12,izgubljena sva 3 zadnja derbija i Kup...nastavice se!
N

Neka

pre 10 dana

Sudi kalčopolista, u var sobi neka sede, Šakur i Mile Led.
0

023

pre 10 dana

Četvrti sudija - Sima Arauho
M

Megaloman

pre 10 dana

Prepisati od Hrvata za sledeću sezonu, za ovu je već kasno. imate casjta upravo, pa pokažite imate li onu stvar ili se3 sklonite. Natka za direktora, pa neka njega maltretiraju, ako smeju od Izraela.
S

SB

pre 10 dana

Treba sutra izaci na teren i samo udri, po kolenima, clancima , lakat djon kad nam vec dele kartone i penale protiv. Da ih bar dobro isprebijamo. Nikolic mora od prvog minuta, on moze njih 3-4 sam da bije
s

samo

pre 10 dana

To i radite poslednjih 7-8godina,ocekivao sam da smislite nesto novo.
N

Nađite im nekoga

pre 10 dana

Odgovara li im on?
@

@

pre 10 dana

Jel moze Jovanovic?
m

mixM

pre 10 dana

Naravno da ne, jer svi su vasi i mediji i savez i predsednik... Jedini covek koji ne zeli da kalja svoje ime i koji sudi posteno je Srdjan Jovanovic, a njemu je zabranjeno da sudi!!!
L

Ljudi

pre 10 dana

Pobogu, zar nije bolje platiti nekog stranog sudiju, iz Češke, Slovačke, Madžarske, koji nisu skupi, nego čitati 10 dana budalaštine i optužbe. Samo trujete ionako zatrovane navijače. I rešen problem.
S

Sima Arauho

pre 10 dana

Pa kako da ga plate i da mu objasne da zvezda mora da pobedi?!
e

e

pre 10 dana

Ma obavezno pre sutrasnje utakmice,Milojevic da zabrani Ndiajeu da koristi obe noge,skok,ramena gradjenje i bilo sta sto bi moglo da utice na "baba Svetu",da padne.Pozeljno je da napadaci Zvezde ne prilaze odbrambenim igracima Partizana blize od cetiri metra,obaveznovda se sutira,sa vece udaljenosti od trideset metara,korneroli nikako da se ne ubacuju u kazneni prostor i da se zabrani Hvangu i Mijailovicu guranje lopte kroz noge Zahidu i Anticu,moze to da ostavi psihicke posledice.
D

Daj faul

pre 10 dana

Ne nego nece stranac da dodje i slusa vase gluposti u lose izvedenom autu i faulu nad Markovicem… a kad je Ilic gurnuo igraca Radnika s ledja, a pritom Partizan dobio penal za to… tada nije faul… opredelite se kako hocete
R

Rodman93

pre 10 dana

@e naravno, poželjno je da čim se priđe našem igrači to bude faul i još bolje penal, a da igrače Partizana može da kasapi ko kako hoće. Niste htjeli Mažića, nećete Jovanovića, šta to pokazuje ? Vi odlučujete ko sudi, a ne date najbolje jer ne možete da ih uslovite da sude u vašu korist.
Х

Х Х

pre 10 dana

Што је најгоре наше судије су плаћеније него у ЛаЛиги.
R

Realni Arth

pre 10 dana

Poptpuno ludilo, a sto je jos gori, to je deo sto mediji bas uzivaju u tim nekim glupostima. Ajde, da se razumemo, bilo je gresaka uvek, bice uvek, samo da ne bude tendeciozno! Ako igraci, strucni stab (osim Nadja) Partizana pokusavaju da stvore sliku da su pokradeni, narocito kad pricaju o drugom penalu, to je vec ozbiljan dusevni problem, ljudi moji da li je to moguce, pa to je po svim parametrima cist penal. Sto se tice drugog gola Zvezde, e tu moze da ima razlicitih misljenja PRO ET KONTRA! Secam se ne tako davno, tekma za KUP Srbije, Partizan vodi 2:0, Zvezda izjednaci na 2:2, pa bih pitao i igrace i strucni stab i navijace Partizana da li se secaju cistog gola Milijasa, koji sudije poniste zbog navodnog ofsajda a igrac Partizana metar i po iza Milijasa, i to jos ostao tu ukopan dok su igraci Zvezde trcali i radovali se, sta bi mi trebalo da radimo, ili igraci Zvezde???? Zasto medije u to vreme nisu pisali na nacin koji pisu sada, sta je ova hajka, dosadili ste vise i Bogu i narodu! Nek vam sudi Molina bre, nemate tim, vi biste izgubili sve tri tekme, da niste imali ludu srecu, zato sto je Zvezda bolja, ili bolje receno vi ste uzasni, a to cete videti vec narednog vikenda kad vas TSC sravni sa zemljom, i konacno probudi sa dubokog sna gde sanjate da su svi protiv vas i TSC, i Vojvodina, i Sudije, i Novi Pazar, i drzava.... i ptice, i slavuji.....! Jedini spas je da nekadasnji Partizan koji je bio plemenit, koji je imao dusu, autoritet, uspehe, koji je znao da pobedi evropske velikane bude vodjen od Partizanovaca, vratio svoje prave navijace koji su voleli Partizan ali be kinte ne kao ovi novo komponovani, koji su spavali na parku po dve noci samo da mogu da dodju do karata, i da odgledaju Partizan, imam pitanje za vas sve: Da li jedan od vas je u stanju da radi gledanja Partizana prespava dve noci u parku??? Pozdrav!
S

Sima Arauho

pre 10 dana

KAD ĆE BITI NEKA GREŠKA NA VAŠU ŠTETU A U NAŠU KORIST?!ZA ŠTA SLUŽI VAR?!DA ELVIS IZ LOVĆENCA PRIMI DNEVNICU?!
@

@sima ara...

pre 10 dana

Gledao si pre par dana, više grešaka na Zvezdinu štetu. Vi se žalite na tsj prekršaj endiaja, a mi na tri situacije.
b

brine

pre 10 dana

a šta će da sudi ako fkp neigra
S

Srbobratele

pre 10 dana

Zna li neko zasto Jovanovic nas najbolje rangiran sudija ne sudi?
D

Dokle vise?

pre 10 dana

Zato sto ima podebelu istoriju navlacenja za Partizan i ne moze objektivno da sudi.
@

@Dokle

pre 10 dana

Plasite se vi Partizana a ne sudije, vi bez muljana ne mozete da pobedite ovakav raspali Partizan i to vas najvise i boli, videlo se u 2 derbija da bez pomoci sudija jednostavno ne mozete da pobedite, a najavljivali ste da cete da nas bijete po 5:0,a sudija vas u zadnja 2 derbija spasava od poraza.
@

@Dokle...

pre 10 dana

Taj Partizan uopšte nije loš, tvrdim da ima bolje strance od Zvezde, ali je loše vođen. Od uprave pa do trenera, ali to je već vaš problem.
@

@dokle

pre 10 dana

Ovaj sto je sudio zadnja 2 derbija ima vrhunsku istoriju bez ikakvih mrlja i naravno ne navija ni za jedne ninza druge?
L

LXXII

pre 10 dana

Zaboravi na pravila fudbalske igre kada je navijački opredeljen. Tu je tanak. Zato neće svirati ni u Nemačkoj.
L

LXXII

pre 10 dana

Postalo je degutantno svakodnevno diskutovati i traćiti vreme pričajući o suđenju. - Da li su sudije kao i fudbaleri, navijači, sportski radnici, novinari itd bezgrešni? Nisu. - Da li su odluke sudija diskutabilne ili ne, zavisno od navijačkog aspekta komentatora? Jesu. - Da li su sudije od uvek bili i ostali kvarljiva roba? Jesu. - Da li su sportski radnici koji vode klubove još kvarljivija? Jesu. - Da li su komentari bivših fudbalera, funkcionera, strućnjaka za sve i svašta sitno interesno jajarski? Jesu. - O novinarima da i ne pričamo. - Da li je sve ovo što se piskara, da se zaludni zabave? Jeste. - Ako nas fudbal toliko interesuje pođimo sutra svi na utakmicu i navijajmo za svoje. Možda će mo pomoći da pobedimo?
T

Titula 1946.

pre 10 dana

Greške se dešavaju, ali ovo što se namerno radi nije se radilo nikada. Dok te prozivaju kako si ti u stvari miljenik sudija i državno mezimče, sve se radi u svrhu jednog kluba. Sve, od saveza, sudijske organizacije, "grešaka" koje se dešavaju. Golova iz gol auta, gde nema ništa SPORNO, jer je lopta pola metra van terena i to greška nije. Nek im je na sramotu.
@

@titula1946

pre 10 dana

Na tom istom derbiju ste dali gol rukon, inace reci mi secas li se Milijasevog ofsajda ili imas pamcenje kao zlatna ribica i iskljucivo selektivno
S

Sascha 2010S

pre 10 dana

Za nas ovaj je najgori
S

Smesnoo

pre 10 dana

Opet okoreli delija, ovo vise nije ni smesno, tuzno je koliko se izivljavaju...
T

Tjt

pre 10 dana

Najbolje Duljaj da sudi.
b

brine

pre 10 dana

najbolje da sudi tole on je uvek bio pravedan
C

Caks

pre 10 dana

Opet neki iz naftalin
Г

Горан Гоги

pre 10 dana

Ма шта вас брига ко је одређен да суди ви и онако не долазите бар сте тако рекли,😉
T

Tako

pre 10 dana

I ste i vi rekli ako sudi Jovanović, pa ste smenili vec delegiranog sudiju,toliki milioni spucani u tim da se plasite da sudi Jovanovic nas najbolji sudija.
@

@tako

pre 10 dana

za vas najbolji, kao pre 2 godine u subotici kad je iz var sobe izmislio penal posle 5 minuta i autoritetom uticao na sudiju da preinaci odluku i svira ga, bese to ona sezona kad ste sve dobili samo protiv zvezde centar presli nistr
F

Fußballspieler

pre 10 dana

Da li iko zna, bez gledanja i pretraživanja, ko je sudio 171. derbi koji je u decembru odigran na JNA? O tom sudiji se ne priča mnogo. Utakmica bila kakva je bila, Partizan dobio, osvojio počasni naslov jesenjeg prvaka i nikom ništa. Zvezda je krivca za neuspeh pronašla u Baraku Baharu koji je odmah posle meča smenjen, dovela Milojevića i idemo dalje. Sudiju niko nije ni spomenuo. Ovi čim izgube odmah je neko drugi kriv, oni sami nikako. I verujte mi, Nadj je bolje motivisao ekipu od Duljaja u prethodnom derbiju i zato su bili na pragu pobede.
f

fdsfds

pre 10 dana

Nenad Minakovic cini mi se da je sudio
g

ggwp123

pre 10 dana

sine sta pricas ti? pa vi ste digli hajku oko tog sudije da ne sme da sudi,covek sudi u evropi,lakse malo terzalonebotovone
?

??

pre 10 dana

Tako je. To ja sve vreme pricam. Derbi koji je partizan dobio niko ne komentarise sudjenje. Ni jedni ni drugi. Mi navijaci zvezde smo odma opleli po baharu i igracima, a ne nekom drugom. Treba se samo setiti te utakmice i koliko smo ih ubili u igri, ne bi trebalo da krivimo cak ni nase igrace, dali su sve od sebe bili daleko bolji i ako smo izgubili. Jednostavno lopta nije htela u gol, desava se
G

Goran kos

pre 10 dana

Ovaj je Zvijezdin sudija, ostetio je Partizan vise puta. Prije 2 godine nije sudio penal nad Milovanovicem protiv Napretka. A u Var sobi bio Momcilo Markovic, koje je prije 2 godine bio u Var sobi na 6 utakmica Partizana od ukupno 7 u plej ofu.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Zvjezda je nebesko telo,a Crvena Zvezda je ime kluba i ne može biti Zvjezda. To je kao kad bi ti bio Gojran. Tako da naučite već jednom razliku.
b

brine

pre 10 dana

dovedite i platite sudije iz inostranstva ako hoćete ali opet 3 komada
Z

Zamisli

pre 10 dana

Da mi kažemo Reka ili Osek.
g

gostttt

pre 10 dana

Dobar sudija.
g

grobar 30

pre 10 dana

normalno je da ljudi grijese pa i sudije to nije nista sporno....al u danasnje vrijeme gdje imas svu mogucu tehnologiju to je trebalo da se svede na minimalne sitne a ne na to da jednim potezom odlucis derbi i postanes heroj umjesto da se o tebi (sudija) neprica poslije utakmice ko kod da pobjedi...nas sport je u teskim govnima odavno vec jer je politika umjesala svoje pogane prste i nazalost nema nam spasa
p

prti

pre 10 dana

Imas derbi Spanije gde je sudija isto jako gresio i svi pricaju o tome i nije smak sveta. Samo ovde bi coveka poslali na robiju kako kazu neke glave poput Kralja koje su se nakrale u Sapcu na primer i onda u toku noci pobegle iz grada... Da je resio derbi nije da je gresio i bio najgori akter derbija jeste.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Da greše al sad nije ništa zgrešio na vašu štetu al vi svejedno dreka na njega.
p

prti

pre 10 dana

@ Nenad1246 pogresio je na obe strane vise puta. Totalno se izgubio i to je to nece vise nikad suditi derbi zavrsio je pricu. Drugi kol Partizana i Zvezde neregularni. Brdo kartona nije dao kada je trebalo od Hvanga do Antica...
@

@grobar 30

pre 10 dana

Ja vas stvarno, ali stvarno, ne razumem… Na sta tacno vi kukate? Cime vas je sudija ostetio? Priznao vam neregularan gol (baklja ispred golmana) i Zvezdi ponistio gol Kataija, zbog ofsajda igraca koji nije uticao na igru kad je lopta upucena u peterac. Sve i da je onaj gol Serifa diskutabilan, a nije, opet vam je vise dao nego uzeo… O penalima nema govora, nikad cistije penale sudija nije svirao u derbiju (za obe strane)… I sad ti meni objasni na sta vi tacno kukate?
m

mixM

pre 10 dana

Ovo je onaj koji je izmislio 2 penala u Surdulici protiv Partizana...
d

darkok

pre 10 dana

Upravo taj gospodin zadatka i zvezdin vojnik kao i 90% sudija u ligi inače osvedočeni navijač zvezde to svi znaju
d

d.g.

pre 10 dana

Trebalo bi da se udruže svi klubovi iz Srbije i da pošalju snimke kad su sve oštećeni protiv večitih.Lista bi bila duga. Normalno. je da ne smeju jer je uticaj večitih ogroman. Ogadili su mi sport od kukumakanja i saopštenja. Država je samo njima majka, a svima ostalima maćeha i opet ne valja. Sudije moraju da ih poštuju jer su oni samozvane institucije a svi ostali repa bez korena. Normalno je da mediji u svemu ovome imaju veliku ulogu. Hajde pišite o drugom polufiinalu? Da li tamo biraju sudije ili se frljaju saopštenjima. Zašto su Radnički i Voša manje bitni?
C

Carim9

pre 10 dana

Ovaj je iskusniji nece dozvoliti da se dodje u finis pa da se nadoknada igra 15+min resice on to pre…
N

Nenad1246

pre 10 dana

Bakljada i var i valjanje je trajalo oko 17 minuta plus izmene. Tako da malo je i prodižio. Na kraju krajeva penal je napravljenna početku nadohnade.
K

Kažu

pre 10 dana

Zvezdin sudija, pa koji bi to sudija onda priznao drugi gol Partizana, poništio jedan gol, i zamislite Zvezda vodi i on još produžuje 5 min. produžetak od 15 min. I da ne daje drugi žuti igraču Partizana. Ludilo mozga.
v

v1ad

pre 10 dana

Inace, 15 minuta je produzeno pred 90. Nema to veze sa tim sto je Zvezda dala 3 gol u 99om. A svi koji se zale na toliku nadoknadu nek pogledaju koliko je trajala pauza zbog dima na pocetku drugog poluvremena, VAR provera kod ponistenog gola Zvezde, plus izmene, pa ostali prekidi.
S

Smislov

pre 10 dana

Zvezdo pobedi sutra glatko, bez trzavica, molim te, da se ne mora igrati do 21,15 časova. Bolja si, skuplja si, bogatija, svi navijaju za tebe, možeš ti to.
R

Repac Plandište

pre 10 dana

Decaci nema pomoz boze. Tanko, ekipa nema kvalitet. Za pohvalu je borba i pruzanje 120 posto mogućnosti Zvezdi koja je za klasu jaca. To naravno nema veze sa nesposobnom upravom. Kradu u upravi Zvezde i u upravi Partizana. E sad ovi kradu a pare pristizu, a ovi i dalje kradu a pristizu dugovi. Sa ovim su se složili..
G

Guess

pre 10 dana

Kao navijač crvene zvezde apelujem da se partizanu da ovaj kup. Njihovo kmečanje postaje nepodnošljivo. Nego bojim se da opet u tom finalu oni neće pobediti.
P

Poznavalac Ćuprija

pre 10 dana

Samo da se zna!Poznajem njega i njegovog oca i znam koliko je para dato da bi se Miloš izgurao da sudi prvu ligu.Otac mu je godinama fudbalski radnik u Pomoravskom okrugu.On i jeste najbolji sudija u našem okrugu ali je navijač Zvezde.
P

Paraćin 1978

pre 10 dana

Pošto si toliko pametan i sve znas, kada si počeo kao mali da navijas za neku epiku i pratis fudbal jesi li znao sta ces biti u zivotu...lekar, vozac ,autolimar, sudija.!?
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 dana

Dobar izbor! Dobar momak i svakako kvalitetan sudija! Da li je zvezdas ili je partizanovac, apsoplutno je nebitno jer je uvek na visini zadatka kada sudi derbi, kao i utakmice koje nisu veciti derbi vec su one u kojima igraju Zvezda i Partizan protiv ostalih timova Super lige! Nema razloga da se zale ni jedni ni drugi jer ce ovaj momak suditi maximalno profesionalno! Prema tome, u sredu pokazite sta znate i jedni i drugi, igrajte fudbal i bez kuknjave!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 dana

Jel postoji sudija u Srbiji da nije zvezdaš ili partizanovac? Navijam za Zvezdu, ali mi više ide na k da dva najveća kluba sa najvećim budžetima sa najvećim protekcijama najviše kmeče i kukaju na sudije. Zvezda neće da igra ako sudi ovaj, ovi neće na Kup zbog onog. Za sve vreme i ove godine drugi klubovi ćute i trpe nepravdu, nepostojeće penale, prekršaje itd. Ispade da Zvezda ne može da dobije Partizan, i obrnuto bez sudije. Problem je što im je dozvoljeno da tako rade umesto da samo pljušte kazne i suspenzije, kao što bi u uređenoj državi bilo.
H

Hesler

pre 10 dana

Dečko je iz Ćuprije, veliki navijač zvezde, bio je redovan na severnoj tribini. U početku je sudio odlično ali se vremenom promenio (verovatno uticaj ljudi iz saveza) i sve više grešaka pravi.
K

KojMoj

pre 10 dana

Kažite već jednom koga hoćete da sudi pa da odmorimo malo od vaše kuknjave.
p

prti

pre 10 dana

Apelujemo da sudi Kralj, Nadj i Natko dok je na klupi i da vise sjasete sa sudijama...
L

Lalegale

pre 10 dana

Samo posteno
M

Može

pre 10 dana

Suditi i sam bog, ljudi u Partizanu, u slučaju poraza, već imaju pripremljen scenario. Kako ljudi ne shvataju, da oni to rade samo da bi ostali u foteljama. A luda masa pada na te trikove. Govoriti non stop da je faul nad Bukarijem bio van 16,i prikazivati slike. To je van pameti.
Р

Реално

pre 10 dana

Битно је да не ваља судија који суди ЛШ. Играчи ће изаћи на терен, јер управа мора да слуша. Годинама демонстрирају лојалност, снисходљивост и преданост у систематском уништавању ПФК. Због чега су и заштићени као бели медведи...
1

12345m12345

pre 10 dana

i zamisli sudi kao sto je sudio na utakmici izmedju psv i dortmunda, da svira onakav nepostojeci penal kao sto je za psv? da li biste ostali onda pri istom misljenju ili biste kukali da je namesteno, da je poslat da vas pokrade?
1

123373762

pre 10 dana

Sramota je što ova Zvezda ne može da povedi ovaj Partizan bez sudijske pomoći.
p

pitanje za grobare

pre 10 dana

jel ima jedan sudija u srbiji za kog bi rekli da treba da sudi derbi, osim srdjana jovanovica? ovo je stvarno pitanje nije neka provokavija ili te klinacke fore
G

Gojko Kačar

pre 10 dana

Ne jer nijedan nije dorastao da sudi derbi, jer valjda je cilj kada se igra derbi da sudi najbolji sudija, koji sudi LS a ne ljudi koji dalje od ove lige nisu izašli.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Videli smo tog sudiju kad je sudijo Borusiji,a i jučerašnje brukanje na krovu.
s

samo istina

pre 10 dana

https://www.youtube.com/watch?v=tRowc5ilXWg
d

dada775

pre 10 dana

Jel se secate penala protiv Radnika sto je sudjen Partizanu pa tada je sudio Milanovic
M

MICURA

pre 10 dana

Milanovic je na Banovom brdu dosudio ,,najsmesniji penal ,, za Zvezdu ove sezone .... taj snimak je obisao svet .....namrsten pogled beka Cukarickog je bio dovoljan da padnu dva igraca ( migranta ) u crveno belom dresu .....Milanovic lagano pokazuje na belu tacku , posle crveni treneru Cuke , pa na kraju i igracu Cuke......Ali Cuka dobi 2-1 , pa je Milanovic od tada samo jednom sudio Zvezdi i evo mu prileke da se iskupi
s

samo istina

pre 10 dana

https://www.youtube.com/watch?v=tRowc5ilXWg Ovde je svirao najsmesniji penal u istoriji dzabe spinujes
T

Tarantula

pre 10 dana

Puno mi nešto pametuješ obzirom da ti se ni ćale ne seća poslednje pobede u kš 2 novembra 83!
M

MojteKojte

pre 10 dana

Evo i tebi prileke da se opismeniš.
S

Seoul

pre 10 dana

Pa ovaj prvi je odradio posao, sad mora novi vojnik da se nadje, stigao novi zadatak. Ako se dobro pokaže biće mu povereno u sledećoj sezoni još zadataka, ima ih tokom cele sezone.
K

Kimmi

pre 10 dana

Samo se nadam da neće i ovaj da sudi penale kad igrači naprave čist faul u 16ercu, to stvarno nije ok
1

12345m12345

pre 10 dana

ovi kada bi sami birali sudiju, opet bi kukali na njega..
L

Lakrdija

pre 10 dana

Sad će ponovo unapred da kukaju, pa ako dobiju po ušima onda će samo da nastave. Ukoliko pobede, uh to će biti najpoštenija utakmica veka..
Č

Četnici Sever 1989

pre 10 dana

Čovek je veliki Četnik, a znate za koga navijaju Četnici u Srbiji, a koji je JNA klub!
Х

Х Х

pre 10 dana

Код Звездиног другог гола Шериф није био у офсајду. Партизанов други гол је нерегуларан јер је димна бомба била 20 секунди пре гола у петерцу и тиме реметила услове за игру. Овусу је требао да добије други жути тј црвени. Неколико играча Партизана је требало да добије картоне после Шерифовог гола. Салдања требао да добије жути картон, а не Глазер. Дакле Партизан нигде није оштећен, већ је жестоко погуран, ал не вреди, кад су много лошији.
M

Mosquito

pre 10 dana

Nalupa se ti na tenane... Imas srecu Da "Mozzart sport" trazi bubnjara.
G

Gostina

pre 10 dana

"Komarac",lupas kao otvoren prozor! Sta je konkretno pogresno naveo? Sta od svega nije istina? Ne sramoti se!
P

Pacificateur

pre 10 dana

Takoeeee. 2 gol Partizana je neregularan jer je dimna bomba remetila uslove za igru tj. tacnije nekoliko pauka u roglju gola pravilo je zaveru protiv Severininog suta i pokusalo da zastiti jadnog Glazera! Avaj nije im uspelo vec ih je Severinina lopta rastavila na proste cinioce... Neregularno, nema sta!!! U pravu ste stubovi!
D

DamjanDDD

pre 10 dana

Moze li sudija Milanovicu da nam sudis penal u 94minutu i po mogucnosti da je penal na ivici 16. A oni moralne gromade neka opet siju Tolev barjak.
D

Donca

pre 10 dana

Ovaj još gori. Navijač zvezde
R

Realantip

pre 10 dana

Ali vic dana - Partizan iznajmljuje Kolinu da ocijeni sudjenje na derbijima. Oni nemaju para cistacicu da plate
j

jos realniiji tip

pre 10 dana

Kako neko ko kuka da nema para dovede koreanca za 1,2m!? Ako se neko seca Zvezda je u takvoj situaciji dovodila Lekica iz Zemuna za 20 hiljada evra!
1

1989.

pre 10 dana

Ето им добили су шта су тражили њиховог спецоса из Ћуприје, да видимо који ће сад изговори бити
C

Cipiripi LE2

pre 10 dana

Kome je do fudbala, nek sudi zenama u crnom faul cim ih neko pipne da gledamo 50 minuta valja je po terenu i da sudija svira 50 faulova da se ne igra uopste
V

VDS

pre 10 dana

Grobar iz Cuprije zna ceo grad to isao je sa Grobarima iz Cuprije na utakmice.
a

ahahaff

pre 10 dana

Ama bas ni jedna zalba nije bila na njega od Partizana i Zvezde, dok se Cukaricki zalio na penal u 48. minutu iako su pobedili zvezdu 2-1
f

fdf

pre 10 dana

Nemoj da spinujes i lazes Grobaru tada Zvezdi nije sviran penal , dok je Partizanu svirao nepostojeci penal protiv Radnika oces da ti posaljem da vidis?
d

d.g.

pre 10 dana

Milanoviću, od početka svaki prigovor žuti karton. Ne dozvoli da ti se Natho unosi u lice. Pokaži bar malo hrabrosti i ne respektuj ni jedne ni druge već po fudbalskim pravilima. Jedni ili drugi će kukati na tebe. Grobare ne bi zadovoljio ni najbolji na svetu. Ni ovi moji nisu mnogo bolji..
S

Spremni za derbi

pre 10 dana

Grobarski specijalac iz Ćuprije.
Х

Х Х

pre 10 dana

Код Звездиног другог гола Шериф није био у офсајду. Партизанов други гол је нерегуларан јер је димна бомба била 20 секунди пре гола у петерцу и тиме реметила услове за игру. Овусу је требао да добије други жути тј црвени. Неколико играча Партизана је требало да добије картоне после Шерифовог гола. Салдања требао да добије жути картон, а не Глазер. Дакле Партизан нигде није оштећен, већ је жестоко погуран, ал не вреди, кад су много лошији.

Terza

pre 10 dana

Da, a ja sam dao ostavku pre nekoliko godina.
D

Dileje Sever

pre 10 dana

I nije bio gol iz gol auta. Lopta nije prešla više od pola metra. Bruka za vek.
@

@dileja

pre 10 dana

То на оном дербију кад је Ђурђевић дао гол руком?
D

Danilo911

pre 10 dana

Jel ima neko da javno pita sudijsku komisiju gde je nas najbolji sudija kad se igra derbi ili ipak ne sme da se pita?
N

Nenad1246

pre 10 dana

I da po čemu je on najbolji? Jer svira po vašim pravilima?
@

@Nenad

pre 10 dana

Zato sto sudi posteno, a to vama ne odgovara
R

Repac Plandište

pre 10 dana

Da sudi Patrijarh Pavle a da mu pomocni bude majka Tereza ne pomaze. Bolest. Jel izgubila Zvezda onomad sa 2 prema 1. Pa? Da li je neko pretio,kukao kleo? Da apsurd bude veći najpozitivniju ulogu u celoj stvari imaju sportski mediji. Ja kod vas recimo nikada nisam primetio odsustvo neobjektivnisti ili tendenciju da se stavljatie na jednu ili drugu stranu. Osnovni problem su lazovi, huskaci i potpirivaci mrznje sa drustvenih mreza normalno podrzani od uprave po principu drzte lopova. Paradoksalno je da je FK Partizan u nikad jadnijem stanju a egzistiraju desetak podkasta koji spinuju, truju i pritom sasvim lepo finansijski prolaze. Postovani cenjeni uvazeni i nadasve objektivni Vladan aka Ostojina pudla, britki sportski analitičar Zeks Pantić puma, ona dva bubletana crno beli randevu, tutmrak histerikali i jos sigurno cetiri ili pet koji verovatno za svo vreme postojanja nikada nisu rekli da je Partizan, FK ili KK sasvim nebitno, posteno izgubio. Ok zivimo u takvom vremenu nekad pogubnog uticaja drustvenih mreza ali kazite mi bar jedan suprotan primer. Okrenite se sebi, pljunite si u nedra sto bi narod rekao, pogledajte upravu, tim igrace, sto pre se osvestite bice bolje za vas. Sa ovim su se složili...
K

Krepac Plandište

pre 10 dana

To što je Partizan u nikad jadnijem stanju, nema veze sa Partizanom. Od Partizana je ostalo samo ime i Uprava koja je tu dovedena da bi stalno bila iza Zvezde. Igrači i trener su najmanje krivi, ovde ni Murinjo ne bi pomogao ništa. Sa druge strane Zvezda po svom nahođenju postavlja i smenjuje predsednika sudijske organizacije, a mi pričamo o sudijama...
K

Krepac Plandište

pre 10 dana

Evo slozicu se sa tobom. Podrzao bi dovodjenje stranih sudija da sude derbi, mozda je kasno za kup ali za svaki sledeći i to da Partizan da predlog od pet stranih sudija a da Zvezda prihvati nekog od njih. Takođe taj sto vas toboze ubistava, mada ja mislim da unistava Srbiju a ne vas i tu imas punu podršku za njegov odlazak. Ok kazi mi sem ovoga sta bi jos trebalo uciniti pa da kad izgubite ne trazite alibi. Sa ovim su se složili...
k

kVar na Marakani

pre 10 dana

Da popravite kVar na Marakani, jer sve ovo što se dešava ostaje na sramotu Crvene zvezde.
G

Gostic

pre 10 dana

Sudija zadatka! Ko misli da se varam, neka pronadje utakmice koje je sudio. Ima i tekst o njemu mislim da je na sportklubu, sazet, ako nekog mrzi da trazi svaku utakmicu. Nevezano sto su mu dali da sudi derbi. Ovaj decko je sudija zadatka i gurace ga dok mogu. Onda ce ga pustiti niz vodu.. Steta.
M

Morava Ćuprija

pre 10 dana

Osvedočeni Delija! To cela Ćuprija zna! U Ćupriji bar 75% građana navija za Crvenu Zvezdu, 24% za Partizan i nas 1% za našu Moravu!
N

Nenad1246

pre 10 dana

Kako vas ne mrzi da izmišljate?
Ć

Ćuprija

pre 10 dana

A Batinac Jovac Mijatovac itd
D

Drndo

pre 10 dana

Ovaj trenira na stadionu Morava u Cupriji u partizanovom dresu. Ali hajde,valjda ce cirkuzantski klub valjda biti zadovoljan sada.
1

12342343r

pre 10 dana

daj druze ne lupaj.Ciganin decko okoreli
Ć

Ćuprija

pre 10 dana

Zvezdaš 100%
П

Па...

pre 10 dana

... логично, као и сви из Ћуприје и Параћина. Није лако наћи гробара у Србији.
S

Sve je bilo jasno odmah

pre 10 dana

Zato su imali propagandnu akciju kako neće igrati kup da bi dobili svog grobara specijalca iz Ćuprije.
M

Mile led

pre 10 dana

Gde je Ilić, ovo je direktan udar na stub Srpstva i Nemanjinu
B

Burek

pre 10 dana

Sad bi bilo najjače da se Terza pobuni ahahahah

Bojank91

pre 10 dana

Odlične vesti za Zvezdu. Em je kod drugog gola baklja bila Glazeru pod nogama em je Ovusu oprošten drugi žuti
a

ajajahahaha

pre 10 dana

bila van peterca ahhaahaha
h

ht

pre 10 dana

poništen čist gol Kataija, izvučene linije nisu paralelne sa petercem, a Rame Kovačevića iza izvučene linije.
S

Srbija 1991

pre 10 dana

Najbolji Srpski sudija !
N

Nenad1246

pre 10 dana

Ajmo sad dranje i naricanje baba sa juga. Ovaj je 100% poslat da ih pokrade ili šta već. Uglavnom mora da se nariče.
S

Sima Arauho

pre 10 dana

Ne sumnjamo da ce "odraditi" posao kao predhodnik.
J

Johny bez Cash

pre 10 dana

Pise se preThodnik.
g

gostima

pre 10 dana

Grobar, isao na utakmice kao mali, valjda su sad zadovoljni navijači Partizana
C

Cigani

pre 10 dana

Kao mali igraju se u kartonima...ne idu na utakmice.
s

stari partizanovac

pre 10 dana

Nema veze za koga navija.Sudiće kako mu je naredjeno ako ne misli da batali pištaljku!