Komentari na vest

Milojevićevih šest bonusa na 11 utakmica, ali za derbi dilema je samo: Ko će biti ‘žrtva’?

D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

Na početku proleća sam prozivao i molio mlade Zvezdine igrače Šljivića, Kneževića, Sremčevića i Maksimovića, da odmah zatraže raskid ugovora, jer nikada neće dobiti šansu pored afričkih "kapitalaca" i naših gardista! Jesam li bio u pravu?!
N

Nenad1246@PecaCzvBgd1

pre 13 dana

@PecaCzvBgd1 – naravno, da je tačno sve što si napisao u komentaru! Samo bih dodao da je ista situacija i sa fudbalskim nedonoščadima poput Nedaje, Đige i Krasoa! Nemoj da se ljutiš na komentare potpisane kao “nemanja1512”, jer znaj da je uvek bilo budala, ali nije bilo interneta, pa su samo patili rodbina i prve komšije, a danas ima mnogo budala, ali je centrala kod nas!
M

Mnr1

pre 13 dana

Jel Neser djiga bonus?
н

није..

pre 13 dana

Сантрач је звездин бонус....
M

Miloje i 9 brnovića

pre 13 dana

Znajuci miloja igramo bez šerifa,vazno da je Mićko tu😪
С

Сале2323

pre 13 dana

Милоје и бонуси, као да си рекао муслиман и свињетина. Дајте људи, не причајте свашта. Играла деца само у тзв. "гарбиџ тајму" и "гарбиџ" утакмицама, Милоје је тренер који иде на сигурицу. И тај бонус му је изнуђена варијанта због правила. Нико му не замера, јер барем има резултате. А Бахар их није имао, а Звезда скоро 20 милиона зарадила од Мијатовића и Недељковића. Не може и јаре и паре, што кажу наши људи, или доведите тренера код кога то може и који зна тако да ради.
c

cv

pre 13 dana

kakva laž a koji od tih bonusa igra u starnoj postavi svaki mec? ni jedan

pancevac992

pre 13 dana

uvek bar dvoje,placi
P

PecaCzvBgd1

pre 13 dana

Mozda i nepopularno misljenje - Piter Olajinka je najprecenjeniji igrac Zvezde u ovom trenutku. Decko se za razliku od Krasoa i trudi, ima dobro namestenu glavu, vidi se da je radnik, ali to je to nazalost. U svadji je sa osnovnim elementima fudbala (pas, vodjenje lopte, dribling). U prethodne 3-4 utakmice je UBEDLJIVO najgori na terenu bio, sa nekoliko desetina izgubljenih lopti, pogresnih dodavanja, zapetljavanja, iracionalnih suteva i slicno. On covek NIJE KRILO, to se vidi. Krilo mora da bude ili izrazito brzo (Bukari) ili izrazito tehnicki nadareno (Katai/Ivanic), Olajinka nije ni jedno ni drugo. Ima sasvim dobru brzinu za centarfora, agresivan je, naporan za stopere, vise nego korektnu visinu (1.88m), i stvarno mi je najasno zasto se ne proba kao alternativa Serifu s obzirom da mali Sremcevic jos uvek ocigledno nije spreman za vrhunski fudbal. Nadam se da se nece praviti neki nebulozni eksperimenti u derbiju sa Olajinkom umesto Bukarija na desnom krilu i slicno. Kad bi postojao podatak koliko je netacnih pasova uputio u protekle 3 utakmice ja mislim da bi to bilo na nivou beton lige. Dzabe ako da gol iz 15og pokusaja ako upropasti pre toga 14 izglednih sansi. Tako se gube utakmice, pogotovo velike.
n

nemanja1512

pre 13 dana

desi majstore fudbala? kako ide u prvoj spanskoj ligi? cujem da treses mreze, mogao bi posle karijere da dodjes da budes menadzer u zvezdi vidim da znas ko kakav kvalitet ima
T

Top 12 efes

pre 13 dana

NAKON OVOG DERBIJA BICE -10,NAKON SLEDECEG DUPLA KRUNA I GAME OVER!
S

Start

pre 13 dana

Koja je dimenzija Partizan? Novinar, malo za pojas zadeni. Ili napiši da si se šalio. Druga dimenzija? Mada, lepo je nasmejati se ovih dana.
А

Александар1

pre 13 dana

Стаменић ће бити ок, још може доста да напредује. Олињика је врло захвалан играч и мислим да га Милоје потцењује. И даље немамом бекове, Мићко глуми бека... У прелазном року фокус треба да буде на довођењу квалитетних бекова, нпр. Ристића, а можда и Лазовића за десног бека.
E

Eseks

pre 13 dana

Stamenic nije osigurac tj nije zadnji vezni..Moze to da odigra al je mnogo bolji kad je box to box igrac koji ima iza sebe igraca pa ima i slobodu da se ubacuje gore..Jeste pao u formi i bas ta promena pozicije je najvise doprinela tome.
Б

Бошко Ђуровски

pre 13 dana

какав бре Бокс играч???Он је доведен у звезду да игра полутку,а не да се бије у рингу....
E

Eseks

pre 13 dana

Moze da igra i polutku...Al zadnjeg veznog tj. osiguraca nikako ne moze
D

Dembele

pre 13 dana

Je l' to onaj Vladan sto ga zovu Klark Kent koji je vodio posle Zvezde 5 različitih klubova za 5 godina "sa uspehom"?
G

Gost111111

pre 13 dana

Taj je I pritom je izgubio od nikad jaceg Veleza iz Mostara
K

KME partizani

pre 13 dana

Nije taj. Ovaj jenaš, umakao partizan skoj eskadrili i pedantnom pešadijskom dodavaču lopti u autu. Taj dron ga sada traži.
1

12345m12345

pre 13 dana

da to je onaj vladan sto je prvi usao u ligu sampiona od prvog kola kvalifikacija... da to je onaj vladan sto je u ligi sampiona pobedio liverpul...
D

Dembele

pre 13 dana

Aaaaaa taj Vladan, ja sam mislio onaj sto bio svuda po godinu dana posle Zvezde.
п

педантни тренер

pre 13 dana

ће одлучити ко ће бити бонус,а ми навијачи звезде га волимо,и из тог разлога га зовемо-"Супермен из Аранђеловца"...
T

Tuneki

pre 13 dana

Bez bonusa igraca, najmladji igrac bi bio Bukari od 26 godina A tek sto daju pasose sakom i kapom Skoro Milojevic kaze za Krasoa da je dete Gleda li on evropski fudbal pa svaka ekipa ima bar 2,3 igraca u21 u postavi
P

Pa dete

pre 13 dana

U ocima coveka koji ima 54 godine. Nemoj da si glup.
Z

Zeleznik

pre 13 dana

U suštini takmičarski nebitna utakmica, izvedite petliće. Sledeći derbi u kupu je kud i kamo važniji.
B

BokiUSA

pre 13 dana

Slazem se Iskreno neka bude I nereseno samo da ih zveknemo iduci mec . I ostavimo bez mogucnosti za bilo koji trofej...
P

Pedja108

pre 13 dana

Realno, Olajinka tu i jeste najslabija karika. Nedovoljno brz, nedovoljno spretan, takodje ni fizicki jak da se izgura. Stamenic je odlicno poceo, pa stagnirao. Ocigledno je Barak nesto tu pogresio, nije Stamenic zaboravio kako se igra. I verujem da ce Milojevic da ga vrati na taj nivo od ranije. Kanga, koliko god ga hvalili, bio je krivac za gol Partizana. Nema utakmice da ne "proda" protivniku neki gol, kontru. I iritira kako trci do igraca odbrane, da bi mu dodali sa 2m razdaljine loptu. I onda ce komentator reci kako se eto Kanga "nudi". To je tracenje vremena, umesto da se lopta brze iznese i pokrene napad. Centarsutevi su mu losi, los sut takodje, korneri isto losi. Kada bi Hvan recimo izvodio kornere stalno, dali bi duplo vise golova.
Х

Хммм...

pre 13 dana

...не слажем се. Канга је једини играч у првенству чија свака лопта иде унапред. По закону великих бројева, кад толико пута ризикујеш, мораш и да погрешиш. Срђан Мијаиловић рецимо никад не греши у пасу кад игра задњег везног, зато што никада ништа ни не покушава.
L

Laker

pre 13 dana

Neka bude bonus Novozelandjanin od 22god, Srbija ima ogromnu korist od toga, ili jos bolje, Djiga!
D

Daj faul

pre 13 dana

Pa da, i ja mislim da je veca korist Srbije od Bazdara, tako da vi stavite njega da igra…
g

gost1978

pre 13 dana

nema veze dal je novozelandjanin ili iz burkine faso, bitno da je domaci igrac
s

sta reci

pre 13 dana

prodje cela sezona ponovo se Nedeljkovic nije oporavio dokle vise da nas lazu

Bojank91

pre 13 dana

Neće da razigravaju tuđeg igrača niti će taj igrač da se trudi dovoljno, šta je tu čudno? Očajna je odluka da se on proda i iako je novac odličan mi sad nemam nikog na desnoj strani
C

Czbg45

pre 13 dana

Stamenic na pocetku odlican, kako je odmicala sezona sve lošiji i lošiji...
A

Are

pre 13 dana

Meni najvecerazocarenje, mislio sam u startu da je nova verzija Grujica...