Milojević: Tužan dan za mene, Zvezda pokazala koliko je velika

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.07.18. | 23:44

„Od Ebesilija možemo mnogo da očekujemo“, smatra trener crveno-belih

I igra i rezultat. Sve što je potrebno u letnjim kvalifikacijama, pa i više od toga, pokazala je Crvena zvezda protiv Suduve. Maltene je osigurala plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, jer je posle partije na Marakani teško poverovati da Litvanci mogu da zaprete u revanšu.

Opet, činjenica da su u kratkom roku spakovali tri komada u mrežu APOEL-a tera na oprez crveno-bele.
Čestitam igračima. Prvo poluvreme je uspešno završeno. Ovo su bitne utakmice, neki momci su igrali preko granica mogućnosti. Možemo da budemo zadovoljni kako tim podiže formu, ali možemo još bolje. Očekuje nas težak revanš za sedam dana, ići ćemo tamo kao da je 0:0. Pohvale i navijačima, bili su odlični“, rekao je posle susreta Vladan Milojević.

Izabrane vesti

Trener srpskog prvaka u kratkim crtama dotakao se igre.
„I na poluvremenu, posle 2:0, očekivali smo da protivnik izađe i proba da postigne gol. Svako srljanje može da bude kobno, ako napravite grešku, protivnik da gol i vrati se u život. Zbog toga smo igrali sigurno. Nismo dozvolili Suduvi da ima mnogo prekida, to joj je najjače oružje“.

Prvenac pred beogradskom publikom upisao je Lorenco Ebesilio, pokazavši da može da bude adut u nastojanjima da se stigne do elite.
Ebisiliju sam čestitao. Kao što sam ranije rekao, mnogo možemo od njega da očekujemo. Podiže formu i biće još bolji u nastavku“, predočio je Milojević, objasnivši potom da je prva izmena bila prinudna. „Nenad Krstičić je dobio nezgodan udarac. Požalio se na vrtoglavicu, morali smo da ga zamenimo, da ne rizikujemo“.

Uz reči „ne bih da komentarišem ni Legiju ni Trnavu, kad prođe revanš u Litvaniji o tome ćemo pričati“, Vladan Milojević se osvrnuo na još jedan detalj, koji nema dodirnih tačaka sa fudbalom.
Ovo je bio tužan dan za mene, zbog dešavanja u Grčkoj. Izražavam duboko saučešće porodicama nastradalih. Do pre utakmice bio sam na vezi sa našim ambasadorom. Zvezda je još jednom pokazala koliko je velika kad je odala poštu žrtvama. Nadam se sa će Grčka da se oporavi. To je naša pravoslavna zelja i želim im sve najbolje“, rekao je vidno uzbuđeni trener crveno-belih.

FOTO: Star sport


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara