Smiljanić na Karaburmi (© OFK Beograd)
Smiljanić na Karaburmi (© OFK Beograd)

Milan Smiljanić potpisao za OFK Beograd: Vreme je za vraćanje dugova

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.01.23. | 00:33

Povratak u srpski fudbal posle šest meseci

Pola godine u Mornaru iz Bara, pa povratak u srpski fudbal. Doduše, ne u Mozzart Bet Superligu već u Srpsku ligu „Beograd“, pošto je Milan Smiljanić u osvit prolećnog dela sezone potpisao za OFK Beograd.

Iskusni vezista je zadužio dres Romantičara i biće dragoceno pojačanje kluba koji sa novim čelnicima želi da napreduje. Za početak u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije, za šta je potrebno da nadmaši Zvezdaru, trenutnog lidera Srpske lige „Beograd“, te Zemun, Torlak i Teleoptik.

Izabrane vesti

Sa Lolom Smiljanićem ambicije su jasne, pogotovo ako se ima u vidu njegovo iskustvo (36 godina) i činjenica da je u elitnom rangu ovdašnjeg fudbala odigrao 145 utakmica i osvajao trofeje sa crno-belima.

U OFK Beogradu na neki način nastavlja porodičnu tradiciju, imajući u vidu da je njegov otac Branko (sada trener) tokom igračke karijere dve godine proveo među plavo-belima.

Milan je jedan od najboljih golova u karijeri postigao upravo protiv OFK Beograda (u dresu Partizana, 2011. u poslednjem minutu za pobedu, 2:1). Vreme je za „poravnanje“ te statistike i vraćanje duga“, napisali su Romantičari na Instagramu.

Smiljanić je peto pojačanje OFK Beograda, posle centarfora Nenada Kudrića, levog krila Tomislava Todorovića, kao i vezista Save Avramovskog i Marka Stojanovića.



tagovi

Milan SmiljanićMilan Smiljanić LolaOFK BeogradSrpska liga Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara