Smiljanić
Smiljanić

Milan Smiljanić debituje u trećem kolu

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 17:21

Još dvojica na spisku Partizana

Nisu bili tu za početna dva kola, ali od narednog, konkurisaće Bojan Ostojić i Slobodan Urošević za takmičarsake utakmice Partizana u Superligi Srbije, pošto su crno-beli licencirali tandem defanzivaca za nastavak prvenstvenih borbi.

Obojica su izostala najpre sa spiska prosleđenog u UEFA za kvalifikacije za Ligu Evrope, a odlukom kluba nisu mogli da se stave na raspolaganje Miroslavu Đukiću ni za dva gostovanja u Surdulici, protiv Radnik (0:1) i Dinama iz Vranja (1:0). U Humskoj 1 su, ipak procenili da su im iskusni štoper i nekadašnji prvotimac Napretka potrebni u nastavku sezone, posebno zbog zgusnutog rasporeda i takmičenja na više frontova.

Izabrane vesti

Urošević, Ostojić i Cucin

Doduše, Ostojić i dalje ima dozvolu čelnika da napusti klub, ukoliko dobije odgovarajuću ponudu, dok se za Uroševića pominjala eventualna pozajmica, usled činjenice da crno-beli već imaju dva leva beka (Miletića i Šehovića). Dok se to ne desi, konurisaće za ekipu. Možda već za naredni superligšaki meč, u nedelju od 19.00 protiv Mladosti iz Lučana, pred kamerama TV Arenasport.

Dotad bi trebalo da stigne dokumentacija iz Izraela, pa da Milan Lola Smiljanić i zvanično bude registrovan kao pojačanje i dopisan na spisak licenciranih igrača za mečeve Superlige. Iskusni vezista nije bio u kombinaciji ni za duel sa Trakaijem, ni za meč sa Dinamom, jer njegov prethodni klub Hapole iz Aškelona nije poslao sertifikat kojim bi omogućio registraciju.

Očekuje se da ta procedura bude okončanja najkasnije do vikenda, a njega će Partizan prijaviti i za dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pod uslovom da u četvrtak eliminiše litvanski Trakai, posle beogradskih 1:0.

Spiska prvobitno licenciranih igrača podsetite se OVDE.

FOTO: Star sport


tagovi

Milan SmiljanićMilan Smiljanić LolaJelen SuperligaBojan OstojićSlobodan Urošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara