Milan odustao od Lovrena, Baji sledeći na vidiku

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.07.19. | 20:59

Rosoneri nemaju finansijsku moć da isprate zahteve hrvatskog reprezentativca i Liverpula, ali da li će moći da namami momka iz Obale Slonovače?

Želje je bilo, ali ne i razumevanja.

Milan je poslednjih dana radio aktivno na tome da srce odbrane pojača Dejanom Lovrenom i tako Rosoneri dobiju iskusnu kajlu u poslednjoj liniji, ali od tog posla na kraju neće biti ništa.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - utorak, 16. jul

Liverpul jeste bio spreman da ozbiljnije razgovara, kao Hrvat, ali Milan u aktuelnoj situaciji ne može preko određenih finansijskih ograničenja. A ona kažu da je suma od 20.000.000 evra previsoka za Rosonere u ovom trenutku. I ne samo to, Milan u ovom trenutku ne može da izađe u susret hrvatskom reprezentativcu i izdvoji mu 5.000.000 evra za godišnju platu, pošto se klub nalazi u fazi temeljne rekonstrukcije u svim aspektima.

Novi trener Rosonera Marko Đampaolo imao je želju da Alesiju Romanjoliju dovede iskusnog štopera kao partnera, ali će posle neuspelog pokušaja sa Lovrenom sreću okušati u Mančester junajtedu i to sa – Erikom Bajijem?

Momak iz Obale Slonovače ne može da bude okarakterisan kao iskusan fudbaler s obzirom da ima 25 godina, odnosno samo nekoliko meseci stariji od Romanjolija. Baji je u Junajted stigao leta 2016. za 38.000.000 evra, ali dosad nije uspeo da zadovolji visoke standarde na Old Trafordu. Zato se aktivno pominje njegov odlazak. Ugovor mu ističe narednog leta, što znači da bi Junajted mogao da ga proda ispod cene. A to je ono što bi Milanu najviše odgovaralo.

Prvi razgovori dve strane oko ovog transfera očekuju se narednih dana.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara