Mark Valijente ide u Segundu

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.19. | 11:26

Mogao bi da postane saigrač Uroša Đurđevića

Imao je svetlih trenutaka u Partizanu španski štoper Mark Valijente, ali u finišu prolećne sezone, posle serije povreda, izgubio je mesto startera. Nije se našao ni na spisku putnika za pripreme u Sloveniji, što je bio jasan znak da će nekadašnji đak Barsine škole fudbala napustiti Humsku. Iskusni defanzivac ima još godinu dana ugovora sa srpskim osvajačem kupa, ali će vrlo brzo pronaći novi klub.

Prema pisanju lokalnih medija Mark Valijente je u ozbiljnim pregovorima sa Sportingom iz Hihona. Detalji za sada nisu poznati, ali štampa ističe da bi dolazak momak iz Granoljerosa predstavljao veliko pojačanje za tim čiji član je i Uroš Đurđević.

Izabrane vesti

Sporting je prošlu sezonu završio na devetom mestu Segunde, a u narednoj imaju ambiciju da konačno probaju da se domognu španske elite. Za takav poduhvat su im potrebna pojačanja, i čini se da su se odlučili za iskustvo Marka Valijenta.

Pre Partizana Valijente je igrao za belgijski Eupen, Makabi iz Haifa, zatim Valjdolid pod komandom Miroslava Đukića. Fudbalsku azbuku naučio je u La Masiji i bio kapiten generacije za koju je igrao i Lionel Mesi.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara