Marin podvlači crtu posle derbija: Došli su da se tuku i bore, to je njihov stil, nema problema...

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.19. | 08:47

Ne znam šta će Zdjelaru one laži, pita se Zvezdin vezista

Nervoza, dosta grešaka na obe strane, rastrzana igra... Mnogo je loših utisaka sa 159. večitog derbija. Jedan od Zvezdinih najjačih aduta Marko Marin nije se naigrao i kaže da dobar deo razloga zbog čega je to tako leži u tome da su crno-beli igrali previše grubo. Posle dve prespavane noći utisci su se slegli, glava je hladna i ovo bi trebalo da je "zvanični" stav...
"Neka drugi kažu, mada je sve jasno. Mnogo toga se dogodilo. Čitam izjave kako je Partizan bio bolji... A oni nisu stvorili nijednu šansu. Imali su taj Rikardov šut koji je Borjan lagano odbranio. Došli su da se tuku i bore, što su relativno dobro radili. To je njihov stil igre. Nema problema, legitimno je da se i tako dođe do boda", kazao je Marin za Sportski žurnal.  

Izabrane vesti

On navodi da je posle svega Zvezda ostala na plus 15, te da je to razlika koju je u našem fudbalu teško dostići...
"Za srpski fudbal i dve top ekipe, to je baš, baš mnogo. Idemo dalje, da osvojimo titulu"

Sudijske greške se događaju, ovoga puta, čini se, više ih je bilo na štetu Crvene zvezde...
"Šteta što nam nije priznat onaj gol. Tu sada više ništa ne može da se promeni. Mi smo Crvena zvezda, veliki klub, igramo Ligu šampiona... Znamo kako treba da se ponašamo. Ne verujem da je sudija namerno grešio. Svi su sve videli i nema potrebe da više pričamo o tome. Šteta jeste, išli smo na pobedu, oštećeni smo, ali to je sve fudbal... To se svuda dešava, u svakoj ligi"

Konflikt sa bivšim saigračem Sašom Zdjelarom?
"Iznenadila me reakcija, ali to je njegova odluka. Sigurno ima svoje razloge. Začudile su me izjave pre utakmice koje je davao. Kada je rekao za mene kako sam pričao da ne znam da govorim srpski jezik. Kao da je hteo da nađe neku priču za novine. Ne znam šta će mu to, te laži. Da se pali... Inače, što se mene tiče, mi smo i dalje dobri".   

Stvorila se slika u javnosti da je Zvezda mnogo jača od Partizana. U trećem derbiju ne biste smeli da omanete?
"Moramo da pobedimo treći derbi! Važni su nam trofeji, kup i prvenstvo, ali i pobeda protiv Partizana". 

Marin kaže da mu je glava posle svega mirna. Misli pre svega na odluku da ostane na Marakani...
"Razmišlja se kad dođe jaka ponuda, ali ja sam odlučio da ostanem. Totalno sam miran i srećan. Prava rečenica je da sam zadovoljan u Zvezdi. Da je drugačije ne bih bio ovde". 

Foto: Starsport


tagovi

Marko MarinSaša Zdjelar159. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara