Mančester sad ispred Parižana: Tare na Ostrvu pregovara oko Sergeja

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.07.19. | 23:34

Francuze odbija visoko obeštećenje

Sada oko Sergeja Milinkovića-Savića neće se tako brzo završiti ni u ovom letnjem prelaznom roku. Pre godinu dana je sve „gorelo“ oko srpskog veziste, sada već nije tolika pomama, ali i dalje su neki od najvećih evropskih klubova zainteresovani za njega.

Zbog toga je sportski direktor Lacija Igli Tare otputovao za London. Kako ima više engleskih klubova koji bi da kupe Sergeja, Tare je rešio da ode njima na noge i sasluša ponude, javlja italijanski Sport Medijaset.

Izabrane vesti

Na pol poziciji je Mančester junajted. I to je sada izbio na prvo mesto ispred Pari Sen Žermena, iako je pre nedelju dana bilo „gotovo“ da Sergej ide u Grad svetlosti.

Problem je, tvrde Italijani, u obeštećenju koje traži Lacio. Pre godinu dana je predsednik Nebeskoplavih Klaudio Lotito tražio 120.000.000 evra za obeštećenje. Sada ne pristaje na manje od 80.000.000 i to udaljava Parižane od Milinković-Savića.

U prvi plan je izbio Mančester koji ima računicu: prodati Pola Pogbu i za taj novac dovesti Sergeja Milinkovića-Savića. Agent francuskog fudbalera Mino Rajola je zvanično potvrdio da Pogba želi da ode iz Junajteda i sada se samo vrte opcije oko novog kluba i sume koju će tražiti, odnosno, dobiti Crveni đavoli.

Kako piše Sport Medijaset, jednako se ni srpskom fudbaleru više ne ostaje u Laciju. Siguran je Sergej da će ovog leta napustiti klub, pa je, kako kažu, već prodao stan u Rimu i spakovao svoje stvari. Pitanje je samo gde će ih preseliti, da li na Ostrvo ili možda, ipak, na kraju u Pariz.

Uglavnom, Sergej je ponovo u fokusu fudbalske javnosti...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara