Komentari na vest

Maksimović: Tri godine nisam osećao strast prema fudbalu, tek ovog leta sam razbistrio glavu

Ž

Žak Vilnev

pre 5 meseci

Maksimović je od narednog leta igrač Crvene zvezde.Sve je već dogovoreno jer mu ugovor ističe u Junu mesecu.
g

gigatron

pre 5 meseci

sretno makso u nastavku karijere
q

qwddddddd

pre 5 meseci

pa koj djavo si dolazio da igras za Srbiju onda
G

Gost1983

pre 5 meseci

Samo za ovog Kikomana, nisam registrovan pa zato nemam nick i morao sam ovo da izaberem. Inace sam sve ambicije ostvario, s obzirom na to da sam profesor na fakultetu. A da Maksimovic pojma nema je moje misljenje i ostajem uvek pri njemu, jer covek juri kao muva bez glave i nema nikakvog ucinka. Vredjao te nisam pa te molim kulturno da ni ti ne radis to.
s

seat ibiza 3.0 tdi

pre 5 meseci

Sjajno je to sto si ti ostvario svoje snove i postao profesor na falultetu. Ali, profesore, drzi se ti svoga fakulteta, ne pricaj o necemu sto ne znas. Maksimovic da je toliko los koliko ti mislis ne bi igrao u jednom spanskom prvoligasu, ne bi kao kapiten osvojio svetsko prvenstvo i postigao pobedonosni pogodak. Isao je tezim putem, nisu ga gurali kao sto guraju Belica, Gobeljica, Srnica, Racica. Slovenija, Kazahstan da bi dosao do Valensije i postao standardan u Hetafeu.
s

samo pitam?

pre 5 meseci

sta te je lik vredjao?
m

monteroo

pre 5 meseci

Nisi trebao ,pa te pasove u nazad, u sirinu bez ideje moze i sasa lukic isti ste,ni jedan presing ne mozes da resis,stoperi se saplicu preko lopte....gudelj to u sevilji doda rakiticu i miran,ovde nema kome ili mora tebi...strasan problem zbog njih dvojice ne mozemo da premostimo do sergeja i tadica... Da ima bilo kakva ponuda hetafe bi to davno resio...
L

Lazeta

pre 5 meseci

Dobar igrac koji dosta trci, ne znam zasto Piksi forsira Lukica i Gudelja koji jednog igraca ne mogu pokriti, Lukic i ajde ali Gudelj ne zna gde je, protiv Madjara of vezni nam daje bombu jer ovaj kasni iz napada a Pavlovic cuvao krilnog igraca i nije stigao i ovog, ne moze 5 igraca sam decko..
G

Gost999

pre 5 meseci

Pavlović ni sebe ne može da sačuva, a kamo li nekog protivničkog igrača.
L

Lazeta

pre 5 meseci

Svaku objavu o njemu komentarises jer si navijac zvezde, bas jadno brt. Bukvalno najbolji nas stoper, protiv CG obe tekme najbolji, protiv Norveske pojeo Haalanda decko..
G

Gost999

pre 5 meseci

Mogao je samo da pojede Hlandovu prašinu, a sem toga, branili smo se nisko, tako da se Haland ne bi video pa makar ti i ja igrali odbranu
G

Gost 1983

pre 5 meseci

Pojma ti nemas.
к

кикоман

pre 5 meseci

рече извесни гост1983, пун неостварених жеља и срушених снова...