Jovan Lukić (©Starsport)
Jovan Lukić (©Starsport)

Lukić u Čukaričkom do 2025.

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.05.21. | 12:39

Mladi vezista produžio ugovor

Među brojnim mladim igračima koje je Čukarički promovisao ove sezone Jovan Lukić je skupio najviše mečeva.

Mladi vezista je odigrao 21 meč u sezoni u kojoj su Brđani uspeli da izbore novi izlazak na međunarodnu scenu. Lukić je kao nagradu za dobre igre dobio novi ugovor, koji je potpisao do 2025. godine.

Izabrane vesti

Iako je imao ponude iz inostranstva, Lukić je rešio da ostane još koju godinu u Čukaričkom.

Drago mi je da sam potpisao novi ugovor, kad je stigla ponuda nisam se uopšte dvoumio. Iskreno, da mogu da biram klub u kojem bih igrao u Srbiji, sa ovoliko godina koliko imam, to bi svakako bio Čukarički. Ovo je zdrava sredina, u klubu je normalna i prirodna priča. Pored toga, sjajno se radi sa mladim igračima, za nas ima mnogo prostora tokom sezone“, rekao je Lukić za klupski sajt.

On je nedavno završenu sezonu ocenio više nego uspešnom.

Na klupskom planu je bilo sjajno, zaista sam prezadovoljan. Klub je drugi put u istoriji osvojio treće mesto u šampionatu, jednim delom sam učestvovao u tome. Drago mi je da sam deo tima, koji ima vrhunske igrače i sjajne ljude. Takođe, imamo ogromnu podršku od čelnih ljudi u klubu, koji su nam obezbedili maksimalne uslove za rad i napredak. Na nama je da im vratimo igrama na terenu i rezultatima. Na ličnom planu takođe moram da budem zadovoljan, igrao sam na velikom broju utakmica“, istakao je Jovan Lukić.


tagovi

Jovan LukićČukaričkiSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara