Lukakuova zamena je Dembele, cena 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.07.19. | 15:48

Sve će biti jasnije kada se bude znao ishod pregovora za belgijskog napadača

U punom jeku potvrde da Romelu Lukaku nije na spisku putnika za Oslo i prijateljski meč protiv Kristansunda u utorak iz Francuske stiže priča koja je zapalila vatru na letnjoj pijaci - zamena za Belgijanca je Musa Dembele!

Dok Emirejts čeka Nikolu Pepea, Mančester junajted je svoju metu naciljao u Lionu. Musa Dembele je etiketiran kao čovek koji bi mogao više nego dostojno da odmeni Lukakua u Junajtedu koji Ole Gunar Solskjer želi da vidi u narednoj sezoni.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 29. jul

Bivšeg napadača Fulama i Seltika preporučili su Junajtedu ljudi od poverenja, iako je to u delu javnosti izazvalo dilemu da li je to pravo pojačanje za Crvene đavole. Solskjkerova prva meta bio je Pjer Emerik Obamejang, ali je Arsenal odmah u korenu sasekao u korenu svaku dalju priču na ovu temu. Podsetimo, Solskjer je dao Lukakuu dodatna četiri dana da reši pitanje svoje budućnosti, a koplja se lome između Juventusa i Intera. 

Dembele je ostavio odličan utisak na Junajtedove skaute koji su bili prisutni u Lionovoj pobedi nad Arsenalom na Emirejts kupu u nedelju, kada je postigao oba gola u pobedi od 2:1. Iako se tada nije govorilo o interesovanju Junajteda, Dembele izjavio da želi da postane standardni napadač Liona i pomogne klubu da se konačno okiti šampionskom titulom. 

Lion za Dembelea traži makar 50.000.000 evra, a prošle sezone imao je 23 gola i šest asistencija. U proteklom periodu pominjalo se da bi Junajted razmotrio i to da angažuje Vizama ben Jedera iz Sevilje, koji je nedavno odbio bogatu ponudu iz Kine i platu od 12.000.000 evra neto godišnje. 

Možda je razlog baš interesovanje Junajteda?

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara