Lotito opet o Sergeju: Cena 100.000.000? To je činjenica

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.19. | 21:37

Vlasnik Lacija rekao da Milinković Savić ima svoje ambicije da ne želi da ga zadržava u Laciju

Drugo leto zaredom pitanje ostanka ili odlaska Sergeja Milinković Savića u Laciju vrlo je aktuelno u italijanskoj, ali i evropskoj štampi.

Prošlog leta transfer sa devet cifara se nije dogodio zbog želje Klaudija Lotita da od kupca dobije 150.000.000 evra, a kontroverzni biznismen u poslednje vreme ipak spušta loptu i vidi Sergeja na nekoj drugoj adresi, pre nego na Olimpiku i posle leta.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 20. jul

Čovek koji je poznat kao vrlo tvrd pregovarač i težak po pitanju odricanja novca kada prodaje najbolje igrače priznao je u razgovoru za italijanski Skaj da Sergej ima svoje ambicije i da ne želi da mu onemogući da dalje razvija svoj fudbalski talenat.
“Najvažnija stvar je da smo izgradili klub koji nije više samo usputna stanica za igrače koji traže veće stvari u životu, jer mnogi žele da igraju ovde i nose dres Lacija“, počeo je Lotito, pa nastavio:
“Prošle godine borio sam se svim silama da Sergej ostane u Laciju. Ove sezone imam mnogo manje argumenata i 'oružja' da ga zaustavim, pogotovo jer je njegovo ime vrlo aktuelno“.

Objasnio je Lotito svoje reči.
“Ne znači da mi želimo da Sergej ode i da radimo na tome da ga prodamo po svaku cenu. Milinković Savić ima svoje ambicije i ne planiram da mu branim da se dalje razvija“.

Sve ima svoju cenu, pa tako i Sergejeva sloboda, koja iznosi bar 80.000.000 evra, ako ne i celih 100.000.000 evropskih novčanica.
“Jasno nam je svima da je važno da naši igrači idu u veće sredine, najveće na svetu. Ali, svaki igrač ima svoju cenu kada treba da bude prodat i tržište je to koje diktira vrednost, ne moje ili bilo čije reči. Tako je i Sergejeva cena 100.000.000 evra“.

Iako se nedeljama pominju Pari Sen Žermen i Mančester junajted, još nije stigla zvanična ponuda u Rim. Bar tako kaže Lotito.
“Kada bude konkretne ponude, mi ćemo da je proučimo i vidimo kakvi su uslovi, da li smo zadovoljni i onda ćemo doneti zajedničku odluku kako bi svi bili srećni“.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara