Lo Selso na transfer listi, dogovor s Betisom da obeštećenje ne ide ispod 75.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.19. | 15:57

A pre samo dve nedelje Betis je od Totenhema tražio čak 98.000.000 evra

Španijom je maločas odjeknula bomba – Đovani Lo Selso podneo je zahtev da bude stavljen na transfer listu, a ubrzo je stigla potvrda da je Argentinac vrlo brzo i stavljen u fudbalski izlog!

Mediji iz Andaluzije javljaju da je Lo Selso izgubio živce i želi da napusti Betis ovog leta kako bi zaigrao i Evropu, odnosno Ligu šampiona. Lo Selso je odluku doneo sinoć, a jutros je dostavio zahtev da izađe na tržište, što bi trebalo da privuče određeno interesovanje klubova, možda čak opet i Totenhema, od koga je Betis pre dve sedmice tražio čak 98.000.000 evra! Podsetimo, Totenhem je momentalno odustao od daljih pregovora sa Betisom kada su začuli koja suma se traži...

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 17. jul

Kako javlja sajt andaluzijski sajt ABC Sevilja, Lo Selso i Betis su ipak uspeli da postignu dogovor da obeštećenje neće biti manje od 75.000.000 evra, tačnije da Argentinac neće moći da zahteva transfer ako stigne ponuda manja od te sume. U slučaju da ne bude takve ponude, Lo Selso će ostati u Betisu do zime, što će klub pokušati da iskoristi da s njim eventualno produži ugovor i uveća otkupnu klauzulu.

U ovom trenutku poznato je samo da bi Totenhem mogao da bude u igri, ali... Kako se kraj prelaznog roka u Engleskoj bliži (8. avgust), dva kluba moraće da reaguju brzo i završe posao u najskorije vreme.

Lo Selso je imao odličnu sezonu u Betisu, gde je na 46 utakmica postigao 16 i spakovao još šest golova, a odigrao je čak 3.500 minuta!

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara