Komentari na vest

Liverpul se ohladio od Amorima: Slot favorit da nasledi Klopa

N

Nemanja8989

pre 8 dana

Ma kakav Slot,prosao bi kao Ten Hag u Junajtedu…
P

Pantela24

pre 10 dana

Čitam komentare i ne verujem da neko misli da bi Murinjo bio dobar izbor za trenera, Konte još manje. Realno ne zna se ko je gora opcija! Nama treba trener koji je bolji taktičar od klopa i da gaji napadački stil fudbala. Mičel iz Girone je zanimljiv izbor, De Zerbi nije loš izbor ali mi je nedorečen. Solidna opcija bi bila Tomas Frank, koji je takođe zanimljiv... Jedina mana svim opcijama je što nisu osvojili ništa. Zato je taj Slot realna opcija jer je osvajao. Mada bi ja sve karte bacio na Postekoglua! Kul tim, jednostavan a ume da napravi hemiju kao Klop, po senzibilitetu bi nam najviše odgovarao! Sportski pozdrav!
L

LFC fan

pre 10 dana

Ko će biti novi trener znaju samo gazde. Amerikancima nisu najvažnije titule već samo brend i njegov potencijalni razvoj. To je ono zašto Liverpul igra taj dopadljiv i ultra ofanzivan fudbal. Znam jedino da neće uzeti defanzivnog trenera. Takav može osvojiti više, ali je marketinški slabiji, a Amerima je to sve. Arapi više vole titule i to se vidi na delu. Više bih voleo Flika nego Slota, Zidan neće u Englesku, Nagelsman je nedostupan a Amorimu neće biti dozvoljena Portugalska kolonija. Ne znam ni sam. Džerard je pao na ispitu u A. Vili i tako zatvorio vrata na neodređeno vreme. Nema kod Amera sentimentalnosti, brinu o svakom dolaru. Odluka će biti zasnovana na biznis planu a ne na očekivanja oko trofeja.

lpool

pre 10 dana

Uhh Holandjanin pa jos celav, prevara u najavi :D Amorima sam nekako i prihvatio sa sve promenom formacije i stila igre ali ovog puta sam skeptican.. Lik dolazi iz mnogo slabijeg takmicenja, bez nekih sjajnih rezultata, plus su Holandjani poznati po skonosti da okupljaju svoje sunarodnike (upitnih kvaliteta) gde god da dodju .. Mnogo sam vise za Nagelsmana, Flika ili onog lika iz stutgarta, cak bih vise voleo De Zerbija ili mozda dao sansu Lindersu (kao treneru bez uloge oko dovodjenja igraca)..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 10 dana

Ovaj sigurno nije trener za Liverpul. Moj prvi izbor bi bio Nagelsman. A dok on ne završi posao kao selektor, najbolji izbor bi bio Flik.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 10 dana

1.BRENDAN RODŽERS 2.ANGE POSTEKOGLU 3.HANSI FLIK
G

GOCE GOSTIVAR

pre 10 dana

1. BRENDAN RODŽERS 2. ANGE POSTEKOGLU 3.
A

Anđus

pre 10 dana

Moj kandidat je Boško Đurovski. Moj prijatelj,veliki zvezdaš a i Boško je prijatelj nekih mojih prijatelja što ga čini mojim prijateljem. Drugi kandidat je Krmpota koji je želeo da otruje Željka Mitrovića pa se nešto izjalovilo.
F

FM

pre 10 dana

Kad se vec ovakva imena spominju, onda bolje dovesti Dzerarda. Jedini dobar izbor bi bio Nagelsman, ali on je sad otpao. Uzmes Dzerarda pa rizikujes nista manje nego sa ovim Slotom ili Amorimom, ako nista, ne postoji osoba koja vise voli klub od tog Dzerarda.
N

Nelogicnost

pre 10 dana

Jedini ko moze uskociti odma u Klopove patike jeste Flik, Nemac za Nemca. Slicna filozofija, presing, lopta napred i direktni napadi.
L

Licemer

pre 10 dana

Dobar trener, ali oni pored živog giganta od Milojevića koji igra ultra moderan i ofanzivan fudbal, hoće Slota.
@

@licemer

pre 10 dana

brate vama je tesko samima sa sobom, koja je to muka ziveti a samo zvezda u glavi
F

Fobija

pre 10 dana

Ko o čemu...
M

MANOL0

pre 10 dana

Ti si od one dece koja i u vremenskoj prognozi vide zvezdu i partizan.
К

Кљаки

pre 10 dana

Флик? На садашњи састав и игру коју игра Клопов Ливерпул Флик или неко сличан. Да не буде Тен Хаг варијанта.
v

vw

pre 10 dana

I meni bi Flik bio prvi izbor, ali on ima skoro 60 godina, mozda je vlasnicima Liverpula suvise star, ali valjda bi rezultati trebalo da budu na prvom mestu, a ne da dovodis mladjeg trenera da se uci nekoliko sezona.
К

Кљаки

pre 10 dana

@vw Вероватно си у праву. Њега сам се сетио на основу поставке игре коју форсира. Нема превелике разлике између Флика и Клопа . Требало би тражити што сличније Клопу.
D

Drvo

pre 10 dana

Nikad mi neće biti jasno zašto su treneri jeftiniji od igrača, kad su bar 10 puta uticajniji od svakog pojedinačnog igrača. Imaš budžet od 500 miliona i mnogo ti da daš treneru 3m. Ludilo.
Г

Гост 442

pre 10 dana

Најбоље да узму Станојевића и Бог да их види
Б

Бошко Ђуровски

pre 10 dana

ејјјјјјј дечко,идемо редом....
B

BicuSlobodan

pre 10 dana

Pa bolje i Murinjo sa destruktivnim fudbalom nego ovaj.
G

Gost007

pre 10 dana

Slot..od cega🙂🙂🙂
.

....

pre 10 dana

Ne razumem ovo , Koliko vrhunskih trenera je slobodno konte , murinjo , flik , tuhel (koji ma koliko loš bio u bajernu je sa onakvim celzijem predvodjenim havercom i vernerom u napadu osvojio lš). Murinjo i konte su rodjeni pobednici i garantuju trofeje , murinjo eliminaciona takmičenja, a konte bi u ligi imao bar 90 bodova jednostavno je čovek majstor za ligaska takmičenja. I da ovoj dvojci daju 9 godina kao klopu što znam da je nemoguće uveren sam da bi osvojili više od 1 lige i 1 lige šampiona.
P

Petar Popović Pucko

pre 10 dana

Konte - da. Murinjo - kao trener spada u odlazeću generaciju ljubitelja autobusa, a kao čovek je sklon da napuni svlačionicu zadahom sopstvene sujete. Flick - bio odličan kao glavni trener Bayerna, ali nakon toga nije se proslavio kao selektor Pancera. Tuchel - ja tog čoveka nikad nisam doživeo kao vrhunskog stratega. Nekako je uvek preuzimao klubove od velikih trenera, pa nikad nije bilo lako zaključiti koji je njegov doprinos igri tog kluba ili je svaki od tih klubova išao pod inercijom od prethodno uigranog sistema. Ali na kraju bi nekako uvek napuštao sve te klubove podvijenog repa. Niko ne pominje po medijima, ali ne bih potpuno otpisao ni Thomas Franka, trenera Brentforda. On vrlo lako može da ispadne menadžer po ukusu i vlasnika kluba i navijača, neko ko ne bi tražio previše preduslova da preuzme tu poziciju.
D

Doks

pre 10 dana

@ Pucko... Ti si izgleda od onih koji shvate šta su napisali, tek kad pročitaju svoj komentar. Koje je to klubove Tuhel napustio "podvijena repa"!? PSG odveo u jedino finale LŠ. U intervjuu osporio odluke Leonarda i nije hteo da se izvini. Mbape izjavio da mu je žao što je otišao. Čelsiju doneo LŠ posle 6 meseci na klupi. Napustio kad je Boli hteo da kupi Ronalda, a Tuhel se usprotivio. U Bajernu dočekan loše od glavnih u svlačionici. Ako osvoje LŠ treba da kaže: Evo vam "ušati", ja sad odoh".
P

Pantela24

pre 10 dana

Nije loš trener, ali daleko je od pravog rešenja za nas...
0

01

pre 10 dana

Ten Hag sa aliekspresa
s

sejru

pre 10 dana

nije novac problem, vec ovlascenja koja zeli Amorim kod dovodjenja igraca, a posto ni Klop nije bas pogodio sa igracima, gazde Liverpula su sad malo opreznije sta i koliko bi menadzer trebalo da se pita oko transfera.
R

Radovan Rade Kornjača

pre 10 dana

Potpuno se slazemsa tvojim komentarom. Pre neki dan sam pročitao da Salah uopšte nije bio Klopov izbor već isključivo Edwardsov. Edwards je pravio odlična pojačanja - Sturidge, Firmino, Mane, Coutinho itd. Onog momenta kad je Klop postao trener koji donosi rezultate, tražio je mnogo više autonomije kod dovođenja igrača, pa su vlasnici načelno došli do dogovora da Edwards napusti klub. Tada je Klop imao nekoliko ispala kod transfera, tako da čim je nagovestio svoj odlazak, Klop je time otvorio vrata Edwardsu da se vrati u klub. S toga ne sumnjam da će biti ključna osoba kod transfera novih igrača. Iz pozicije vlasnika kluba, mislim da neće ponovo praviti grešku oko dovođenja trenera koji hoće samostalno da odlučuje oko transfer politike.
K

Klon

pre 10 dana

Ten haga nece izadje na dobro.. Cak sta vise bolje rezultate imao ten hag u holandiji
r

redmi

pre 10 dana

Dzabe im opomena u liku i delu Ten Haga.. Sledeće sezone Liverpul bi lako mogao biti van 4.
M

Mitrandir

pre 10 dana

Holanđani su najveći prodavci magle u fudbalu i imaju najjače menadžerske kombinacije gde god da dođu. Balkanci su mala deca za njihove šeme. Tako je Kuman u Barselonu odmah doveo ono drvo od napadača De Jonga, pa Depaja, a Van Gal je u Junajted doveo svojevremeno Blinda i istog tog Depaja a Ten Hag doveo Antonija. Bili su blisko povezani i sa nekim našim sumnjivim menadžerima kao što je Vlado Lemić, pa je tako Real u vreme dok je Mijatović bio sportski direktor doveo pola holandske lige. Uopšteno su velika fudbalska mafija o kojoj se ne priča toliko. A treneri im odavno nisu tako uspešni, više se i ne sećam kad je neki holandski trener napravio nešto značajno ali imaju jak i hajp i jake šeme u svetu fudbala.
T

Top Gun

pre 10 dana

Mnogo si gledao Anđusa i Živadinovića.
п

плејада

pre 10 dana

ћелавих холандских тренера....
j

jes jes !!!

pre 10 dana

Brendan Rodgers za trenera !!!!!
O

Ovi

pre 10 dana

Holanđani, prave Engleze budalama, a još imaju u komšiluku primer, junajteda i ten haga. I ovaj će verovatno dovesti pola fajenorda u liverpul.
P

Poljo

pre 10 dana

Uzmite Murinja. S njim do naslova.