Leonardo se okomio na Paketu, Milan ni da čuje

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.06.19. | 13:45

Ko će pobediti?

Dok Pariz željno iščekuje potvrdu transfera Sergeja Milinković Savića iz Lacija i novi najveći transfer u istoriji srpskog fudbala, uprava PSŽ radi na dodatnom jačanju veznog reda, u čemu je prethodni sportski direktor Antero Enrike ozbiljno omanuo...

TRANSFERI UŽIVO - 30. jun

Izabrane vesti

Iz Italije stižu informacije da je Leonardo pikirao sledeće pojačanje u liku Milanovog veziste Lukasa Pakete. Mladi Brazilac je u Milan stigao u januaru iz Flamenga za 35.000.000 evra, a Leonardo je bio označen kao glavni čovek u tom poslu. Mladi trekvartista je imao solidnu polusezonu u Rosonerima iako je dugo bio povređe.

Leonardo bi hteo da iskoristi Milanove finansijske probleme i lakšim putem stigne do potpisa svog sunarodnika. Ali, u Milanu ne žele ni da čuju za ovaj posao, jer je Paketa viđen kao zalog za budućnost i neko ko će voditi klub u narednim godinama.

Milan je, podsetimo, nedavno i zvanično izbačen iz evropskih takmičenja za ovu sezonu zbog kršenja pravilnika FFP, ali to je bio unapred poznat scenario još od momenta kada je Liga šampiona i definitivno ostala san. Milan sada ima godinu dana da ispegla knjige i popravi finansijsku sliku, a danima unazad se piše o tome da će klub napustiti Frank Kesi, Rikardo Rodrigez, Suso, Đanluiđi Donaruma, Patrik Kutrone... Ali ne i Paketa.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara