Leđa ne mogu više da izdrže: Momčilović razmišlja o penziji

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.19. | 17:58

Defanzivac FCSB-a imao dve operacije

Veliki je trag Marko Momčilović ostavio u rumunskom fudbalu. Došao je 2013. godine u Pandure, obukao potom dres FCSB-a, naslednika Steaue, ali izgleda da će morati pre vremena da okači kopačke o klin.

Srpski levi bek nije u 2019. godini odigrao ni minut za FCSB, zbog velikih zdravstvenih problema. Momčilović je imao dve operacije leđa, mučio se i sa mišićima stomaka, davao je sve od sebe da se vrati na teren tokom proleća, ipak, nije uspeo.

Izabrane vesti

Kako javlja rumunski Digisport, velike su šanse da će posle svega Momčilović objaviti završetak karijere i da će plavo-crveni iz Bukurešta morati da traže novog igrača za mesto kraj leve aut linije.

Novi trener ekipe Bogdan Andone je u sredu na konferenciji za novinare rekao da se Marko Momčilović oporavio od poslednje operacije, da se oseća dobro i da je lepo raspoložen, međutim, mediji u Rumuniji ne veruju da će srpski fudbaler ponovo igrati.

Sve što je nekadašnji bek Javora učinio tokom 2019. godine su dva odigrana minuta na pripremnoj utakmici protiv Dinama iz Kijeva. To se potpuno kosi sa slikom koju je Momčilović ostavio u Rumuniji, jer je za prethodnih pet godina prosečno igrao po 37 mečeva u sezoni.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara