Komentari na vest

Leao istrči dva sprinta, svima padne vilica, a Rašford bi na njegovom mestu davao po 30 golova

И

И

pre 22 dana

Slažem se da je Leao precenjen, ali navesti primer Rašforda u ovoj konstataciji je blago rečeno šokantno.
г

грохотом се смијем

pre 21 dana

Рашфорд нема цуфа за фудбалера..
O

Ovaj nutela

pre 22 dana

Fudbaler zivi u nekom svom svetu. Ne treba mu davati na znacaju. Lepo je Leao napisao, klasican klovn. A sto se tice poredjenja liga to je prosto nemoguce. Real, Barsa ili Milan ili Bajern biraju igrace i trenere koji se uklapaju u stil igre za ligu koju igraju, prosto. Naravno da vrhunaki igraci igraju svuda dobro ali svakome lezi neka liga gde moze da da maksimum. Pa naravno da ubacis Real u Premier ligu da ne bi imao sanse jer njihov stil igre karakteristike igraca i sve drugo ne odgovaraju ligi. Ali da taj isti Real igra tamo neku sezonu da onda bi dovodio igrace koji se tamo bolje snalaze i osvojio bi lagano. Isto bi bili kad bi jedan Man C ubacio u kalco. Pa nema sanse da osvoje. Da igraju u ervopi protiv svakogo iz kalca pobedili bi svaku sa 3+ ali da igraju ligu, sa njihovim sudjenjem, bunkerom, defanzivom, taktikom.... pa Lece bi im iz kontre uvalio 2 komada. Ne mogu se porediti lige. Zato je i interesantna LS jer timovi iz razlicitih liga sa razlicitim stilovima igraju na vrhunskom nivou. Nije sporno da Premier liga ima vise para pa samim tim vise boljih igraca ali i to je problem jer samo 4 idu u LS a ostaje gomila dobrih igraca i timova koji ne igraju LS.
A

Asdfghjklhgffhh

pre 22 dana

Uvek se covek koji govori istinu pljuje i ismejava. Sve sto je rekao je tacno. Gomila trenera ima svoje novinare i redovno ih placa, takodje i igraci placaju po potrebi.
G

Gost1987

pre 22 dana

Nije bas tolika razlika, mozda lici na osnovu stila igre. Al mislim da su ove godine vise uspjeha imalo Italijani protiv Engleza... sad na prvu Roma-Brajton 4:0
M

MrkMlnkvc

pre 22 dana

Da li se neko seća golčine koju je na istoj utakmici dao Hugo Eninaja? Ako se dobro sećam, to je bilo za 1:0 za Bari.
H

Hahahah

pre 22 dana

Pa hajd sto je Italijanska. Ja sam ubijedjen da bi i Barca i Real u iducih 10 godina od danas uzeli 7-8 naslova. S obziom da igraju u Premijer Ligi onda bi i imali i Budzet kao klubovi EPL, i opet bi svi bil kratki. Koja glupa poredjenja
P

Poljo

pre 22 dana

Nije baš inteligentan ovaj Casano. Murinjo je još uvek tata mata.
M

Mitros

pre 22 dana

Ovo jeste tačno, bar onaj deo koji se tiče intenziteta. Serija A je jedina ligda gde se igra i dalje slično kao pre 30-40 godina, uglavnom sporo i bez previše kontakta. Mislim meni je to ok i svaka liga ima svoj stil i tako treba, ali mislim da bi stvarno morali bar malo da se prilagode novim tokovima. Tamo često igraju i jako stari igrači, Kad pogledaš recimo Lacio tamo jedan Pedro igra, bio je dobar igrač pre možda 15 godina ,onda Imobile, isto tako Žiru ima skoro 40 godina i prvi je špic jednog Milana, pre toga Džeko sa 35-6 godina prvi špic Intera i sad i dalje imaju Aleksisa, Aranautovića i takve polovne igrače u godinama. To jedino u Seriji A ima, Nemci isto nemaju novca kao Englezi ali dovode mlađe igrače i nekako to bolje izgleda.
L

LNS

pre 22 dana

Milan conspiracy fueled as Chief Prosecutor sits with Inter management at San Siro By Isak Möller "A few weeks ago, Milan Prosecutor’s Office launched an investigation into the ownership of AC Milan. It has not been without controversy, as the Chief Prosecutor Marcello Viola is an Inter fan and was invited to their game against Empoli. acmilan logo AC Milan LOADING OFFICIAL CONTENT On Monday this week, Inter beat Empoli by two goals to nil and it wasn’t just the Nerrazzuri management watching on from the VIP seats. As seen in the picture below, Chief Prosecutor Marcello Viola was also sitting in those seats, just above the bigshots at Inter. Milan have made it clear that there are absolutely no grounds for the investigation, with RedBird taking full control of the club in August of 2022. We wrote about the subject at great length on our Substack and why the investigation is a shot in the dark. Seeing Chief Prosecutor Viola at San Siro to watch Inter, therefore, has only made it more obvious that the investigation is driven by wishful thinking rather than evidence. Furthermore, Inter are in a much more dire financial situation and could be repossessed by OakTree, which has lent the club owners a significant amount of money. In other words, the Chief Prosecutor should perhaps look at the Nerazzurri instead, and certainly if he feels the AC Milan investigation is justified."
P

PRO VERCELI

pre 22 dana

Jesi bio strašan igrač jedno vreme, stvarno volim ponekad da odgledam tvoje poteze jer si bio majstorčina sa mozgom degenerika kao što ti je i ova izjava. Engleska jeste bolja od Kalča, ali ono što je Kalčo imao unazad 40 godina, Englezi nikada nece, takve igrače i takve utakmice.
R

RA RA RA

pre 22 dana

.... Rece Casano, najprecenjeni igac svoga doba. U danasnjem fudbalu on bi samo bio iza gola.... kao sakuplac lopte.
r

rea

pre 22 dana

Verovatno je zato Real osvojio 5 puta LŠ u poslednjih 7 godine, jer je daleko slabiji od Arsenala i Liverpula i Engleze "ne zanima" LŠ jer je EPL iznad svega.
M

Mitros

pre 22 dana

Pa nije poenta u Realu već u celoj ligi, Real je kao klub bogatiji od svakog engleskog kluba kojima se spočitava da troše pare odnosno da ih bacaju, a Real potroši odnosno baci 100+ miliona na Azara, 60+ miliona na Jovića a to se i ne pominje. Real nije španska liga oni su svet za sebe...
@

@rea

pre 22 dana

Ahahhahaha uporedjujes 1 klub, koji ima neogranicen budzet, koji igra finansijski osakacenu ligu (prakticno nije dozvoljeno da zaradis vise od Reala, pa i ako uzmes titulu, Barsu ne racunam jer su smece kao i Real), sa celom PL?! Aplauz za tebe.. Ja potpisujem, dovedi Real u PL, da svake nedelje MORA da igra sa najboljim igracima, da nema zimsku pauzu i pripreme, da vidimo da li bi bio lagano prvak?! Bio bi u vrhu, podrazumeva se, ali nikako nije isto kada odmaras cesce, igras malo lakse utakmice, od toga da igras bukvalno svaki treci dan.. Da si sutnuo loptu makar na terminu to bi razumeo.. Evo ga sad i dvomec sa Sitijem, odmarao.. Zato malo realnosti, PL je najteze takmicenje, ali da bi druge lige imale bar neku sansu, tu imas 1-2 tima koji su miljama od konkurencije (Spanija, Francuska, Nemacka, Italija)..
S

Ss4

pre 22 dana

Uporediti volinu Rasforda sa Leaom je glupost kakva je i bio Casano. Leao je klasa za onog engleskog naduvenka, mozda nije toliki gol igrac ali u nekoj top ekipi neki spic bi uz njega cvetao a i on sam. Rasford toliko forsira, pokusava, misli da je ne znam sta, ali precjenjuje sebe kao i svi englezi. Nikad srece od njega, Martiala, Sanca, Antonija.
V

Vinegar

pre 22 dana

Istina je da bi Mancester Siti (proslogodisnji sampion) imao 100 bodova u Italiji, Spaniji i Francuskoj. Istina je i da Real, Inter, PSZ ne bi osvojili Premijer ligu pored Liverpula i Arsenala.
G

Gost1239

pre 22 dana

To nije istina vec tvoje glupo nagadjanje za koje niko ne moze da potvrdi niti da negira da bi se desilo. Evo prosli vikend je arsenal igrao defanzivo sa svih 10 igraca protiv sitija, i siti nije imao nikakvu ideju sta da uradi. U italiji bi siti igrao skoro svake nedelje protiv takvih timova, dok u engleskoj svi zele da se takmice i igraju otvoreni fudbal jer imaju velike budzete, pa ih sitinsve redom prasi. Inter je prosle godine u finalu bio duplo bolji od sitija
O

Objektivnost na nivou

pre 22 dana

Plus od mene za ovo prvo, ali, duplo bolji nije bio sigurno.

ZV

pre 22 dana

Empoli v Man. City, 0:16. Oni ako bi pet bodova ispustili u Italiji,evogdesam. I Liverpul, i Arsenal....ma i Totenhem, Celzi i Junajted,nemoj da se lazemo....
U

UPDP

pre 22 dana

Atalanta-Everton 8:1.
V

Vinegar

pre 22 dana

Uopste necu s vama neznalicama da raspravljam. Zivite u nekoj iluziji kako je Seria A dobra, a ono krs najveci.
N

Nuuni bre

pre 22 dana

Cus city 100 bodova pored intera rome milana juventusa napolija. Ti si lud totalno