Ikardi i Spaleti
Ikardi i Spaleti

Lautaro povređen, Spaleti opet precrtao i Ikardija: Nešto se desilo juče…

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.03.19. | 16:24

Neazuri u nezahvalnoj situaciji pred derbi sa Lacijem

Direktan okršaj konkurenata za plasman u Ligu šampiona, mada Inter još ima pristojnu zalihu bodova. Ali ne i igru koja dozvoljava navijačima da se opuste. Posebno ne kad će protiv Lacija igrati bez prve dve napadačke opcije. Lautaro Martinez je povređen, a ni Mauro Ikardi neće konkurisati za duel sa Rimljanima, iako je ove nedelje počeo konačno da trenira sa ekipom, šest nedelja nakon što mu je klub oduzeo kapitensku traku zbog flertovanja sa Realom i istupima supruge Vande Nare, koja je u javnosti iznosila tajne iz svlačionice.

I taman kad su se navijači ponadali da je iskusni Bepe Marota uspeo da diplomatski reši problem, taman što je počelo da se šuška da će zbog Lautarove povrede Maurito zaigrati od prvog mintua protiv Lacija… Lučano Spaleti. Tajnovit, ali očigledno nezadovoljan.
Na neki način, kao da smo dobili novog irača, pošto toliko dugo nije bio sa nama. Trenirao je sa nama, ali moramo prvo da ga vratimo na taj režim ponašanja… Imajući u vidu ono što se desilo nedavno, uključujući i juče, tvrdim da nije još kadar da pomogne saigračima. Zato nije u timu”, nedorečen je Spaleti ne želeći da otkriva šta je to Ikardi uradio juče.

Izabrane vesti

Ili možda nije do njega? Možda saigrači više nisu tako druželjubivi prema dojučerašnjem kapitenu?
Moram da uzmem sve u obzir. Sve ono što se dešavalo zakljuno sa jučerašnjim danom. Trenirao je sa nama cele nedelje, ali nešto novo se desilo juče i moram o tome da razmislim. Treninzi su od fundamentalnog značaja. Videćemo za naredne utakmice”, ostaje šef struke zakopčan do grla.

Spaletijeve izjave suštinski ne ostavljaju nikakvu dilemu: Keita Balde Dijao će u Interov špic, dok je manje realna varijanta i Mateo Politano. Stefan de Fraj je povređen, dok bi Radža Najngolan mogao da se vrati na teren posle duge pauze, mada se i on tek vratio treninzima. Umesto De Fraja igraće Žoao Miranda ili Andrea Ranokja.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Mauro IkardiLučano Spaleti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara