Frenk Lampard
Frenk Lampard

Lampard startovao remijem, navijači mu pevali “Dobićeš otkaz ujutru” (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.19. | 23:55

Plavci remizirali sa Bohemijansom u Dablinu u prvoj letnjoj proveri - 1:1

Razdragani navijači Bohemijansa zadrikivali su večeras Frenka Lamparda na debiju na klupi Plavaca u prijateljskom meču odigranom u Dablinu.

I imali su razloga za to pošto su njihovi ljubimci uspeli da odigraju nerešeno sa Čelsijem (1:1) zahvaljujući kasnom pogotku Erika Moloja u 89. minutu. Iako je Miši Batšuaji rano doveo goste iz Londona u vođstvo u osmom minutu, Plavce je šokirao primljeni gol u samom finišu.

Izabrane vesti

Momak koji im je dao gol Moloj je inače na probi u Bohemijansu, a engleski novinari prenose da je njegova majka koja je bila u loži u tom trenutku uzviknula: "To je moj sin". Taj detalj bio i povod za navijače domaćina da zapevaju Lampardu onu čuvenu pesmicu iz naslova: "You're getting sacked in the morning".

Sam Lampard izjavio je posle utakmice da je zadovljan.
"Bilo je teško jer smo zajedno tek nekoliko dana. Na momcima je bio i mali pritisak jer su naporno trenirali. Problem nam je fizička snaga, ali sam zadovoljan kako smo se snašli. Ovo je i svrha predsezone, a što brže budemo ušli u ritam, bićemo sve bolji. Vrlo sam zadovoljan stavom koji su momci iskazali", podvukao je Lampard.

Čelsi je na ovom meču nastupio u formaciji 4-2-3-1 u sastavu: KabaljeroSterling, Aspilikueta, Gehi, KenediAmpadu, DrinkvoterPedro, Galaher, PalmerBatšuaji. U drugom poluvremenu igrali su: KamingZapakosta, Čaloba, Zuma, MatsenBejker, BakajokoPjazon, Gilmur, BraunUgbo.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara