LAGANIZZA PONEDELJAK 03: Samo opušteno uz Mozzart

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.10.18. | 14:33

Četiri para, četiri igre i skok ukupne kvote sa 15,17 na 18,00

Kraj je još jednog fudbalskog vikenda i početak nove radne sedmice. Ali, sportskom klađenju kraja nema!

Tako je i ovog ponedelja "pun tefter" kvota, parova i prognoza, pre svega za preostale utakmice nacionalnih liga pre nego što krenu kontinentalna takmičenja, Liga šampiona i Liga Evrope. Izbor naravno nije spektakularan, ali od toga da nema šta da se baci na tiket. Šta više...

Izabrane vesti

Ali ako vas, na primer mrzi da ga sami sastavljate, samo opušteno tu je vaš MOZZART sa bonus tiketom -  to jest LAGANIZZOM za ponedeljak. Već po dobroj tradiciji, tu su četiri meča i četiri preodređene igre sa ukupnom kvotom 15,17 koja je naravno "nafurana" na 18,00. I kao i svaki ozbiljan fudbalski tiket baziran je na golovima.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom Mozzartovom uplatno-isplatnom mestu do 20.30 kažete da želite da odigrate Tiket 03.

(2,15) SAMPDORIJA (3,45) SASUOLO (3,35)

Nije u kategoriji fiks dana sa razlogom. Sasuolo je uostalom dobio tri poslednje utakmice protiv Sampdorije, ali nije to baš odnos snaga koji garantuje nastavak serije. Samp nam je ostavio bolji utisak u dosadašnjem toku sezone, u Đenovi je izgubio samo od Intera, deklasirao Napoli sa 3:0 i verujemo da će uz pomoć domaćeg terena i večeras do sva tri boda. Ipak, porazmislite i o GG3+. I to je realna opcija.

(2,65) DUIZBURG (3,25) ST. PAULI (2,70)

Na utakmicama Duizburga u proseku pada po tri gola. Na Sankt Paulijevim prosek je 3,33. Mišljenja smo da ćemo i večeras gledati atraktivan meč, a kako domaćin ima samo jednu pobedu iz devet kola, dok bi Sankt Pauli mogao i do deobe drugog mesta na tabeli kvotu pojačavamo kombinacijom sa duplom šansu X2. Ko riskira taj profitira, zar ne? Ipak, ako želite malo sigurniju varijantu, probajte sa GG sa našeg LAGANIZZA tiketa. 


(1,80) SOSIJEDAD (3,60) ĐIRONA (4,60)

Tri puta je Đirona gostovala na Anoeti i uzela samo jedan bod, no ziheraši verovatno ne bi smeli da se zakunu u čistog keca, pošto je u tri meča kod kuće Real Sosijedad ove sezone izvukao samo jedan remi. Zato je za njih realnija kombinacija 1X&2+, pošto i jedni i daju i primaju solidan broj golova (u proseku na njihovim mečevima pada po 2,88 po utakmici). Hrabriji mogu da probaju i sa igrama GG i GG3+ za jače kvote, ali i kombinacijom 1&2+ iz našeg LAGANIZZA tiketa.

(1,55) ARSENAL (4,20) LESTER (6,00)

Tobdžije su uhvatile priključak sa vrhom tabele i ne smeju da prekinu seriju sjajnih rezultata, jer bi tako ponovo napraviti veliki korak unazad. Arsenal je vezao devet pobeda u svim takmičenjima, verujemo da ga reprezentativna pauza nije previše sputala, pa je kec na ovom meču više nego očigledan. Dodajte i golove.

 


tagovi

bet analizalaganizza tiketbonus tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara