Lacio našao zamenu Sergeju

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.19. | 13:07

Iz Turske je i košta 20.000.000 evra

Sve informacije navode na zaključak da će se tokom leta rastati Lacio i Sergej Milinković Savić. Srpski vezista posle četiri sezone na Olimpiku definitivno menja sredinu i veliki su izgledi da se preseli u Pari Sen Žermen. U pitanju je obeštećenje u reonu od 70.000.000 evra, iako gazda Klaudio Lotito traži čitavih 100.000.000, ali je svestan da ih neće dobiti, pa će pre ili kasnije morati da spustu cenu.

Bivši provtimac Vojvodine i belgijskog Genka već je dogovrio uslove saradnje sa Parižanima, zarađivaće 5.000.000 evra po sezoni, trebalo bi da potpiše ugovor do juna 2024, a da se priča odvija u pravom smeru i da Rimljani nemaju kud osim da prodaju visokog Srbina pokazuje informacija Gazete delo sport da je sportski direktor Iglji Tare identifikovao potencijalnu zamenu. U pitanju je Jusuf Jaziči, 22-godišnji član Trabzona, koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Superligi Turske. Bio je redovan u startnih 11 ekipe iz grada na obali Crnog mora, odigarao 30 utakmica i privukao pažnju mnogih klubova, a čelnici Lacija u njemu vide fudbalera koji po karakteristikama odgovara Sergeju i spremni su da ulože u njega.

Izabrane vesti

Cena ne bi trebalo da bude problem, pošto se pominje suma od 20.000.00 evra, pa čak ni tvrdica kakav je Lotito to ne smatra za prepreku koju ne može da preskoči. Gazeta uverava da će Lacio  krenuti u ofanzivu i ugrabiti momka koji u biografiji ima tačno 100 mčeva za Trabzon i 14 utakmica za reprezentaciju Turske.

Iz Male Azije stižu nagoveštaji da bi Lacio mogao da posluje i sa Fenebahčeom. Navodno, turki velikan želi da angažuje Milana Badelja, koji se nije snašao u Rimu, dok bi u suprotnom smeru mogao Makedonac Eljif Elmas.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara