KVOTE ZA 160. VEČITI DERBI: Dvojka na Partizan čak 4,10! Najrealniji rezultat 1:0

Vreme čitanja: 3min | pon. 22.04.19. | 13:28

Kec uplatu množi sa 1,85

Uzdrmani posle poraza u prethodnom kolu Superlige, svesni da u slučaju novih neuspeha jedni rizikuju da izgube već viđenu titulu, a drugi plasman na evropsku scenu. Naravno, šanse da se to zaista i desi večitim beogradskim rivalima mere se promilima, ali ipak postoje, pošto se Radnički opasno naklatio Crvenoj zvezdi, dok Mladost vreba kiks Partizana. Pa iako su mnogi očekivali da 160. večiti derbi neće imati posebnu rezultatsku draž crveno i crno-beli i te kako će imati zašta da igraju u četvrtak od 19 sati na stadionu “Rajko Mitić“.

Stoga je i MOZZART kladionica požurila sa kvotama za 160. večiti derbi, a one kažu da je Crvena zvezda, uprkos subotnjem porazu od Čukaričkog posle dva gola prednosti, izraziti favorit sa kvotom 1,85 na pobedu domaćina. Nerešen ishod trenutno uplatu množi sa 3,35, dok dvojka na Partizan iznosi za derbi uslove golemih 4,10!

Izabrane vesti

Poređenja radi, uoči martovskog derbija u Ljutice Bogdana, a i tada je Zvezda osokoljenja učešćem u Ligi šampiona bila veliki favorit, kec se plaćao sa okruglo 2,00, dok je Partizanova pobeda nosila kvotu 3,90. Doduše, kvote će se menjati do početka meča, pa je tako zbog visokih uplata na Zvezdinu pobedu u prethodnom, 159. večitom derbiju, kec pao na svega 1,70. Ali da je matematika jedno, a realnost nešto sasvim drugo pokazuje krajnjih 1:1 tada, uz opšti je utisak da je Partizan čak bio i bolji.

Kako bilo, ako imate problem da se odlučite nije konačan ishod jedino na šta možete da se kladite. Recimo, tip da će oba tima postići makar po jedan gol – što se desilo na poslednja četiri derbija – plaća se primaljivom kvotom 1,90. Ako se, zbog generalno ne baš idealnog utiska koje u poslednje vreme ostavljaju odbrane obe ekipe, neko odvaži da odigra GG3+ mogao bi da ubode kvotu 2,50. Prognoza da ćemo u oba poluvremena videti barem po jedan gol (1+I&1+II), a desilo se to na poslednja tri derbija, plaća se kvotom 1,72.

Tip da nećemo videti više od dva gola, a to se nije desilo samo na jednom od poslednjih šest mečeva, uplatu množi sa 1,72. I čini se kao realniji nego prognoza da ćemo videti 2-3 gola (kvota 1,95) ili 3+ (2,00).

Ako ćemo dalje u egzotiku, veće se šanse daju Zvezdi da će prva postići gol (1,62) nego Partizanu (2,85). Očekuje se takođe da će u prvom poluvremenu (3,30) pasti manje golova nego u drugom (2,05).

A ako ćemo baš u glavu, kvote kažu da je sa kvotom 6,25 najrealniji rezultat 1:0, dok je odmah iza sa 6,75 podela plena uz 1:1. Najrealniji rezultat koji bi ispratio Partizanovu pobedu je logično 0:1 sa kvotom 11. Remi bez golova plaća se kvotom 8,00, dok je sušta suprotnost tip 7+ sa astronomskom kvotom 40. I nije slučajno tako visoka.

Uostalom, skoknite na adresu mozzartbet.com i sami potražite svoju omiljenu igru. I kažite nam u komenarima, šta je vaš izbor?

(FOTO: Reuters)


tagovi

160. večiti derbikvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara