Kutinjov agent grmi: Barselona da kaže istinu - ide ili ostaje

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.19. | 09:35

Kia Jorabhijan nije zadovoljan odnosom kluba prema igraču

Ide - ostaje, ide - ostaje...

S transferom Antoana Grizmana na stadion Kamp Nou jedna od centralnih tema katalonske, ali i štampe na Pirinejima je sudbina Filipea Kutinja. Od jučerašnje vesti da Barselona ovog leta nije dobila nijednu konkretnu ponudu za 160.000.000 evra plaćenog Brazilca, preko izjave njegovog agenta da Kutinjo sigurno ostaje na istoj adresi, ponovo se oglasio poznati iranski zastupnik Kija Jorabhijan.

Izabrane vesti

Prema izveštajima sa Pirineja bio je izuzetno ljut na upravu Barselone, a pogotovo jednog čoveka – Andrea Karija. U pitanju je, naime, Barselonin čovek od poverenja iz Brazila, koji je bio jedan od medijatora u prvom Nejmarovom transferu iz Santosa. Navodno, Kari i ovog puta jako lobira da se Nejmar vrati u Barselonu, što Jorabhijan vidi kao direktno „bušenje“ Kutinja.
“Činjenica je da Andre Kari radi suprotno od onoga što Barselona govori poslednjih dana i da gura Kutinja iz kluba u PSŽ, da bude deo Nejmarovog povratka na Kamp Nou. Ćutao sam dosad, ali neću da dozvolim da bilo ko laže mog igrača. Recite mu istinu, jer ako hoće da Kutinjo ode, moraju to i da kažu. Onda ćemo mi kao Kutinjovi agenti odlučiti šta je najbolje za njega i njegovu budućnost“, priča Jorabhijan za poznati francuski radio Monte Karlo.

Na šta je spao igrač od 160.000.000 evra? Nijedna ponuda nije stigla za Kutinja!

A, šta su čelnici Barselone to pričali minulih dana?
“Pep Segura (direktor Barselone prim. aut.) mi je prošle sedmice rekao da Kutinjo ostaje. To mi je rekao i predsednik (Đosep Marija Bartomeu), da nije namera kluba da prodaju Kutinja bilo kome. Zbog toga nije stigla nijedna ponuda za Kutinja“, tvrdi Jorabhijan.

Španski, francuski i ostali renomirani evropski mediji danima unazad tvrde da će Kutinjo bio deo velikog paketa koji će Barselona poslati u Pariz kako bi se Nejmar vratio u Kataloniju. Mančester junajted takođe je među zainteresovanim stranama, ali Brazilac ne bi na Old Traford kako ne bi kvario svoj status u očima navijača Liverpula.

Kutinjo je jedan od plaćenijih u klubu sa platom od 13.500.000 evra. Ipak, za godinu i po dana u Kataloniji samo je na momente znao da zablista kao na Enfildu svojevremeno. Zbog svojih loših igara postao je omraženi lik među navijačima i dan danas se prepričavaju detalji iz revanš susreta četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester junajteda kada mu je najveći deo stadion zviždao zbog slabog izdanja, na šta je on dodatno provocirao publiku tako što je stavio ruke na uši, simulirajući da ih ne čuje dobro...

Biće ovo turbulentno leto za momka koji sada uživa u plodovima osvojene titule Kopa Amerika sa Brazilom...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara