"Nemanja Miletić"
"Nemanja Miletić"

KUPLJENO! Miletić u Partizanu do 2020. za 350.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.06.17. | 16:06

Već večeras na pripremama u Sloveniji, stigao i Leonardo, sutra dolaze još dvojica

Nemanja MiletićNije prošla ideja da se vrati Marko Jovanović, odbili su ponude Milan Mitrović i Marko Simić, ali je Nemanja Miletić rekao - DA. Doskorašnji prvotimac Vesterloa novi je štoper Partizana i taj posao je danas, tri dana posle najave, konačno realizovan.

Crno-beli su utanačili trogodišnju saradnju sa 26-godišnjim defanzivcem koji će već večeras da se priključi pripremama ekipe Miroslava Đukića u Sloveniji. Prvak Srbije će Belgijancima na ime obeštećenja platiti 350.000 evra.
Završen je transfer Miletića. Ugovor je na tri godine, a obeštećenje 350.000 evra. Večeras će biti u Moravskim Toplicama“, transparentno će za MOZZART Sport Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Izabrane vesti

Miloš VazuraNa taj način, Parni valjak je popunio prazninu u poslednjoj liniji nastalu odalskom Nikole Milenkovića u Fjorentinu za 5.100.000 evra i dobio igrača koji može da odgovori na dve pozicije, jer je za vreme trenerskog mandata Nenada Lalatovića u čačanskom Borcu i Vojvodini dejstvovao prevashodno kao desni bek. Minule sezone, u dresu Vesterloa, odigrao je 12 mečeva na stoperskoj i još osam uz aut liniju.
Miletić je spreman. Prošao je pripreme sa Vesterloom i u mogućnosti je da odmah odgovori obavezama stručnog štaba“, predočio je Vazura.

Partizan ulazi u Ligu šampiona - kvota 10,00

Partizan u grupi Lige Evrope - kvota 3,60

Nemanja Miletić je drugi novajlija crno-belih ovog leta. Pre njega je na jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija angažovan vezista Danilo Pantić, a zasad nema nagoveštaja ko bi i na kojoj poziciji još mogao da dođe u Humsku 1. Prevashodno usled činjenice da niko iz šampionskog tima, izuzev pomenutog Milenkovića, nije prodat, pa će tek u zavisnosti od pomeranja na transfer pijaci.

LEONARDO VEČERAS NA PRIPREMAMA

Još značajnija vest za crno-bele jeste da je danas, posle višednevnog odlaganja, u Beograd doputovao Leonardo da Silva Soza. Brazilski krilni vezista javio se čelnicima crno-belih i odmah zaputio u Sloveniju.
Sve je u redu sa Leom. On je već na putu za Moravske Toplice. Sutra tamo stižu i napadač Uroš Đurđević, odnosno vezista Marko Jevtović. Kompletni smo i spremni čekamo početak kvalifikacija za Ligu šampiona“, dodao je Miloš Vazura, direktor Partizana.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Partizan - Budućnost, na programu je 11. jula u Beogradu, revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja MiletićMiloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara