Krenulo je: Boateng prvi deo Violine nove slagalice

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.19. | 14:10

Na Apeninima se veruje da je ovo samo početak angažovanja nove uprave kluba sa Artemio Frankija na tržištu

Početkom leta su stigli golman Pjetro Teraćijano i doskorašnji levi bek Crvene zvezda Aleksa Terzić, ali je danas zvanično počelo kreiranje potpuno nove slagalice na Artemio Frankiju. Prvo pojačanje uprave kluba na čijem se čelu nalazi milijarder Roko Komiso je iskusni vezista Kevin Prins Boateng.

Nekadašnji igrač Milana, koji je proletos bio na pozajmici u Barseloni, stigao je iz Sasuola za obeštećenje od svega milion evra i stavio paraf na dvogodišnji ugovor. Na Apeninima se veruje da je ovo samo početak angažovanja nove uprave Viole na tržištu, s obzirom da se ozbiljno zalaufala i priča oko dolaska Radže Najngolana iz Intera.

Izabrane vesti

Boateng će na Artemio Frankiju godišnje zarađivati 1.300.000 evra, a ključnu stvar u donošenju odluke jeste bila njegova supruga, zbog koje nije želeo da napusti Apenine.
"
Od onog trenutka kada me je direktor Prade pozvao nisam razmišljao ni o čemu drugom osim o dolasku u Fjorentinu", poručio je Boateng.

Nekadašnji reprezentativac Gane proletos je zabeležio svega četiri nastupa za Barselonu. Od čega tri uz Primeri i jedan u Kupu kralja.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara