Korea i Milan se dogovorili, ostaje još Atletiko

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 23:05

Problem je novac

Anhel Korea dobio je određene ruke od Dijega Simeonea da napusti Atletiko i pojača Milan ovog leta, a Argentinac je ubrzo našao dogovor s Rosonerima oko ličnih uslova saradnje.

O ovom događaju izveštava dobro obavešteni argentinski sajt TyC Sports, koji tvrdi da se Korea brzo našao s Milanom oko detalja ugovora i da sada samo ostaje da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 20. jul

Milan je spreman da maksimalno ide do 40.000.000 evra za Koreu, dok Atletiko traži celih 50.000.000 evra za svog Argentinca. Međutim, pomenuti izvor napominje da bi taj razmak mogao da se nadomesti uz dobre odnose dva kluba i da ne bi trebalo da bude problema oko nalaženja zajedničkog jezika.

Atletiko će novac od prodaje Koree uložiti u dovođenje Hamesa Rodrigeza, koji je danas dobio zeleno svetlo od Zinedina Zidana da može da pređe u redove madridskog rivala, a agent kolumbijskog plejmejkera Žorž Mendeš ima rok do 29. jula da reši transfer.

Korea je za argentinsku reprezentaciju odigrao 12 utakmica i postigao dva gola. U Atletiko je stigao u januaru 2015. iz San Lorenca za 7.500.000 evra. Dres Rohiblankosa nosio je 188 puta i skupio je 30 golova i 28 asistencija.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara