Komentari na vest

Korak bliže Bajernu: Roberto De Zerbi odlazi iz Brajtona

A

Antonioo

pre 16 dana

Ne preuzima ih, objavio Fabrizio Romano
N

Ne

pre 16 dana

Postoji jedna ali jedna jedina stvar u kojoj je ovaj bolji nego tipa gasperini
S

Soy argentino

pre 16 dana

Gasperini je trener svetske klase dokazan. Sta mu fali?
M

M024

pre 16 dana

Preuzima Bolonju ili Milan
Б

Блок

pre 16 dana

Гледао сам ове сезоне доста пута Брајтон.У Енглеској најружнији фудбал играју .Оно је толико "гледљиво " ...Хиљаду додавања по нападу ...лопта не иде напред ,чак и кад играч протрчи ,јер су тек на осмастотом додавању ,мора још .Као по шаблону . Торино , Брајтон...ужас . Наравно,можда би сезона била боља да није било толико повреда . Капело што пита шта је освојио ...по мени није питање на месту.Водио је Сасуоло, Брајтон...
K

Kao i uvek

pre 16 dana

Stručnjaci omalovažavaju svačiji uspeh. Dovoljno je reći da je ovog čoveka lično dolazio da gleda, sedeo na tribinama i gledao niko drugi do Pep Gvardiola. Dolazio je ličnim avionom iz Mančestera da uživo gleda njegov fudbal u Sasuolu. Ali ne, šta zna ćelava prevara, stručnjaci kažu da je De Zerbi "hajpovan"..
D

DarkoSrbija

pre 16 dana

Tastatura strucnjaci..a zivot im se svodi na mob i komp..umislili da su strucnjaci a glupi ko topovi..nista novo
Б

Блок

pre 16 dana

Па шта ? И Велики Сер Алекс Фергусон је одабрао Мојеса.
4

46

pre 16 dana

Jaka trenerčina, polupali mu šamare Bornmut, Vulvsi, LUTON, i ne znam ko sve po 3-4:0, ekipe koje nemaju ništa bolji igrački kadar od Brajtona, a od ekipa iz top6 je samo po jednom pobedio Totenhem i Aston Vilu... I lik je dobio takvo medijsko napumpavanje da se o njemu piše svaki dan. Ne razumem samo na osnovu čega?
D

DidierDrogba11

pre 16 dana

Mislim da De Zerbi nije toliko dobar kao što govore, previše hampe oko njega, a ničim se nike dokazao. Bez pojačanja, biće Bajern kao pod Tuhelom..

The KING sa Sportske

pre 16 dana

Kazem ja niko normalan nece u Bajern, kad ono evo ga dokaz je ovaj.
P

Peki30

pre 16 dana

Kako je ovaj lik prodao pricu da je veliki trener to je revija. 6-7 tim koji je hit pod Poterom bio uspeo je zakucati za 10 mesto, toliko nestabilni, promenjivi, oterao najboljeg igraca Trosara i za sicu ga dao Arteti, Mitoma na klupi celi 2.deo sezone. Ovo ko god uzme od top timova je budala
K

Koan

pre 16 dana

Mitoma je odavno povređen
G

Gosty

pre 16 dana

Jedna od večih trenerskih prevara u svijetu fudbala.